WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry:) proszę mi wpisać Synka na pierwszą stronę
to już potwierdzone:)
Martta witajmychakruszyna, AniaLewandowska, Aga_Andzia, maluutka90, martta, claudiuszek, Angela89, żabka04, _izunia_, YvonnElizabeth, m.k.83, bbeczka91, Strazaczka1990, staraczka_85, Sabina, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBehemottka dobranoc
ja dzisiaj mam dzień wolny i wstaje o 7! ehhh... to chyba przez natłok myśli co mam do zrobienia
Muszę dzisiaj upiec dwa ciasta, zrobić pomidorówkę, umyć okna i ogarnąć mieszkanie. A jak mi starczy czasu i siły to może jeszcze zraziki zrobię!Cały weekend gości nam się zapowiada, łącznie w dwa dni odwiedzi nas 12 osób i każdy o innej porze dnia, więc lekko nie będzie
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Ło jejku, ledwo Was nadrobiłam!
Ksosia tak naprawdę, to gdzie jesteś?
Pysiaczku informuj nas na bieżąco, gratuluje chłopaka!
Skali u mnie fanem tenisa jest mąż, ja jestem fanem wszystkiego, w czym Polacy odnoszą sukcesy
Strazaczka 8cm i 1 kg? Możliwe to? Ojojoj, taki kluseczek chyba
Nowe koleżanki witam serdecznie. Fajnie, ze tak od razu jest zdjęcie i tyle przyjaznych rad
Uff... A ja dostałam dzisiaj prezent od studentki, biały kocyczek dla niemowlaczka, taki z misia, milutki i mięciutki, miodzio. Tak wiec mam pierwsza rzecz dla Fasolka
A my zaraz jedziemy do Indian Wells... Na to wygląda, ze Radwańska bedzie jutro grała dopiero wieczorem, wiec będziemy mieli dzien w spa;). Idę sie pakować... Nie lubię tak nagle, na zaraz - nawet jesli to tylko jeden dzien. Trzymajcie kciuki za polski tenis! Moze ktoś mnie wypatrzy na trybunach? Wiadomo kogo szukać? Ciężarna blondyna, metr osiemdziesiąt, pewnie w granatowym kapeluszu, z purpurowymi wypiekami od upału...
Będę Cię wypatrywać:D u nas mecz dopiero w nocy o 3 polskiego czasu, ale jak mus to mus, muszę wstać, oby tylko wygrała:)
I już weekendzik:) znowu jadymy do domu, bo pogoda to trzeba na budowie podganiać. I zażywać slońca, bo cały dzień w pracy w pomieszczeniu zwanym piwnicą siedzę więc nawet nie widzę słońca a jak wyjdę o 18:00 to już go nie ma:( ale będzie zmiana czasu to już będzie dłużej widno, to może się coś człowiekowi za chce. mój dziś od rana się drze, że burdel w domu, że tylko do pracy chodzimy i spimy, więc musi wrócic wcześniej dziś i posprzątac bo jakbysmy syf zostawili na weekend to nie wiem czy w niedzile dało by się wejść.
Miłego dzionka dziewczynki:)Behemottka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja po wczorajszej wizycie, chyba z tych wrażeń nie mogłam spać...
Byłam głodna, mdliło mnie i miałam zgage, a i jeszcze chciało mi się "bęknąć" i nie mogłam.. hello wszystko naraz? Do 2 się męczyłam. Mąż o 6 nastawił budzik więc o 7.30 już wstałam... I jestem lekko do tyłu dziś
Pogoda też się popsuła - aż dwa dni słońca- wow... Ja dziś ogarniam chatę i nie wiem czy nie ruszę do lumpka na łowy
-
nick nieaktualnyJa się obudziłam z nieopisanym wkurwem. ;P
Może dlatego, że mąż rano nie chciał mi dać tego co chciałam. I zaraz jak mi odmówił burza hormonów krzyczy: "Jesteś gruba, spasłaś się" i nagla oglądam się w lustrze a tam słoń. Zabierzcie te hormony ode mnie;PLusia8998, Strazaczka1990, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana
Ja niestety po niezbyt przespanej nocy ;/ mojego M strasznie bolala pachwina, że az mnie wystraszyl. Z tego wszystkiego sama nie potrafiłam zasnać. Wierciłam się jak smród po gaciach. Odleciałam dopiero koło 3 a teraz jestem nieżywa.
