WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali bardzo ładna kuchnia fajny ten pas z blatem super się prezentuje.
Natka super ujęcie dajcie znać jak lot udanego urlopu dużo wypoczynku snu i radości samej miłości
U nas Igi wstał z temp 38.5 więc czeka nas wizyta w przychodni. Najgorsze ze na 9 byłam umówiona na pomiar kuchni rodziców w mieszkaniu musiał pojechać M na szczęście facet dzwonił o 7 czy idzie wcześniej bo on już wolny jest. Więc podjechal do nas wyregulowac jedne drzwiczki które się lekko opuściły i pojechali na pomiar z M więc zdąży on ogarnąć ale niestety zabrał auto inaczej by rowerem nie dał rady.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Natka
Szczęśliwej podróży!!!! Udanych wakacji!!!! Całujemy !!! Odpoczywaj !!!
Ajrin
Przypomnij kinprosze nazw insta Natki?
Skali
Piękna kuchnia !! Uwielbiam białe z połączeniem z drewnem ❤️❤️
A dzieciaczki jakie piękne ! Pola jaka już duża ! Jak to szybko zleciało 3 miesiące...Wow !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
liliowe.love
-
nick nieaktualnyWitamy się i my.
Jeśli będą błędy to przepraszam ale pisze na raty bo moja klawiatura raz jest raz jej nie ma.
Telefon mi się psuje?
Więc na szybko pisze.
Natka piękne ujęcie.
Szczęśliwego lotu oraz pięknych wczasów dużo odpoczynku i radości.
Czekamy na relacje i foto
Skali piękna ta twoja kuchnia wow.
Ajrin pewnie jakiś wirus?
Daj znać jak tam po wizycie.
Dużo zdrówka.
Kamcia cieszę się że słuch ok no i czekamy co ortopeda powie na nozke.
Mam nadzieję że to samo się jakoś wyprostuje.
Może da jakieś ćwiczenia i sama będziesz masować ta nozke?
Pysiaczek dasz radę jeszcze trochę i będziesz witać babelka
Marta ty to szczęścia jesteś hihi
Dariah nie lam się.
Najwidoczniej tak ma byc.
Znajdziecie dom znienacka pewnie w nie odpowiedniej chwili.
I tego ci życzę!!!!!
My ostatnio znaleźliśmy dom na wiosce bardzo ładny bo dwu piętrowy i taki do zamieszkania dwa garaże działka 12ar do szkoły 500m! Weszliśmy na stronę a on 495 000 więc cena powala ale za te pieniądze to można nowy sobie wybudować w naszych rejonach.
Jakbym w totka wygrała to bym nawet się nie zastanawiała a tak tylko smutek ogarnia.
Co u nas.
Bez zmian Robert się drze.
Po myciu zębów jest najgorzej.
Mąż sie drze na mnie i karze isc mu zęby wyrwać.
Edition.
A ja siedzę i myślę co robić?
Mnie tez szlak bierze i siwieje.
Nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 08:48
Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdition.
Nie wiem co z nim robić.
Normalny dentysta mówił że może mu nalac na zęby coś tam ale on musi usiądzie ładnie z buzia otwarta a przecież to nie realne.
Chodzi mi wizyta po głowie we Wrocławiu tam robią zęby dzieciom pod narkoza.
Ale mój mąż boi się że się nie obudzi Robert!
A jak pytałam pediatry przy nim jak to jest z narkoza to tylko słuchał.
Robert dalej nie pije nawet szczykawka nie daje bo wypluwa.
Myślę o zakupie kubka doido ale nie wiem czy jest sens.
Doradzcie coś.
Bo ja oszaleje.
Werka jest przeziebiona wyciaglam już leki bo 12.06 ma zakończenie roku przedszkolnego najlepsze ze na 16:00 ma ona a na 15:30 zebranie w żłobku a tam wstawiennictwo obowiązkowe.
Już męża uprzedziłam że jedno z nas idzie w jedno miejsce.
Ja na diecie dalej nie jest źle już -3kg.
Ważne że jestem najedzona i nie podjadam.
Do tego kiepski humor mam więc ten tego.
Co do henia kamciu.
Hahahahha
Oplulam telefon jak przeczytałam.
Mąż nie chciał wczoraj robić henia.
On się boi i koniec kropka mam iść do giną żeby było bezpieczniej.
A ja do giną za nim pójdę fiu fiu jakoś mi się nie spieszy
Teraz są ważniejsze sprawy.
A po drugie znowu się waham a to wszystko przez te ostatnie dni werka też potrafi dać w dupe do tego Robert gdzie wsiadam psychicznie bo on jakby się cofnął nawet nie weźmie w rękę sam i nie ugryźć mięciutkie bułki muszę rwac i karmić.
Mówię wam oszaleje niech ten koszmar już się skończy.
Wczoraj zaczął ładnie jeść aż byłam w szoku bo chodził do kuchni stanął pod lodówka i że chce jeść.
Jak kot prosi o jedzenie!!!!!
Więc po troszku ale często jadł.
To mnie cieszy ale brak picia spędza mi sen z powiek.
Kup robi jak królik brakuje tego żeby tylek sobie załatwił.
-
nick nieaktualny
-
Witam się po wizycie.
Jak ja się cieszę że kupiłam ten wózek losie już 4 razy ratował mi dupsko samej z w niestety jedno auto a M często pomaga przy remoncie moim rodzica i pada na to że jedzie autem nie rowerem.
Kamcia chyba nie pisałam a myśleć myślałam abyś się nie martwił z nóżka będzie dobrze a słuch bardzo się cieszę że ok jak tam P&P się miewają?
Pysiaczku jak się miewasz?
