WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
Super że z bioderkami Kostka wszystko ok.
My z Antosiem byliśmy 2 razy na usg, jak miał 6 tyg a później jak miał 3 miesiące. Oba wyszły ok więc nie kazali robić więcej.
Byłam rano u lekarza, wszystko ok z Natalką, szyjka długa i zamknięta ale już nie tak twarda. Za 2 tyg mam przyjść na gbs i dostanę ostatnie L4. Z dzisiejszym pojechałam do pracy i przy okazji odwiedzić koleżanki więc trochę nam zeszło na pogaduchachA Antoś został z teściami bo mąż w pracy. Kawa, pączek i leniuchowanie zaliczone więc czas budzić Antosia na obiad a śpi już 2,5h
Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś Kostek w miarę spał w nocy. Obudził się o 1:30na karmienie dopiero a później o 4:30 i tu już nie chciał spać ale po godzinie z mamą usunął. Igi koło 5 płakał coś się śniło smoczek miał oczy zamknięte i płacze poglaskany poszedł dalej spać. No ale wczoraj usypial wtulony we mnie nie dał mi wyjść więc może o to chodziło.
M dalej na nockach więc sama z dzieciakami w nocy. -
Druga broda i goloneczki rosną
Mieliśmy scenę zazdrości o tatę...w sumie dopiero drugą...ale w końcu mama zabawila PiotrusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 11:04
Pysiaczek89, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Żeby tradycji stało się za dość...przypominam. Piotruś"wystąpił" w pierwszej serii zdjęć maluszków . Wręcz ten numer tygodnika wisi w szpitalu
oczywiscie zapomnialam dziś kupić gazetę haha a tu link do strony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 11:04
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
A nie idzie jeszcze kupić bo druk to fajna pamiątka. Śliczne zdjęcia maluszek rośnie.
Teraz czekamy na pysiaczka to lada dzieńPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
Padam na twarz dzisiaj. Idę spać
Jutro mam jeszcze bardziej intensywny dzień. Mnóstwo jeżdżenia jeszcze, bo mam parę rzeczy do załatwienia w tym tygodniu.
Pakowanie.
Udało mi się załatwić siostrzenicę D, ulubiona kuzynkę Meli aby zajęła się kosmitka na 2h popołudniu byśmy mogli się po chamsku poprostu położyć i przespać, bo musimy wstać jutro przed 1w nocy aby się ogarnąć i przed 2:00 wyjechać na lotnisko. A nie liczę na sen w samolocie, bo czuję, że Mela da nam popalić.
Także dziewczyny trzymajcie kciuki bym to wszystko ogarnęła, bo że stresu już boli mnie żołądek i jedyne co dziś zjadłam to jedna kromka chleba rano a mam wrażenie jakby jeszcze uciskała żołądek. -
U nas nocka super - co prawda poszła spać późno bo przed 22 ale spała pięknie. Co się przebudziła przed 6 ale poszłam do niej i pomizialam i zasnęła i spała do 7
Wlansie idę do pracy, dziś zaczynam wcześniej bo o 8:30 bo misze skończyć o 16:39 żeby odebra Sofcie. D ma dziś grilla z kolegami z pracy za po pracy wiec nie mlze jej odebrać.
Natka
Trzymam kciuki żeby udało a się odpocząć trochę. U nas loty były idealne bo Sofcia spała cały lot na cycu...a nie byliśmy we Francji od roku wiec nie wiem jak to by było jak już chodzi...ale myśle ze łatwo nie będzie. Tak szczerze..niestetyale mam nadzieje ze się mylę !!! Co na plus to godzina lotu - może być padnięta ! Nasz zawsz koło 13 wiec w ciągu dnia.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Witam się i ja po przerwie na mleczko o 6 śpią oboje
Ja nalozylam maseczke na włosy i czekam
Proszę o kciuki mam nadzieję że dziś skończą moje kuchnię co prawda m będzie musiał swoją Reka dołożyć poprawki no ale to tylko silikonDariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Kamcia
U mnie same niewiadome. Mam isc w poniedziałek do szpitala, bo termin i dac skierowanie na cc i upierać sie, ze po moim wcześniejszym porodzie chce tylko cc. Zobaczymy, jak lekarze do tego podejdą... na skierowaniu mam, ze cc ze względu na duzy płód.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Natka
No to oby udało się odpocząć, fajnie że macie kuzynkę która zajmie się Amelką. Udanego urlopu i dużo wypoczywajcie.
Skali
Kciuki zaciśnięte, pochwal się później skończoną kuchnią.
Kamcia
Poluj na gazetę, to będzie fajna pamiątka dla Was i chłopaków.
Pysiaczek
Trzymam kciuki, jeszcze kilka dni i zobaczysz Mikusia.
U nas dzisiaj pobudka o 5:30, Antoś coś marudził przez godzinę i nie chciał spać. W końcu usnął i ja też. Tak pospaliśmy że obudziłam się o 9Szybko go obudziłam na śniadanie bo mój tata miał go zabrać na spacer i plac zabaw i już tam siedzą 2h. Ja odpoczęłam sama w domu więc korzystam z wolnego póki mogę
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość