WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane Moje! Dziękuję Wam za troskę i pamięć!
Ja żyję! Na bieżąco uzupełniam Wasze wizyty!
W ten weekend mam prace do oddania, prezentację do przedstwienia, egzamin z niemca i jeszcze jakieś teksty do przeczytania więc wymiękłam i odpuściłam. Tym bardziej, że byłam bardzo drażliwa, szczególnie gdy wchodziły tematy chorób, któe de facto Nas wszystkie przerażają. I nie chciałam się nakręcać.
Dziś poczułam się jak WARIATKA. Nakrzyczałam na męża, trzasnęłam drzwiami, rozpłakałam się, ubrałam się i poszłam do miasta, żeby ODETCHNĄĆ i kupić w końcu te majciory w PEPCO i tak nie wiem czy dobre kupiłam, ale przy okazji naciągnęłam się na obrusy świąteczne i zasłony do sypialni.
Jestem z Wami na bieżąco! wiem co u Was!
Behemotko, Angela, Macioszczyczka! Wywołana stawiam się na baczność, po weekendzie wrócę ze zdwojonoą siłą, żeby trochę ZADZIEWCZYNKOWAĆ pierwszą stronę, bo widziałam że trochę ich będzie!
Cieszę się z Waszych wizyt, macie piękne pociechy!
Ja nie wytrzymałabym do 31.03 i przepisałam się na 24.03...
Także już za tydzień widzę się z moim Chłopcem!
Wracam do nauki,
NOWE dziewuszki prosze o podanie terminu porodu to was dodam na pierwszą stronę.
Miłego weekendu i odmeldowuję się do niedzieli! :*_izunia_, Angela89, mysza0406, m.k.83, martta, żabka04, Strazaczka1990, Behemottka, Sabina, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Mamusie
Wczoraj się nie odzywałam, bo nie miałam siły po dentyście, ale Was czytałam bo dzisiaj chyba bym nie nadrobiła wszystkiego. Usuwałam wczoraj zepsuty korzeń i później jak znieczulenie przestało działać to całe dziąsło bolało i tak jakby zatoka przynosowa, a tu jeszcze tyle do zrobienia. Dzisiaj już lepiej na szczęście. Nie lubię dentysty...
Gratuluję udanych wizyt, pięknych brzuszków i uroczych maluszków
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Witam nowe koleżanki
Pysiaczek śliczny synek i na pewno bezie wszystko dobrze. Powodzenia i dawaj znać
Alinka ja też weekendowo goszczę rodzinę i znajomych. Urodziny ma się raz w rokuale nic mi się nie chcę i nie wiem jak to ogarnę.
Ksosia bardzo dobrze że żyjeszPowodzenia z pracą i na egzaminie
Mysza piękny brzusio
Miłego dnia Kochane ja lecę zacząć coś ogarniać bo bałagan a tu jeszcz jakieś menu muszę wymyśleć. PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 11:15
Pysiaczek89, m.k.83, martta, mmargol lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry moje drogie
Witam Was w świetnym nastroju gdyż wracam z bardzo pozytywnych gentycznych, jak może niektóre z Was pamietają kazano mi dla pewności zrobić jeszcze raz w medicoverze.
A więc NT 1,9, wszystkie paluszki są, nosek, serduszko, dobre przepływy, rozmiar 7 cm i zmieniono mi TP na 22.09Ciąża podobno tydzień starsza
Więc zaczełam II trymestr!
Mamy chyba ze 40 zdjeć i filmik
KOCHANE ZNAMY PŁEĆ - FACECIKKsosia prosze o wpisanie
Kolejne badania 12.04
Całuje Was mocno życząc dobrego dniamychakruszyna, mysza0406, m.k.83, Lusia8998, kamciaelcia, żabka04, martta, Strazaczka1990, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, violett, AniaLewandowska, Behemottka, Sabina, mmargol, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia super ze się odezwalas bo juz lekko zaniepokoiła mnie ta nieobecność. Co do porządków to nie robie nic, jak to mój mąż stwierdził"przeciez 3 msc temu robiłaś generalne" ach te chlopy nie rozumieją ze dom trzeba ogarnąć częściej niż raz na rok:P ale faktycznie nikt nie wpada do nas, więc posprzątam jak zawsze jedynie mąż obiecał okna umyć i kurze wysoko z góry mebli zetrzeć bo przy tym ciśnieniu wole nie skakać po wysokościach
Ok idę na leżak korzystać ze sloneczka bo widze ze u was juz go nie ma. Wczoraj opalilam lekko twarz ale szyja blada i wyglądam jakbym na buzię 3 odcienie ciemniejszy podkład dala:PLusia8998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka dobra jest też gazowana woda. Taka zdrowsza wersja pepsi.
bądżź jak się nie boisz szybki łyk piwa od męża, ale taki po otwarciu butelki.