Dziwne że nie wyszukuje Natki mi znalazło jak dodawalam ale insta chyba można podglądać bez konta tak mi się wydaje?
Co do domów och mi też własny ogród się marzy ale itak mamy dobrze bo metraż spory garaż i mikro taras więc nie mogę narzekać tylko jeszcze 2 lata kredytów spłaca i i będzie gites.
A co do wizyty haha bo nie napisalam
Wirusowe gardło od kataru.
Dostał nowy spray do nosa zobaczymy.
Humorek dopisuje idą 3 slini się jak nigdy. Gada jak opętany po swojemu.
A Kostek na krostki dostał jakąś maść mam nie jeść pomidorów i zobaczyć czy będzie poprawa. -
Ząbki co do picia próbuj wszystkiego a może kup mu poweraida ponoć dobrzenawadnia a może ta butelka z dziubkiem i kolor go zachęci?
Kurcze mam wrażenie że go coś boli ze tak nie je ani nie pije możliwe aby te zęby aż tak bolały uszkodzone szkliwo bo jak pić nie chce to przypomina mi się jak mi po wybielanie bolały szkliwo naruszone i pić to była masakra jeść też. -
nick nieaktualnyKamcia pewnie się nie pogniewa hahaha
Ajrin to dobrze że zalatwilas.
Kurujcie się.
Ajrin ja już w sklepie wykupilam wszystkie rodzaje butelek, buteleczek, kartonikow etc wszystko co możliwe i dupa nic nie pije.
Nawet ta coca cola tak liczyłam że będzie pił a on tylko łyka że strzykawki wziął a drugiego już wyplul.
Na pewno bolą go te nieszczęsne jedynki bo nie ma szkliwa a to jest ból straszny bo jednak nerwy na wierzchu.
Dziś chce na balkon wystawić stolik i krzesełka dzieciom i mówiłam do córki że dam kubeczki i niech uczy brata pić z kubka dam im chrupki ulubione taki piknik na balkonie zrobię ale przy stole.
Trzymajcie kciuki żeby się oblal cieszył ale przede wszystkim się napil.
Nie wiem chyba zadzwonię umówie go na wizytę tam gdzie robią pod narkoza poczytam jeszcze opinie i podejmę jakąś decyzję.
-
Ajrin
Pepe po staremu
Duże pe nadal buntownik
Histeria bywa bo od taty wiecej chce. Ale na podłogę się nie rzuca, głową nie wali. Zamykam uszy i udaję że nie słyszę
Małe pe w nocy śpi po noworodkowemukładę go 20/21, dziś wstał po 8 , zazwyczaj 3 jedzonka. Choć dziś o 6 coś przez sen kwekolil, pomyslalam o brzuszku, położyłam na sobie Patryczka, ani baczkow ani nic, też nie pasowało mu to. Dostal butlę i spał do 8:15. Obudził się głośno. Ale i kupa była okazała. Piotruś wstał później
W dzień małe pe udaje że śpi. Z rana nawet 3h. Potem zasypia snem twardym i daje się odłożyć. Wczoraj k miał dwa spacery-ten do lekarza(1,5hw wózku)i popoludniu(2h)i dał radę bez krzyku...zatem spacery mamy nie przewudywalne.
Piotruś nadal traktuje brata obok -
Skali
Jakos inaczej masz wklejone te zdjęcia i teraz dopiero przejrzałam je z tel(bo czytam was w kompie a piszę na tel)
Kuchnia ciekawie wygląda
Ale ja z wygodnych(czytaj leniwa)i boje sie wysokiego połysku
Szymek niezmiennie śliczny chłopczyk
Ale dobrze widzę że Pola całkiem całkiem inna?? -
Dziś, w sumie teraz, zaczęły się imprezy pod blokiem. Z jednej strony bloku scena, z drugiej wesołe miasteczko
będzie głośno. Właśnie nasze zespoły taneczne występują. Potem bicie rekordu. W tym roku taniec lambada(na pewno pamietacie że rok temu country)
PODOBNO petycja nasza(mieszkańców okolic ratusza) przeszła i imprezy maks do 24 bo miały być do 4 nad ranem...Piotrusia do sypialni nie zmiescimy. Ba!jego łóżeczko w drzwiach się nie zmieści bo ma 70 cm a drzwi 60cmmusi dac radę spać...
-
Dziś, w sumie teraz, zaczęły się imprezy pod blokiem. Z jednej strony bloku scena, z drugiej wesołe miasteczko
będzie głośno. Właśnie nasze zespoły taneczne występują. Potem bicie rekordu. W tym roku taniec lambada(na pewno pamietacie że rok temu country)
PODOBNO petycja nasza(mieszkańców okolic ratusza) przeszła i imprezy maks do 24 bo miały być do 4 nad ranem...Piotrusia do sypialni nie zmiescimy. Ba!jego łóżeczko w drzwiach się nie zmieści bo ma 70 cm a drzwi 60cmmusi dac radę spać...
-
nick nieaktualnyProblem jest w mężu on się boi że Robert się nie obudzi!
Nie wiem co on sobie wkrecil.
Mówi żeby iść żeby wyrwać mu.
Pojebany że tak powiem.
A potem będę żałować bo żeby źle wzrosną etc i dziecko do kogo pretensje do matki!
Nie wiem jak mężowi mam wytłumaczyć ta naukowe.
I byliśmy u pediatry i pytałam sam słyszał co pediatra mówi że to nie groźne.
Ahhhh
Weszłam na stronę tej firmy kurcze odległe terminy
Ale opinie rewelka.
Robert zjadł zupy ogorkowej troszkę ale zjadł więcej dałam rzadkie czyt wody.
Mam nadzieję że pójdzie spać nie długo.