Myszka0406 - ja już miałam taki ścisk po obu stronach kilka razy. I podobnie jak Ty aż krzyknęłam z bólu.
Malgorzalka - ja zapisałam się na fitness dla kobiet w ciąży. Na pierwsze zajęcia idę w przyszły czwratek, po badaniach prenatalnych. Na ten temat miałam rozmowę z moim lekarzem prowadzącym. I mimo, iż badał mnie tydzień wcześniej, w dniu rozmowy wykonał raz jeszcze dokładne badanie. I ginekologiczne i usg. Wtedy wyraził zgodę.
Macioszczyczka - głowa do góry!! Nie jesteś słoniemJesteś kobietą w ciąży
I Twoje ciało jest piękne. Jesteś wyjątkowa jak każda z nas.
Uciekam dospać - do południaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 08:32
-
Macioszczyczka dostaniesz zaraz po tyłku, nie jesteś gruba! Rośnie w Tobie śliczny maly człowiek, a faceci mają też swoje humory, nic sie nie martw przejdzie mu.
Malgorzatka ja jak tylko w kwietniu dostanę pozwolenie od lekarza do smigam na zajęcia dla ciężarnych bo juz też nie moge wytrzymać. Od paru dni sobie cos tam delikatnego z youtuba robie, jest sporo filmikow dla ciężarnych.
Alinka ale będziecie mieć intensywny weekend, ja pewnie stacjonarnie z chorym mężem za dużo się nie da... -
nick nieaktualnymartta wrote:Macioszczyczka dostaniesz zaraz po tyłku, nie jesteś gruba! Rośnie w Tobie śliczny maly człowiek, a faceci mają też swoje humory, nic sie nie martw przejdzie mu.
Malgorzatka ja jak tylko w kwietniu dostanę pozwolenie od lekarza do smigam na zajęcia dla ciężarnych bo juz też nie moge wytrzymać. Od paru dni sobie cos tam delikatnego z youtuba robie, jest sporo filmikow dla ciężarnych.
Alinka ale będziecie mieć intensywny weekend, ja pewnie stacjonarnie z chorym mężem za dużo się nie da...
Z filmików fitness na YT polecam ANDŻELIKĘ PIÓRO, ma baaardo dużo zestawów.martta, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój dziś też stwierdził, że brzuch mi wywaliło, bo smarowałam kremem, a że się słabo wchłania zawsze chodzę z podwiniętą koszulką. On do mnie "weź nie wypinaj brzucha", a ja że nie wypinam przecież, to się za głowę złapał
Lusia8998, martta, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość
-
Mój to samo w tamten weekend powiedział
A że nie ma go teraz do świąt - taka praca - to aż się boję co będzie jak przyjedzie haha
Swoją drogą zamiast przytyć to prawie 2 kg mniej na wadze więc jak to się ma do siebie to nie wiem
U mnie słońce dopiero z za chmur wyłazi ale pewno długo to nie potrwa.
Dziewczyny czy wy przed świętami zamierzacie robić generalne sprzątanie czy wrzucacie na luz ? -
nick nieaktualnyw tym roku chcę wrzucić na luz, posprzątam tyle co zwykle, okna zlecę mężowi bo wysokie są i ostatnio w głowie mi się częściej kręci, szkoda byłoby wypaść
dzisiaj jak będę wracać z pracy chyba kupię żonkile, żeby zrobiło się w mieszkaniu bardziej wiosennieLusia8998, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusia8998 wrote:Mój to samo w tamten weekend powiedział
A że nie ma go teraz do świąt - taka praca - to aż się boję co będzie jak przyjedzie haha
Swoją drogą zamiast przytyć to prawie 2 kg mniej na wadze więc jak to się ma do siebie to nie wiem
U mnie słońce dopiero z za chmur wyłazi ale pewno długo to nie potrwa.
Dziewczyny czy wy przed świętami zamierzacie robić generalne sprzątanie czy wrzucacie na luz ?
Ja wyjeżdżam na gotowe, więc pgarnę jak zwykle.