X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ja ostatnio przestraszyłam się :P nigdy nie miałam problemu z miesniami kegla i jakiś miesiąc temu poczytałam ze to juz czas ćwiczyć je choćby wstrzymywaniem moczu podczas sikania...śmiałam się bo dla mnie to łatwizna..... Była!! Wczoraj do głupot spr a tam co?? Przecieki! Normalnie musiałam się mega wysilić żeby nic nie ciekło...

Z innej beczki - jesli maluch rozwija się prawidłowo czy mogę jeździć na rowerze ? Bo piekna pogoda ale z racji ze ja laik nie wiem jak to do konca tam działa we mnie nie wiem czy przez wstrząsy nie odklei się łożysko czy cos?

Now wstrzymuj studiu, można sie nabawić infekcji i problemów. Zgoogluj ćwiczenia kegla, albo ćwicz z mężem;)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka nic już nie zostało, ale faktycznie były przepyszne, spróbowałam wyszukać na francuskich stronach coś więcej na temat tych serów, ale wg etykietki nie powinny być szkodliwe dla kobiet w ciąży, nie będę dodatkowo popadać w paranoję, w końcu co się zjadło to się nie odstanie :)

Strazaczka1990, Anulka01 lubią tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbuje uczyć sie oddychać przez przeponę i nie potrafię ;\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 18:29

Wysłany: 17 marca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Tadaaam:)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39c884ec9828.jpg
    O kurczaki ;) jaki śliczny widoczny brzusio

Anulka01, AniaLewandowska, ilona29 lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka ma racje: nie wstrzymuj ale mozesz ćwiczyć "na sucho".

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po wizycie. Wszystko w porządku. Dzidzia ma 6,45cm i wszystkie parametry ok :) i na dzien dzisiejszy to córcia :) :) jesteśmy szczęsliwi jak nie wiem! :)

Anulka01, żabka04, AniaLewandowska, Malutka92, mychakruszyna, Pysiaczek89, Ania91, Strazaczka1990, mmargol, claudiuszek, martta, violett, Lusia8998, Sabina, Pauka, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Anulka nic już nie zostało, ale faktycznie były przepyszne, spróbowałam wyszukać na francuskich stronach coś więcej na temat tych serów, ale wg etykietki nie powinny być szkodliwe dla kobiet w ciąży, nie będę dodatkowo popadać w paranoję, w końcu co się zjadło to się nie odstanie :)
    Prawidłowe podejście;)

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Mnie miele i mi tak dziwnie po surowym. Z warzyw tylko ogóreczki kwaszone i małosolne. Po pomidorach, które uwielbiam też coś ostatnio kiepsko..
    Właśnie u siebie zauważyłam objaw wracających mdłości i chęci zwymiotowania po pomidorach i makaronie. Niezależnie jakim. Czy to by było spaghetti czy makaron w zupie. A jedno i drugie uwielbiam :/

Nie potrafię znaleźć, która pisała o arbuzie z Biedronki. Ale rzeczywiście potwierdzam. Mmmmm jest pyszny!!! Wczoraj kupiłam piękna kulkę i leżał w lodowce. Wiec jak któraś lubi i ma parcie, pędźcie, bo jest dużo lepszy w smaku niż z Tesco.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam smaka na marakuję, ale nigdzie jej dostać nie mogę :(

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za radę :) Anulka łoooo matko jaki brzusio! Piekny:) patrząc na wasze brzuchy zastanawiam się czy ze mną wszystko ok:P ale wiem że to sprawa indywidualna i za miesiąc to ja mogę górować względem wielkości ;)

Moj mąż wyciągnął mnie jednak na rower przeczytałam kilka stron na ten temat i stwierdziłam że póki co chyba mogę. Daleko się nie zapuszczalismy ok 5 km ale czuję się dobrze :)

Ania91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Właśnie u siebie zauważyłam objaw wracających mdłości i chęci zwymiotowania po pomidorach i makaronie. Niezależnie jakim. Czy to by było spaghetti czy makaron w zupie. A jedno i drugie uwielbiam :/

Nie potrafię znaleźć, która pisała o arbuzie z Biedronki. Ale rzeczywiście potwierdzam. Mmmmm jest pyszny!!! Wczoraj kupiłam piękna kulkę i leżał w lodowce. Wiec jak któraś lubi i ma parcie, pędźcie, bo jest dużo lepszy w smaku niż z Tesco.
    To koniecznie jutro zawitam w Biedronce po arbuza :)

w57vikgnszqgz528.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dzięki za radę :) Anulka łoooo matko jaki brzusio! Piekny:) patrząc na wasze brzuchy zastanawiam się czy ze mną wszystko ok:P ale wiem że to sprawa indywidualna i za miesiąc to ja mogę górować względem wielkości ;)

