WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAjrin i tego się trzymajcie!
To działa.
Moja werka dała myszkom smoczka!
Już więcej nie wolała a jak się przypomniało jej o smoczki to ja wspominałam o myszkach i spokój był.
Tylko niech ktoś pójdzie po tego smoczka bo jak zobaczy to będzie tragedia:-)
Igus da radę.
A że kostek ma trzeba mówić że to jego on miał swojego ale wyrzucił i odpuści.
Noni trzeba pilnować żeby jemu nie zabrał z buzi hahahah
U nas się walaja smoczki trzy w koszyczku i dwa mam nowe zapakowane ale nie wyciągam komuś sprzedam za grosze.
I Robert nawet nie popatrzy a nie raz się bawi w koszyczku tymi gratami co tam sa.
Ale uśmiałam się z igusia.
Imprezowicz hahahah
No to miłego i udanego wypadu.
My siedzimy w domu.
Nawet mi się ruszyć nie chce.
Może później im wody naleje do basenika.
A na dwór wieczorem o ile wyjdziemy a muszę jeszcze słoiki dla mamy przygotować i do auta zapakować co by jutro nie latać z dziećmi na plecach.
A jutro u mamy w basenie będą szaleć mąż będzie się uczył do egzaminu.
I zapisałam męża przez tą stronę znany lekarz faktycznie prosta sprawa
Dziękuję cioteczki.
-
Ajrin
Jak Igi sam wywalił smoczka i zasnął bez to trzeba iść za ciosem i za kilka dni pewnie o nim nawet nie wspomni. Trzymam kciuki, żeby się udało.
U nas Antoś przez pierwsze pół roku był bezsmoczkowy, ale usypiał przy cycu. Później jak go uczyliśmy zasypiać samemu w łóżeczku to smoczek się przydał i teraz ma tylko do spania. W ciągu dnia nie dajemy ale jak widzi to chce więc po prostu trzymamy wysoko na komodzie.
U nas zrobił się upał, dobrze, że jest też sporo chmur to aż tak nie grzeje. Antoś właśnie wraca ze spaceru i placu zabaw z moją mamą a ja trochę posprzątałam i odpoczęłam. Zaraz pójdzie na drzemkę i będzie moja pora na serial, kawę, ciacho i truskawki
-
My rano pojechaliśmy 40km nad małe bajorko z plaża placem zabaw i wakeboardem.
Więc aktywny dzień Igi nie chciał zasnąć w wózku dopiero padł po 15 w aucie dojechaliśmy przeniosłam do łóżka płakał bo niewyspany i marudny ale zasnął i smoczka się nie pytał.
Najgorsze ze nie wiem ile będzie spał więc wieczór może być ciekawy.
Tak dziś szalał zdjęć z wody nie mam bo musiałam ogarniać 2 więc ciężko było Igi się raz przewrócił i biegiem go z wody podnosilam a stałam dwa kroki dalej przy wózku bo Kostek płakał.
l]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:24
marta258, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
A to mój artystaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:24
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
To chyba znalazłam sposób dzielenia się z wami filmikami
U nas 2 noc bez smoka i bez pobudki oby tak zostało. Dziś żłobek i drzemka w żłobku bez smoka i trochę się obawiam. -
U nas nocka baaaaaardzo słaba
Zosia co chwile kaszlala...dziś zostałam z nią w domu i idziemy do lekarza na 20!!
Nie wiem ci jej jest bo generalnie ma super humor, apetyt, temp max 37,1 dziś ...tylko ten dziwny suchy kaszel i katar głównie wodnisty (po nocy wiadomo gile).
Ehhhhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ajrin
Iguś zdolniacha, nieźle opanował zjeżdżalnie
Zdjęcia z wycieczki też super, a Kostek jak zawsze słodziak
Trzymam kciuki za synka, da radę bez smoczka.
Dariah
Oj biedna Zosia, mam nadzieję że to nic poważnego.
U nas dzisiaj zabiegany dzień, rano byliśmy w szpitalu umówić termin cc i Natalka będzie z nami 20.07.Później na wizytę do mojego lekarza, wszystko ok, szyjka długa i zamknięta więc do porodu ma wytrzymać, gbs pobrany, zwolnienie dostałam do dnia porodu. Jest tak gorąco, że już nie miałam siły zawieźć L4 do pracy więc to poczeka do środy. Teraz kawa, ciacho i truskawki. Miłego dnia
kamciaelcia, Skali89, AJrin lubią tę wiadomość
-
Idziemy na 20 do lekarza to zibaczymy co powie
Z mojej analizy co się działo od pt wieczora wynika ze od soboty ma nowa poduszkę j od soboty nocy kaszle...
Alergia???
