WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lusia ja też liczę na to ze na wizycie na początku kwietnia sie dowiem w końcu co i jak w brzuszku
ostatnio mam czas, że strasznie bym chciała wiedzieć
Mamuśki u Was też tak dosc nagle wystrzelil brzuch? U mnie kurxze ostatnie dwa dni tak sie zmienił ze jestem w szoku. Normalnie dzisiaj załapałam się na tym że jak siedzę i spojrze w dół to widzę kulkę. Kurcze i jakoś tak sie zdziwiłam i przeżywam terazdwa dni temu jeszcze jak wzdęcia duże, a teraz juz ciążowy. Już się przez chwilę zmartwilam ze może coś nie tak, cos z jelitami czy cus...
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta wrote:Lusia ja też liczę na to ze na wizycie na początku kwietnia sie dowiem w końcu co i jak w brzuszku
ostatnio mam czas, że strasznie bym chciała wiedzieć
Mamuśki u Was też tak dosc nagle wystrzelil brzuch? U mnie kurxze ostatnie dwa dni tak sie zmienił ze jestem w szoku. Normalnie dzisiaj załapałam się na tym że jak siedzę i spojrze w dół to widzę kulkę. Kurcze i jakoś tak sie zdziwiłam i przeżywam terazdwa dni temu jeszcze jak wzdęcia duże, a teraz juz ciążowy. Już się przez chwilę zmartwilam ze może coś nie tak, cos z jelitami czy cus...
Jak mała leży na tej ścianie brzucha co trzeba to też mam ciążowy ;PStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry;)
Powodzenia na wizytach .
Gumcia gratuluje pitolkau Nas na 80%dziewczynka
Ksosia Cieszę się że zajrzalas
Ja od rana jem,jem,jem.Zjem i za 5min glodomorre mam.Ja zamiast jeść mało i często.To jem często tak żeby się na zrec już tak brzydko napisze
Macioszczyczka Ty nie jesteś grubą.Jesteś w stanie Błogosławionym i piękna:*
U mnie jest na odwrót ją częściej chceci na seks nie mam.Slawek od rana,4rano mnie "gwałcił" że kochać mu się chce.A u mnie brak ochoty.Co się odwrocilam plecami to kłucia czulam na posladku jego przynarodzenia.No i uleglam.
IDE zjeść coś znowu.Gumcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:pysiaczek jak tam sytuacja w szpitalu?
Ogolnie miałam dzisiaj znowu robione usg i sam profesor przy tym był, ogolnie było z 7 lekarzy. I profesor stwierdził, ze to na pewno nie sa wody, bo mam ich naprawdę duzo tzn odpowiednia ilośc jak na ten okres ciazy.
Niestety przy usg lekarze zauważyli kolejny problemna łożysku zrobiło sie cos w rodzaju torbieli. Poprostu ręce opadają, płakać sie chce... Narazie ta torbiel bobasowi nie przeszkadza. Przepływy ok, praca serca tez. No ale ta torbiel tam jest....
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Dzień dobry;)
Powodzenia na wizytach .
Gumcia gratuluje pitolkau Nas na 80%dziewczynka
Ksosia Cieszę się że zajrzalas
Ja od rana jem,jem,jem.Zjem i za 5min glodomorre mam.Ja zamiast jeść mało i często.To jem często tak żeby się na zrec już tak brzydko napisze
Macioszczyczka Ty nie jesteś grubą.Jesteś w stanie Błogosławionym i piękna:*
U mnie jest na odwrót ją częściej chceci na seks nie mam.Slawek od rana,4rano mnie "gwałcił" że kochać mu się chce.A u mnie brak ochoty.Co się odwrocilam plecami to kłucia czulam na posladku jego przynarodzenia.No i uleglam.
IDE zjeść coś znowu.
Mnie to wkurza że mój S najpierw mnie szmera i tarmosi za cycki, a potem jak ja jiż ochotę ledwo trzymam na wodzy to mówi że tak tylko się bawił. Grrrr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak to jest z tym opalaniem w ciazy?
Czytałam gdzieś kiedyś, ze trzeba sie smarować blokerami, bo przez szalejące hormony istnieje ryzyko nierównomiernego opalenia, poparzeń i innych chujow mojow.
Coś słyszałyście? Czy kolejny bullshit?
Np. Tu artykuł
http://m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/na-plazy-w-ciazy-zasady-bezpiecznego-plazowania-bez-opalania-w-ciazy_36049.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 13:06
-
Hello wybaczcie ,że wam się wcinam ,ale cuda pisze Strazaczka bo ja będąc w drugiej ciąży obecnie w 26tc mój syn ma 1kg ,a twoje dziecię w 14tc takie kg to wow! !!! Proponuję lektora krok po kroku każdy epat ciąży bo z takimi kg dziecka to w 40tc będziesz pisać że dziecko ma 11kg
-
Zwykle przejęzyczenie. Nie rób afery.
W 14-15 tygodniu wazy pewnie koło 30-50gramow. Nie dekagramow.
Angela89, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Teraz Śrem - wielkopolska. A tak to w Konarzycach byłam przy zajeździe Ryś na tym nowym osiedlu ;P
A to wiem gdzie to w ogóle z drugiej strony ode mnie
Dziewczyny chyba przeceniłam swoje dzisiejsze samopoczucie i energię - zdarłam szczoteczkę do zębów na fugach w łazience i mi siły brak haha w tamtym miesiącu jakoś łatwiej mi to szło niż dzisiaj. Chyba będzie to ostatnie szorowanie do porodu -
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Dziękuje ze pytasz
Ogolnie miałam dzisiaj znowu robione usg i sam profesor przy tym był, ogolnie było z 7 lekarzy. I profesor stwierdził, ze to na pewno nie sa wody, bo mam ich naprawdę duzo tzn odpowiednia ilośc jak na ten okres ciazy.
Niestety przy usg lekarze zauważyli kolejny problemna łożysku zrobiło sie cos w rodzaju torbieli. Poprostu ręce opadają, płakać sie chce... Narazie ta torbiel bobasowi nie przeszkadza. Przepływy ok, praca serca tez. No ale ta torbiel tam jest....