WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia to będziecie ćwiczyć myślę że na tym etapie wszystko jest do zrobienia. Chociaż Szymka paluszek jak był z tyłu tak jest.
No kuchnia jest czasu na zdjęcia nie było później pojadę
Dziś był Sajgon ze spaniem Szymka udało mi. Się go uśpić poszłam do kuchni nie siadlam nawet słyszę leci i od nowa dopiero mama przyszła bo musiałam jechać i ich oboje jakoś opanowała
-
Igi w domu ze mną dzwonili że wstał z temp 38. A rano tak posprzatam umiałam jeszcze górę ogarnąć aby weekend nic nie robić.
Do tego termometr i ibuprom został w domu chyba u teściów M będzie musiał podjechać.
Póki co dostał nurofen z żłobku a w domu mam pedicetamol. -
My dzisiaj dzień lenia - D wyszedł na grilla z kolehamiwiec ja zamówiłam pizzę i jemy pizzę...w zasadzie ja jem pizzę a Sofcia je boki od pizzy eheh
AJrin, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Spakowani.
Siedzę na kanapie i wiem, że powinnam iść spać ale tak mi się nie chce.
Spróbuję wam.cos tam wrzucić ale nie obiecuje. Łatwiej mi będzie na Insta jakiś filmik czy foto wrzucić więc jakby co to tam
Trzymajcie kciuki. Cały tydzień ze starym, to jest wyzwanie!kamciaelcia, AJrin, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Haha Natka super czekamy na fotki już Ciebie właściwie Amelke śledzę
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Korzystaj, korzystaj
Dziś w końcu międzynarodowy dzień seksu
Także owocnego wieczora wam życzę dziewczyny!
Ja też idę spać. W końcu o 1:00 wstaje -
Dariah
Oj kusisz pizzą, dawno nie jadłam, a Antoś też lubi brzegi i zawsze się dopomina i zajada.
Natka
Już za chwilę wyjazd, super, odpoczywajcie i leniuchujcie.
Kamcia
Ćwiczenia na pewno pomogą, Patryk jest malutki więc teraz jest dobry czas na skorygowanie wszystkiego.
Ajrin
Zdrówka dla Igusia, oby lek pomógł na gorączkę.
Skali
Piękna kuchnia. taka jasna, teraz biel w modzie.
Dzisiaj po południu Antoś coś był marudny, słabo zjadł obiad, dopiero później mu się poprawiło. Kaszkę na kolację ładnie zjadł, w kąpieli jak zawsze zadowolony, tylko płacz jak musiał wychodzić z wanny. Trochę wiercił się w łóżeczku ale o 21 już spał.
-
O Skali kuchnia super
coraz bliżej
Natka mam nadzieję że śpisz
Kamcia dawaj na insta posledzimy siebie na wzajem
Co do dnia seksu kurde pół dnia miałam ochotę nawet dom wysprzatalam wrócił M docenił porządek ładnie cacy no i bach przy kolacji jedno zdanie i ciśnienie awantura się zrobiła czar prysl. M chrapię bo zaraz na nockę dodatkowa idzie a ja se czytam głupoty w necie.
Pysiaczku ty działaj bo coś czuję że dla Ciebie dzisiaj to ta noc.
Igi dostał przeciwbólowe ale coś czuję że rano będzie temp więc czeka mnie wizyta jutro pewnie w przychodni sama z 2 bez auta.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
No dodałam wyżej więcej zdjęć w jednym poście także możecie zobaczyć jeszcze nieskończone jeżeli chodzi o podłogę listwy lampy no ale meble są m wróci będzie kończył lodówka czarna w szkle narazie stoi w pudle żeby się jej nic nie stało
Ja mam przerwę na pierwsze karmienie już właściwie po.
Kuchnia mi się podoba chociaż szafki wysoko no i nie dostaje do tych wyższych