X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • martta Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety codziennie 5.30 budzik albo mąż wyrywaja ze snu :-) póki co świeci słonko, oby tak zostało. Arbuz to dopiero popołudniu, ale cos czuję że na niczym innym nie bede się mogla skupić w pracy jak tylko na nim hehe

o148p07w5riqasy7.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry:) proszę mi wpisać Synka na pierwszą stronę:) to już potwierdzone:)

Martta witaj <3

mychakruszyna, AniaLewandowska, Aga_Andzia, maluutka90, martta, claudiuszek, Angela89, żabka04, _izunia_, YvonnElizabeth, m.k.83, bbeczka91, Strazaczka1990, staraczka_85, Sabina, mmargol lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia milczy od 13 marca... Martwię sie :(

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie dosyć długo jej nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka dobranoc :)

ja dzisiaj mam dzień wolny i wstaje o 7! ehhh... to chyba przez natłok myśli co mam do zrobienia :)

Muszę dzisiaj upiec dwa ciasta, zrobić pomidorówkę, umyć okna i ogarnąć mieszkanie. A jak mi starczy czasu i siły to może jeszcze zraziki zrobię! :) Cały weekend gości nam się zapowiada, łącznie w dwa dni odwiedzi nas 12 osób i każdy o innej porze dnia, więc lekko nie będzie :)

Behemottka lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Ło jejku, ledwo Was nadrobiłam!

Ksosia tak naprawdę, to gdzie jesteś?

Pysiaczku informuj nas na bieżąco, gratuluje chłopaka!

Skali u mnie fanem tenisa jest mąż, ja jestem fanem wszystkiego, w czym Polacy odnoszą sukcesy :)

Strazaczka 8cm i 1 kg? Możliwe to? Ojojoj, taki kluseczek chyba ;)

Nowe koleżanki witam serdecznie :). Fajnie, ze tak od razu jest zdjęcie i tyle przyjaznych rad :)

Uff... A ja dostałam dzisiaj prezent od studentki, biały kocyczek dla niemowlaczka, taki z misia, milutki i mięciutki, miodzio. Tak wiec mam pierwsza rzecz dla Fasolka :)

A my zaraz jedziemy do Indian Wells... Na to wygląda, ze Radwańska bedzie jutro grała dopiero wieczorem, wiec będziemy mieli dzien w spa;). Idę sie pakować... Nie lubię tak nagle, na zaraz - nawet jesli to tylko jeden dzien. Trzymajcie kciuki za polski tenis! Moze ktoś mnie wypatrzy na trybunach? Wiadomo kogo szukać? Ciężarna blondyna, metr osiemdziesiąt, pewnie w granatowym kapeluszu, z purpurowymi wypiekami od upału... :P

Będę Cię wypatrywać:D:D u nas mecz dopiero w nocy o 3 polskiego czasu, ale jak mus to mus, muszę wstać, oby tylko wygrała:)

I już weekendzik:) znowu jadymy do domu, bo pogoda to trzeba na budowie podganiać. I zażywać slońca, bo cały dzień w pracy w pomieszczeniu zwanym piwnicą siedzę więc nawet nie widzę słońca a jak wyjdę o 18:00 to już go nie ma:( ale będzie zmiana czasu to już będzie dłużej widno, to może się coś człowiekowi za chce. mój dziś od rana się drze, że burdel w domu, że tylko do pracy chodzimy i spimy, więc musi wrócic wcześniej dziś i posprzątac bo jakbysmy syf zostawili na weekend to nie wiem czy w niedzile dało by się wejść.

Miłego dzionka dziewczynki:)

Behemottka lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek! Ja lecę sie pakować wiec życzę wszystkim udanego weekendu:*
    Ksosia dostanie na tyłek że nas tak straszy!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam plan na dziś - nierobic nic! :)teraz muszę zanieść mocz do badania a potem dopiero na 14 obiad :) a tak będę odpoczywać na leżaczku o ile słońce się utrzyma :)

Lusia8998, _izunia_, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) Ja po wczorajszej wizycie, chyba z tych wrażeń nie mogłam spać... :/ Byłam głodna, mdliło mnie i miałam zgage, a i jeszcze chciało mi się "bęknąć" i nie mogłam.. hello wszystko naraz? Do 2 się męczyłam. Mąż o 6 nastawił budzik więc o 7.30 już wstałam... I jestem lekko do tyłu dziś ;) Pogoda też się popsuła - aż dwa dni słońca- wow... Ja dziś ogarniam chatę i nie wiem czy nie ruszę do lumpka na łowy :D

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się obudziłam z nieopisanym wkurwem. ;P

Może dlatego, że mąż rano nie chciał mi dać tego co chciałam. I zaraz jak mi odmówił burza hormonów krzyczy: "Jesteś gruba, spasłaś się" i nagla oglądam się w lustrze a tam słoń. Zabierzcie te hormony ode mnie;P

Lusia8998, Strazaczka1990, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    Ja niestety po niezbyt przespanej nocy ;/ mojego M strasznie bolala pachwina, że az mnie wystraszyl. Z tego wszystkiego sama nie potrafiłam zasnać. Wierciłam się jak smród po gaciach. Odleciałam dopiero koło 3 a teraz jestem nieżywa.