Moj mąż wyciągnął mnie jednak na rower przeczytałam kilka stron na ten temat i stwierdziłam że póki co chyba mogę. Daleko się nie zapuszczalismy ok 5 km ale czuję się dobrze :)
    Mycha to Ty masz normalny, u mnie to przegięcie;) wszyscy sie za głowę łapią jak mowię ze to 4 miech:) ale to moja juz 3 wiec pewnie dlatego tak mnie wysadziło;) No i mięśnie brzucha tez mam kiepskie;)

atdcupjy14gifv7v.png

Wysłany: 17 marca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam z biedronki choć arbuza nie lubię ale kupiłam kocyk mimo że stwierdziłam że na allegro kupie bo lepsze kolory. Jechałam z zamiarem kupna szarego...ale wydal mi się jakiś smutny do tego granatowa obwódka...więc wzięłam taki hm...lososiowy? W serduszka lososiowe i miętowe z malpkami. Będzie to zapasowy kocyk:)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też muszę sprawdzić te kocyki :) a są jakieś uniwersalne dla osób, które ciągle czekają na rozwiązanie zagadki co do płci? :)

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku wszystkie tak ładnie pokazujecie swoje brzuszki to ja jutro albo w weekend też swój pokażę :) a w sobotę w końcu prenatalne na 12 :D

w57vikgnszqgz528.png

Wysłany: 17 marca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    też muszę sprawdzić te kocyki :) a są jakieś uniwersalne dla osób, które ciągle czekają na rozwiązanie zagadki co do płci? :)

Ja najprawdopodobniej będę miała chłopczyka ale stwierdziłam że w odcieniu pomarańczowego z elementami mięty chyba nie będzie obciach:P ? Najwyżej kocyk będzie służył jako podkladka dziecku na kanapę czy w razie wyjść a komplet do wózka kupie chłopięcy bardziej :P czy szaro-jasno miętowy będzie dość męski ;> ? :P

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się podobają rzeczy lamillou, ale zobaczymy czy się zdecyduję ze względu na ceny, ewentualnie poproszę kogoś żeby na prezent nam kupił :D a poza tym... dziecku odmówię? mogę kupić kilka bajerów :D

Strazaczka1990, mychakruszyna lubią tę wiadomość

• Sophia Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:

Ważne żebyś nie spadła z roweru. Też mam zamiar jeździć póki opony ciężar wytrzymają.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc! dzisiaj juz 11 stron od rana?! ojacie! :) ale nadrobilam :)

kupilam w biedronce reczniczek zielony, bedzie pasowal i dla chlopca i dziewczynki :) na kocyk nie moglam sie zdecydowac, podobal mi sie taki rozowo-lososiowy(?) ale to typowo dla dziewczynki, a pomaranczowy vo by dla obojga pasowal to mial obrazki jakies takie wg mnie chlopiece bardzie, stalam tam za dlugo przy koszyku wiec sie zawinelam i poszlam, niezdecydowana ja :)

super zdjecia dziewczyny, i te sliczne brzuszki i ciuszki :)

AniaLewandowska, takie komentarze o odcinaniu sie od rodziny szybko przychodza innym do glowy. U mnie uslyszalam to nawet z byle powodu, ze za rzadko ich odwiedzamy, bo chcieliby co tydzien, a najlepiej to i w trakcie, a co dopiero jak dziecko juz bedzie z nami. Tak to juz jest, ze matki dalej chcialyby chyba kontrolowac nasze zycie, a bynajmniej chca probowac, ciekawe jak to bedzie z nami... Ty masz juz corki wiec pewnie wiesz :) a ja jestem w pierwszej ciazy, takze.. ;) ale bede probowac byc dobra mama :)

Ania91, ankietka wypelniona, trzeba sobie pomagac :)

witaj m.k.83 :)

gratuluję udanych wizyt i poznania plci :) ja mam termin na poczatek wrzesnia a plec pewnie poznam pozniej niz nie jedna z Was, hmhm.

Strazaczka1990, m.k.83, Sabina lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png

Wysłany: 17 marca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zaczne jezdzic na rowerku pomalutku:) skoro nie mam ciązy zagrożonej to pozwole sobie:)

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