X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • martta Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety codziennie 5.30 budzik albo mąż wyrywaja ze snu :-) póki co świeci słonko, oby tak zostało. Arbuz to dopiero popołudniu, ale cos czuję że na niczym innym nie bede się mogla skupić w pracy jak tylko na nim hehe

o148p07w5riqasy7.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry:) proszę mi wpisać Synka na pierwszą stronę:) to już potwierdzone:)

Martta witaj <3

mychakruszyna, AniaLewandowska, Aga_Andzia, maluutka90, martta, claudiuszek, Angela89, żabka04, _izunia_, YvonnElizabeth, m.k.83, bbeczka91, Strazaczka1990, staraczka_85, Sabina, mmargol lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia milczy od 13 marca... Martwię sie :(

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie dosyć długo jej nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka dobranoc :)

ja dzisiaj mam dzień wolny i wstaje o 7! ehhh... to chyba przez natłok myśli co mam do zrobienia :)

Muszę dzisiaj upiec dwa ciasta, zrobić pomidorówkę, umyć okna i ogarnąć mieszkanie. A jak mi starczy czasu i siły to może jeszcze zraziki zrobię! :) Cały weekend gości nam się zapowiada, łącznie w dwa dni odwiedzi nas 12 osób i każdy o innej porze dnia, więc lekko nie będzie :)

Behemottka lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Ło jejku, ledwo Was nadrobiłam!

Ksosia tak naprawdę, to gdzie jesteś?

Pysiaczku informuj nas na bieżąco, gratuluje chłopaka!

Skali u mnie fanem tenisa jest mąż, ja jestem fanem wszystkiego, w czym Polacy odnoszą sukcesy :)

Strazaczka 8cm i 1 kg? Możliwe to? Ojojoj, taki kluseczek chyba ;)

Nowe koleżanki witam serdecznie :). Fajnie, ze tak od razu jest zdjęcie i tyle przyjaznych rad :)

Uff... A ja dostałam dzisiaj prezent od studentki, biały kocyczek dla niemowlaczka, taki z misia, milutki i mięciutki, miodzio. Tak wiec mam pierwsza rzecz dla Fasolka :)

A my zaraz jedziemy do Indian Wells... Na to wygląda, ze Radwańska bedzie jutro grała dopiero wieczorem, wiec będziemy mieli dzien w spa;). Idę sie pakować... Nie lubię tak nagle, na zaraz - nawet jesli to tylko jeden dzien. Trzymajcie kciuki za polski tenis! Moze ktoś mnie wypatrzy na trybunach? Wiadomo kogo szukać? Ciężarna blondyna, metr osiemdziesiąt, pewnie w granatowym kapeluszu, z purpurowymi wypiekami od upału... :P

Będę Cię wypatrywać:D:D u nas mecz dopiero w nocy o 3 polskiego czasu, ale jak mus to mus, muszę wstać, oby tylko wygrała:)

I już weekendzik:) znowu jadymy do domu, bo pogoda to trzeba na budowie podganiać. I zażywać slońca, bo cały dzień w pracy w pomieszczeniu zwanym piwnicą siedzę więc nawet nie widzę słońca a jak wyjdę o 18:00 to już go nie ma:( ale będzie zmiana czasu to już będzie dłużej widno, to może się coś człowiekowi za chce. mój dziś od rana się drze, że burdel w domu, że tylko do pracy chodzimy i spimy, więc musi wrócic wcześniej dziś i posprzątac bo jakbysmy syf zostawili na weekend to nie wiem czy w niedzile dało by się wejść.

Miłego dzionka dziewczynki:)

Behemottka lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek! Ja lecę sie pakować wiec życzę wszystkim udanego weekendu:*
    Ksosia dostanie na tyłek że nas tak straszy!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam plan na dziś - nierobic nic! :)teraz muszę zanieść mocz do badania a potem dopiero na 14 obiad :) a tak będę odpoczywać na leżaczku o ile słońce się utrzyma :)

Lusia8998, _izunia_, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) Ja po wczorajszej wizycie, chyba z tych wrażeń nie mogłam spać... :/ Byłam głodna, mdliło mnie i miałam zgage, a i jeszcze chciało mi się "bęknąć" i nie mogłam.. hello wszystko naraz? Do 2 się męczyłam. Mąż o 6 nastawił budzik więc o 7.30 już wstałam... I jestem lekko do tyłu dziś ;) Pogoda też się popsuła - aż dwa dni słońca- wow... Ja dziś ogarniam chatę i nie wiem czy nie ruszę do lumpka na łowy :D

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się obudziłam z nieopisanym wkurwem. ;P

Może dlatego, że mąż rano nie chciał mi dać tego co chciałam. I zaraz jak mi odmówił burza hormonów krzyczy: "Jesteś gruba, spasłaś się" i nagla oglądam się w lustrze a tam słoń. Zabierzcie te hormony ode mnie;P

Lusia8998, Strazaczka1990, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    Ja niestety po niezbyt przespanej nocy ;/ mojego M strasznie bolala pachwina, że az mnie wystraszyl. Z tego wszystkiego sama nie potrafiłam zasnać. Wierciłam się jak smród po gaciach. Odleciałam dopiero koło 3 a teraz jestem nieżywa.

Myszka0406 - ja już miałam taki ścisk po obu stronach kilka razy. I podobnie jak Ty aż krzyknęłam z bólu.

Malgorzalka - ja zapisałam się na fitness dla kobiet w ciąży. Na pierwsze zajęcia idę w przyszły czwratek, po badaniach prenatalnych. Na ten temat miałam rozmowę z moim lekarzem prowadzącym. I mimo, iż badał mnie tydzień wcześniej, w dniu rozmowy wykonał raz jeszcze dokładne badanie. I ginekologiczne i usg. Wtedy wyraził zgodę.

Macioszczyczka - głowa do góry!! Nie jesteś słoniem ;) Jesteś kobietą w ciąży :) I Twoje ciało jest piękne. Jesteś wyjątkowa jak każda z nas.

Uciekam dospać - do południa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 08:32

• martta Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka dostaniesz zaraz po tyłku, nie jesteś gruba! Rośnie w Tobie śliczny maly człowiek, a faceci mają też swoje humory, nic sie nie martw przejdzie mu.
    Malgorzatka ja jak tylko w kwietniu dostanę pozwolenie od lekarza do smigam na zajęcia dla ciężarnych bo juz też nie moge wytrzymać. Od paru dni sobie cos tam delikatnego z youtuba robie, jest sporo filmikow dla ciężarnych.
    Alinka ale będziecie mieć intensywny weekend, ja pewnie stacjonarnie z chorym mężem za dużo się nie da...

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Macioszczyczka dostaniesz zaraz po tyłku, nie jesteś gruba! Rośnie w Tobie śliczny maly człowiek, a faceci mają też swoje humory, nic sie nie martw przejdzie mu.
    Malgorzatka ja jak tylko w kwietniu dostanę pozwolenie od lekarza do smigam na zajęcia dla ciężarnych bo juz też nie moge wytrzymać. Od paru dni sobie cos tam delikatnego z youtuba robie, jest sporo filmikow dla ciężarnych.
    Alinka ale będziecie mieć intensywny weekend, ja pewnie stacjonarnie z chorym mężem za dużo się nie da...

Z filmików fitness na YT polecam ANDŻELIKĘ PIÓRO, ma baaardo dużo zestawów.

martta, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziś też stwierdził, że brzuch mi wywaliło, bo smarowałam kremem, a że się słabo wchłania zawsze chodzę z podwiniętą koszulką. On do mnie "weź nie wypinaj brzucha", a ja że nie wypinam przecież, to się za głowę złapał :P

Lusia8998, martta, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to samo w tamten weekend powiedział :) A że nie ma go teraz do świąt - taka praca - to aż się boję co będzie jak przyjedzie haha
    Swoją drogą zamiast przytyć to prawie 2 kg mniej na wadze więc jak to się ma do siebie to nie wiem :)
    U mnie słońce dopiero z za chmur wyłazi ale pewno długo to nie potrwa.

Dziewczyny czy wy przed świętami zamierzacie robić generalne sprzątanie czy wrzucacie na luz ?

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tym roku chcę wrzucić na luz, posprzątam tyle co zwykle, okna zlecę mężowi bo wysokie są i ostatnio w głowie mi się częściej kręci, szkoda byłoby wypaść :P

dzisiaj jak będę wracać z pracy chyba kupię żonkile, żeby zrobiło się w mieszkaniu bardziej wiosennie :)

Lusia8998, mmargol lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie jak Foxik, planuje troche odpuscic, bo zawsze pucuje wszystko na wiosnę, a teraz ogarne jak zawsze, a mąż okna umyje i tyle.

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Mój to samo w tamten weekend powiedział :) A że nie ma go teraz do świąt - taka praca - to aż się boję co będzie jak przyjedzie haha
    Swoją drogą zamiast przytyć to prawie 2 kg mniej na wadze więc jak to się ma do siebie to nie wiem :)
    U mnie słońce dopiero z za chmur wyłazi ale pewno długo to nie potrwa.

Dziewczyny czy wy przed świętami zamierzacie robić generalne sprzątanie czy wrzucacie na luz ?

Ja wyjeżdżam na gotowe, więc pgarnę jak zwykle. :P

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś się super czuję to idę łazienkę posprzątam generalka pójdzie jak nic za dużo kosmetyków mam trzeba przebrać :) A na tygodniu powoli salon kuchnia i góra :) Do piątku się wyrobię na spokojnie

dev269pps__.png
‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