Myszka0406 - ja już miałam taki ścisk po obu stronach kilka razy. I podobnie jak Ty aż krzyknęłam z bólu.

Malgorzalka - ja zapisałam się na fitness dla kobiet w ciąży. Na pierwsze zajęcia idę w przyszły czwratek, po badaniach prenatalnych. Na ten temat miałam rozmowę z moim lekarzem prowadzącym. I mimo, iż badał mnie tydzień wcześniej, w dniu rozmowy wykonał raz jeszcze dokładne badanie. I ginekologiczne i usg. Wtedy wyraził zgodę.

Macioszczyczka - głowa do góry!! Nie jesteś słoniem ;) Jesteś kobietą w ciąży :) I Twoje ciało jest piękne. Jesteś wyjątkowa jak każda z nas.

Uciekam dospać - do południa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 08:32

• martta Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka dostaniesz zaraz po tyłku, nie jesteś gruba! Rośnie w Tobie śliczny maly człowiek, a faceci mają też swoje humory, nic sie nie martw przejdzie mu.
    Malgorzatka ja jak tylko w kwietniu dostanę pozwolenie od lekarza do smigam na zajęcia dla ciężarnych bo juz też nie moge wytrzymać. Od paru dni sobie cos tam delikatnego z youtuba robie, jest sporo filmikow dla ciężarnych.
    Alinka ale będziecie mieć intensywny weekend, ja pewnie stacjonarnie z chorym mężem za dużo się nie da...

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Macioszczyczka dostaniesz zaraz po tyłku, nie jesteś gruba! Rośnie w Tobie śliczny maly człowiek, a faceci mają też swoje humory, nic sie nie martw przejdzie mu.
    Malgorzatka ja jak tylko w kwietniu dostanę pozwolenie od lekarza do smigam na zajęcia dla ciężarnych bo juz też nie moge wytrzymać. Od paru dni sobie cos tam delikatnego z youtuba robie, jest sporo filmikow dla ciężarnych.
    Alinka ale będziecie mieć intensywny weekend, ja pewnie stacjonarnie z chorym mężem za dużo się nie da...

Z filmików fitness na YT polecam ANDŻELIKĘ PIÓRO, ma baaardo dużo zestawów.

martta, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziś też stwierdził, że brzuch mi wywaliło, bo smarowałam kremem, a że się słabo wchłania zawsze chodzę z podwiniętą koszulką. On do mnie "weź nie wypinaj brzucha", a ja że nie wypinam przecież, to się za głowę złapał :P

Lusia8998, martta, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to samo w tamten weekend powiedział :) A że nie ma go teraz do świąt - taka praca - to aż się boję co będzie jak przyjedzie haha
    Swoją drogą zamiast przytyć to prawie 2 kg mniej na wadze więc jak to się ma do siebie to nie wiem :)
    U mnie słońce dopiero z za chmur wyłazi ale pewno długo to nie potrwa.

Dziewczyny czy wy przed świętami zamierzacie robić generalne sprzątanie czy wrzucacie na luz ?

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tym roku chcę wrzucić na luz, posprzątam tyle co zwykle, okna zlecę mężowi bo wysokie są i ostatnio w głowie mi się częściej kręci, szkoda byłoby wypaść :P

dzisiaj jak będę wracać z pracy chyba kupię żonkile, żeby zrobiło się w mieszkaniu bardziej wiosennie :)

Lusia8998, mmargol lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie jak Foxik, planuje troche odpuscic, bo zawsze pucuje wszystko na wiosnę, a teraz ogarne jak zawsze, a mąż okna umyje i tyle.

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Mój to samo w tamten weekend powiedział :) A że nie ma go teraz do świąt - taka praca - to aż się boję co będzie jak przyjedzie haha
    Swoją drogą zamiast przytyć to prawie 2 kg mniej na wadze więc jak to się ma do siebie to nie wiem :)
    U mnie słońce dopiero z za chmur wyłazi ale pewno długo to nie potrwa.

Dziewczyny czy wy przed świętami zamierzacie robić generalne sprzątanie czy wrzucacie na luz ?

Ja wyjeżdżam na gotowe, więc pgarnę jak zwykle. :P

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś się super czuję to idę łazienkę posprzątam generalka pójdzie jak nic za dużo kosmetyków mam trzeba przebrać :) A na tygodniu powoli salon kuchnia i góra :) Do piątku się wyrobię na spokojnie

dev269pps__.png
‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