WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Wróciłam. Mój mąż oswaja się z wieścią, że będzie miał córkę. Co chwila łapie zawiechę i mówi: "Muszę zmienić mieszkanie na M4"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 20:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
ale się objadłam ... wróciłam po całym dniu maratony w pracy i jadłam wszystko co popadnie
a na koniec jeszcze mąż sobie chipsy otworzył
wyszedł na chwilę do kuchni i już nie miał 1/3 paczki i się zdziwił...
A z tym mniej fajnych rzeczy towczoraj mi się ropa na dziąśle pojawiła... teraz to już doslownie codziennie odwiedzam dentystkę
-
Lusia_M wrote:Hej
ale się objadłam ... wróciłam po całym dniu maratony w pracy i jadłam wszystko co popadnie
a na koniec jeszcze mąż sobie chipsy otworzył
wyszedł na chwilę do kuchni i już nie miał 1/3 paczki i się zdziwił...
A z tym mniej fajnych rzeczy towczoraj mi się ropa na dziąśle pojawiła... teraz to już doslownie codziennie odwiedzam dentystkę
Ja mam 6 zębolów do zrobienia i nie mam kiedy iśćszczerze mówiąc nie śpieszy mi się nawet zbytnio choć wiem, że muszę to ogarnąć a czas mam tylko do końca kwietnia jutro zrobie sobie spis dni kiedy będę mogła iść
-
nick nieaktualny
-
Ania91 wrote:Ja mam 6 zębolów do zrobienia i nie mam kiedy iść
szczerze mówiąc nie śpieszy mi się nawet zbytnio choć wiem, że muszę to ogarnąć a czas mam tylko do końca kwietnia jutro zrobie sobie spis dni kiedy będę mogła iść
Strasznie mi się psują zęby i mam bardzo słabe przyzębie... a przed ciążą było wszystko idealnie, nawet w grudniu byłam na kontroli i powiedziała mi, że po prostu wzorowo wszystko... a od lutego raz w tygodniu albo na dwa tygodnie chodzęAnia91 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Leczcie ząbki, w ciąży też nie za fajnie jak są do zrobienia albo nie są robione.
Ja nie lekceważę, dlatego jak się staraliśmy o dzidzi to na kontrole chodziłam, żeby wszystko wyleczyć, dentystka wiedziała doskonale, że o dzidzi się staramy i dlaczego chce bardzo dokładne kontrole... ale jednak w ciąży no wyjątkowo zęby zrobiły się u mnie i nie tylko u mnie z tego co czytam bardzo słabe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLusia_M wrote:Ja nie lekceważę, dlatego jak się staraliśmy o dzidzi to na kontrole chodziłam, żeby wszystko wyleczyć, dentystka wiedziała doskonale, że o dzidzi się staramy i dlaczego chce bardzo dokładne kontrole... ale jednak w ciąży no wyjątkowo zęby zrobiły się u mnie i nie tylko u mnie z tego co czytam bardzo słabe
-
Strazaczka1990 wrote:w ogóle tą jedną strone rozumiem bo to te pomiary mam.Każde na (+) ale tej drugiej to nie rozumiem wcale
BPD
HC
AC FL
Dowiem się wszystkiego jak 30 marca pójde do gina:) Aaaa Mojego Sławka nie chciał lekarz wpuścić do gabinetu..Bo to piętro połączone z położnictwem ;/ i stwierdził że takie maja wymogi i bardzo mu przykro.Najbardziej przykro było Sławkowi ;( Myślałam że jak dam mu tą duża czekolade to zrobi wyjątek a tu dupa
Nie rozumiem, a jak będziesz rodzić to też go nie wpuszczą? -
Lusia_M wrote:Strasznie mi się psują zęby i mam bardzo słabe przyzębie... a przed ciążą było wszystko idealnie, nawet w grudniu byłam na kontroli i powiedziała mi, że po prostu wzorowo wszystko... a od lutego raz w tygodniu albo na dwa tygodnie chodzę
-
Little Red Fox wrote:ja póki co mam problem z wrażliwymi dziąsłami
wiem, że pytanie już gdzieś padło, ale czy ruchy dziecka można pomylić z pracą jelit?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Pewnie ze mozna, szczególnie przy pierwszym. Ja bym powiedziała, ze im bliżej skory brzuszka czujesz te bąble tym bardziej prądopodobne ze to maluch:-)
-
nick nieaktualny
-
Ło jejku, ledwo Was nadrobiłam!
Ksosia tak naprawdę, to gdzie jesteś?
Pysiaczku informuj nas na bieżąco, gratuluje chłopaka!
Skali u mnie fanem tenisa jest mąż, ja jestem fanem wszystkiego, w czym Polacy odnoszą sukcesy
Strazaczka 8cm i 1 kg? Możliwe to? Ojojoj, taki kluseczek chyba
Nowe koleżanki witam serdecznie. Fajnie, ze tak od razu jest zdjęcie i tyle przyjaznych rad
Uff... A ja dostałam dzisiaj prezent od studentki, biały kocyczek dla niemowlaczka, taki z misia, milutki i mięciutki, miodzio. Tak wiec mam pierwsza rzecz dla Fasolka
A my zaraz jedziemy do Indian Wells... Na to wygląda, ze Radwańska bedzie jutro grała dopiero wieczorem, wiec będziemy mieli dzien w spa;). Idę sie pakować... Nie lubię tak nagle, na zaraz - nawet jesli to tylko jeden dzien. Trzymajcie kciuki za polski tenis! Moze ktoś mnie wypatrzy na trybunach? Wiadomo kogo szukać? Ciężarna blondyna, metr osiemdziesiąt, pewnie w granatowym kapeluszu, z purpurowymi wypiekami od upału...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:47
m.k.83, Pysiaczek89, Ania91, Strazaczka1990, mmargol, _izunia_, martta, Sabina lubią tę wiadomość