WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę nas mniej bo czasu nie ma przez ta kuchnię
Co wam powiem blat super ale stolarz złe wyciol mi zlew i o ile miejsce jakoś przrboleje to ja jestem prawo ręczna a on mi dał okapnik na lewą stronę m wczoraj wrócił z delegacji bo ma szkolenie pojechaliśmy to oglądać całą lista usterek jednak jego oko to oko mi wszystko wciska jemu nie także dziś przeprawa ze stolarzem
-
Hej Kochane
U nas nic nowego - Sofcia chodzibdo żłobka, zadowolona, uśmiechnięta i kochana
Pięknie spi - chcioaz chodzi spać później niż kiedyś bo około 21. Ale spi cała noc wiec nadrabia.
Domu nadal nie mamy - spędzimy życie w kawalerce ! Lol
Nie No juBz się śmieje bo co mam klnąc i płakać ? No nie ma k**** nie ma...mamy możliwość kupna itd a nie ma co..jakiś absurd..ehhh
W pracy Ok - w lipcu lecimy z D do francji służbowo na 3 dni. Wiec Sofcia pojedzie dk moich rodzicówpierwszy raz...
Natka
Niestety nie doradzę Ci w kwestii kremów bo ja to alergik i używam olejek migdałowy..
Trzymam kciuki aby Melka nie złapała ospy tuż przed wyjazdem lib na wyjeździe....!!
Mini tak jak mówisz - jak wrócicie to daj znać i chętnie się spotkamy !!! Nawet bardzo chętnie
Kamcia
Śliczny Twój Patrys..i taki aniołek
A moze po prostu nieblubi być w wózku?? Znam taki przypadek - koleżanka z która się widziałam w tamtym tygodniu , jej synek jak był mały to zawsze płakał w wózku, zawsze !!! Dopiero jak podrósł i był w spacerówkę to bulo lepiej ale nawet teraz nie przepada za wózkiem. Taki typ
Cieszę się ze ze słuchem wszytsko Ok !!
Skali
Ahhhh fachowcy...zawsze coś..
To powiem szczerze mnie przeraża
No ale jeszcze troszkę i będziecie na swoim !! Kiedy planujecie przeprowadzkę ?
Żabka
Piękne zdjęcia Werki !!! Super pamiątka!
Biegłam w tym Survical Race 4 lata temu - zanim byłam w ciążyrewelacja !!!
Żałuje ze nie ruszyłam dupy w tym roku aby potrenować trochę i tez biec..
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My wracamy z usg Bioderek późne ale terminów brak na szczęście wszystko ok.i teraz mam pytanie bo zarówno Igi jak Kostek maja wszystko ok po pierwszym usg i nikt nam nie karze robić kolejnego usg nawet kontrolnego jak zacznie chodzić a jak u was?
-
nick nieaktualnyMy wracamy od lekarza pediatry.
Zaświadczenie do żłobka załatwione.
Zapytałam też o Roberta co z Jim robić bo nie wiele jednak się zmieniło.
Powiedział że mam dać mu coca cole.
Powinien się skusić.
Dał też sachol na dziąsła mam na siłę smarować
Jedziemy dalej załatwiać potem zajęcia, sklep bo jutro werka idzie na urodziny koleżanki ja razem z nią i Robertem bo tam są kozy, króliki etc więc chcemy żeby Robert miał frajdę z glaskania bo z klatki kotki uciekają przed nim.
Do potem.
-
Ajrin to się tak zmienia w Krakowie jak pierwsze jest ok to już kolejnego nie ma ja poszłam z Szymonem to dostałam zjebe że naciągane nfz itd
Z pola mam.skierowane na drugie pierwsze wszystko ok lekarz nam powiedział że tutaj robią trzy razy bo niby jak pierwsze ok to Nic nie powinno wyjść ale bardzo rzadko w przypadku złej pielęgnacji noszenia może coś być nie tak więc my mamy koło 6 miesiąca kolejne
-
My mieliśmy 2 ale ta druga wizyta to była z opr, bo pierwsza wyszła dobrze i mi mówił, że na drugą nie trzeba.
Mimo to ja się umówiłam i poszliśmy a on mnie zdygal, że przecież mówił, że nie trzeba, że wizyta potrzebna jeśli dziecko późno siada lub chodzi nieprawidłowo. -
Same nie sa wyprostowane. Przy odpowiednim dotknieciu Patryk prawidlowo je podciaga. Ogólnie bezwladnie są koslawe. Przy masazyku ustawia...ale gadanie że samo jakos się ustawi(bo jest wiele kwestii ulozeniowych ktore do któregoś miesiąca bywają prawidłowe, ulozeniowo u nas dzialalo to lewe ucho) to do mnie nie przemawia. Jest to ulozeniowe, nie wada, nie jest to pospolite i czeste, co dalej niech secjalista powie
-
Widzę że ci lekarz to inaczej. Ja z Igim byłam u 2 pediatrow i jednej neurolog żadna nie dała skierowania na usg bo nie ma potrzeby. Teraz z Kostkiem widzę będzie podobnie. Dodam że z Igim mam pakiet prywatnej opieki w Luxmed i tam ani pediatra ani neurolog nie dała bo nie ma potrzeby. Teraz przy okazji Bioderek na NFZ się pytałam i też usłyszałam że nie ma potrzeby więc znowu lekarka nie da skierowania. A 250 za usg nie koniecznie chce mi się wydawać. No nic może poszukam innej łyk arki w Luxmed i da.
-
Kamcia zdjecie
[url
url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 12:57
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Tak Kosio na bazie a lusterko na środkowym od strony kierowcy widać obu w im od pasażera niestety nie widzę Igusia.
-
To zostaje zamontować Ci dwa lusterka jak coś u nas od kierowcy widać zresztą mamy 2 ale ono wiecznie spada i M się wnerwial więc leży w bagażniku haha. No u nas jak kestbazaaIgi nie jest jakiś wysoki to pewnie mniejsza różnica.
-
A ja chyba mam owulacje oby nie chciałam trochę jeszcze bez okresu pobyć.