Co do niskiego ciśnienia mój dr powiedział że do 25tc może być niższe niż 120/80 i to normalne.
Lico też mam ładnie zaczerwienione. Szczególnie nos. (Efekty wczorajszego wygrzewania się) Dzisiaj już nici z opalanka, bo pogoda zbrzydła.
Gumcia gratuluję siusiaczka.
Ksaosia powodzenia. Ja mam ten stres w maju dopiero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 11:38
Gumcia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Fajnie wam już niektóre wiedzą co siedzi w ich brzuszkach ja mam nadzieję że 30 marca już będzie widać i będę mogła w końcu kupić coś dla kluski oprócz pieluch chusteczek itp
byłam w wioskowym sklepie kupić rękawiczki gumowe do sprzątania i lecę ogarniać łazienkę
Jak by któraś z was już kupowała pampersy i inne pierdy to rejestrując się na stronie pampersa dostajecie kupon 25 zł zniżki na "miesięczny" zapas srajmajtek a w rossmanie jeszcze jest promocja na 12 paczek chusteczek pampers za 50 zł - pewnie na całą polskę jest ta promo nie tylko u nas w Łomżymmargol lubi tę wiadomość
-
Witam, ja dopiero z łóżka wyłażę, powoli, wczoraj gadaliśmy z mężem do 2 o planach, przeprowadzce, odświeżaniu pokoi zanim się przeniesiemy itp. Także u mnie wiosenne porządki będą wymuszone sytuacją, ale raczej poświąteczne.
Ksosia, termin mam na 13 wrzesień, dziewczynka:)Lusia8998, AniaLewandowska, Sabina, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusia8998 wrote:Fajnie wam już niektóre wiedzą co siedzi w ich brzuszkach ja mam nadzieję że 30 marca już będzie widać i będę mogła w końcu kupić coś dla kluski oprócz pieluch chusteczek itp
byłam w wioskowym sklepie kupić rękawiczki gumowe do sprzątania i lecę ogarniać łazienkę
Jak by któraś z was już kupowała pampersy i inne pierdy to rejestrując się na stronie pampersa dostajecie kupon 25 zł zniżki na "miesięczny" zapas srajmajtek a w rossmanie jeszcze jest promocja na 12 paczek chusteczek pampers za 50 zł - pewnie na całą polskę jest ta promo nie tylko u nas w Łomży
Hahahaha. Ja pochodzę z Łomży!!!!!! Będę tam na święta teraz! -
nick nieaktualnym.k.83 wrote:Witam, ja dopiero z łóżka wyłażę, powoli, wczoraj gadaliśmy z mężem do 2 o planach, przeprowadzce, odświeżaniu pokoi zanim się przeniesiemy itp. Także u mnie wiosenne porządki będą wymuszone sytuacją, ale raczej poświąteczne.
Ksosia, termin mam na 13 wrzesień, dziewczynka:)
Rozmowy o planach i remontach z moim mężem zawsze wywołują trzęsienie ziemi.
-
Macioszczyczka wrote:Rozmowy o planach i remontach z moim mężem zawsze wywołują trzęsienie ziemi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Cześć dzień dobry
Gratuluję wszystkim udanych wizyt siuraków i nie siuraków
Jednak w tych chińskich kalendarzach coś chyba jest skoro nagle same chłopakia mówią, że trudniej ustrzelić mężczyznę
Drugi trymestr, piękna pogoda, a ja kwitnęNie wiem jak Wy ale mam dużo więcej energii i to napływ z dnia na dzień
Huh też mnie te okna zastanawiają, jak to zrobić żeby zrobićFirany na pewno mąż będzie skakał i wieszał ale pasowałoby umyć choć te normalne, bo balkonowych się nawet nie dotykam.
Ja też zaczynam mieć głupie wrażenie, że coś mi się tam rusza, a dzieć duży, więc jest to bardzo prawdopodobne.
I tak możliwe chyba jest ze 1 kg, bo ja z tego całego amoku badania pamiętam, że u mnie przy 83mm mówiła coś o 88 deko, a może to tylko moja chora wyobraźnia
Jak zawsze po odpoczynku piszę elaboraty
8cm i 88 deko? Chyba neeeeee. ;P jak pomarańcza z ołowiem w środku.