Zobaczymy co powie doktor09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
I ja jestem już
mama miała kilka godzin ze starszym synkiem. Pojechalysmy ze szwagierka i Piotrusiem(to jego chrzestna) do Gorzowa do kilku sklepów. Żeby kupić mu jakieś prezenty od cioci, babci i dziadka. W sumie zakupy udane. A synuś w galerii grzeczny jak nigdy. Śmiejemy się że zrobił to dla cioci. Ze nawet ciuchowe sklepy przeżył ze spokojem. Tatuś zostal sam z mlodszym przez 3, 5 h
Kupilam sobie nawet koszulkę. Chwycilam rozmiar xl, na oko za duże...wzięłam do przymierzalni rozmiar L, cos nie pasowało...szwagierka miala ze sobą M. Kupiłam bluzkę w rozmiarze M. Pewnie duże M. Ale to już nie na metce xxlzrobiło mi się miło
Próbuje uśpić przemeczonego Piotrusia
Mąż "walczy" z tesciem który pod naszą nieobecność nieźle się schlal. Podziekuje mu kiedyś za tą wizytę. Był u nas 3x od 9 lat. Drugi to pogrzeb córki. Pierwszy i ten takie same... -
Lekarz stwierdził lekka infekcje - daj inhalacje i Nasivin i to wszystko.
Do środy włącznie ma być w domu..wiec siedzimy
Nawet myślałam sobie ze jutro rano pojadę do moich rodziców a oni akturat juro jadą do Krakowa ! Hehhe
To sobie pojechałam
Do tego w pracy mam jedna osobę na urlopie, druga na wychodnym,
plus ja nie planowanie
Dzieci zawsze maja wyczucie czasu na chorobę
Kamcia
Oj teścia bym zabiła ! Własnoręcznie!
A co do bluzki - skąd podejrzenia ze duże M ? Laska jesteś i tyle ! A nie sobie wymyślać teorie ze duża M!!
No i najważniejsze ze dzien udany i Piotruś taki grzeczny
Marta
Noooo to jeszcze miesiąc i Natalka będzie z nami!!!
Ale ten czas ucieka !!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Leci czas leci śmiałam się zawsze z tego ale faktycznie po dzieciach widać najbardziej
Do mnie w środę przylatuje szwagier ka na 4 dni kurcze rok chrzeaniaczki i bratanicy nie widziałam. Muszę jutro coś im kupić.
Dziś 3 dzień bez smoczka w żłobku dał radę i poszedł spać normalnie.
A teraz M go usypia zobaczymy dawno tata nie usypial bo Igi się awanturowal ale dziś dał się przekonać na tatę. -
Kamcia
Aż szkoda gadać na takie zachowanie teścia. Niech mąż walczy a od biedy to bym teściowi walizki za drzwi wystawiła i niech sobie radzi jak chce.
Duże M... Nieźle się uśmiałam haha! Przecież ty chudzinka jesteś! W ciąży to ty chyba nic nie przytylas. Więc proszę tu uwierzyć w swoją sexy figuręno!
Ajrin
Cieszę się, że tak ładnie idzie wam odstawianie smoczka. U nas też było już lepiej tzn w żłobku w ogóle nie miała smoczka. W domu tylko do spania nocnego ale po wakacjach i chorobie jest masakra. Prędzej ja odpieluchuje niż rzuci smoka. No i szczerze to smok czasem ratuje mi noc i jestem w stanie ja jeszcze położyć i śpi. Trzymam zatem za was kciuki mocno, mocno!
Dariah
Oby to była tylko lekka infekcja. Skoro lekarz dał wam tylko inhalacje i nasivin, to wierzę, że tak jest. Posiedzi IE razem trochę i szybko wydobrzeje.
U nas kaszel pełną parą. No ale mogą to być jakieś powikłania po ospie. Póki co nie przejmuje się tym jeszcze tak bardzo, ale w środę idę do lekarza po opiekę do końca tygodnia.
Twarz Meli wygląda już bardzo dobrze. Większość strupków odpadła i już znikają zaczerwienienia. To samo na twarzy, nogach czy brzuszku. Niestety nadal źle jest na plecach i pupie. Tutaj strupy są duże i trzymają się mocno. Pojawiło się też kilka nowych krostek? Nie wiem skąd i co to bo nie wyglądają na ospowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:26
-
Natka a z kostkami nie są jakieś potowki? U nas jest duchota na maksa cały dzień czarne chmury a deszczu zero za to tropiki i duszno zero wiatru. Na szczęście na dole w domu chłodniej.
Na spacery nawet nie wychodze.
Kamcia teścia za próg bądź przez okno masakra.
Dariah zdrówka praca się nie przejmuj tak niestety z dziećmi już jest. U nas po weekendzie chyba klima dorwala Igusia bo też jakoś katar i kaszel. No i z uchem ma woskowine przez tydzień psikalismy specjalnym preparatem ale dalej jest więc musimy się udać do laryngologa. -
Śpiew w wykonaniu Igusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:24
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Teścia jeszcze bym kopnęła w dupę za drzwiami...
a maz tez wylatuje ??!!co się stało ???
Natka
Oj to jak już zchodza krostki i na buźce nie ma to już blisko końca
Super !!!
Ajrin
No niestety czas leci jak szalony !!! Pamietam te mała żabkę....a teraz..? Już dziewczynka...
Ehh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
A to moja nala przedszkolanka
każdy musi mieć swoje łóżeczko - najpierw każdego utuliła i pocałowała a potem hop do lozeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 19:02
żabka04, Skali89, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