WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah ale słodka jeny
-
Witam się i ja jestem tak zalatana że nawet czytać czasu nie ma wszystko przez to że wybieramy narożnik i nie mogę znaleść takiego jak chce i cały czas szukam przeglądam itd
W Krakowie super byliśmy w zoo ogólnie coś tak mu się podobało ale jesc nie chce i marudzi jest niegrzeczny robi ma złość itd masakra sam się bawić Noe chce no chce mnie wykończyć i tyle.
Pola za to grzeczna śpi je tylko polubiła rączki i jak się ją odkłada to piszczy hehe
Dziś męczył czekamy chce zrobić jakieś przekaski może się uda wczoraj zrobił loniade bo super sloiki są w biedronce 5 ł z kranikiem extra
-
Dzięki dziewczyny
Noo jests kochana bardzo, oczywxie poza momentami histerii hehe ale nie ma ich jakos dużo
na szczęście
Kamcia
Co u Was...????!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Goście pojechali
Piotruś zasmucony
Ale tylko on
Szwagierke zniose
W sumie i jej chlopaka choć on też lubi wypić
Ale nigdy wiecej teścia!! Mialam nadzieję że bedzie inaczej skoro nie pił od września.no...ale jest jak zwykle.dojechali szczęśliwie te ponad 600km zwlaszcza że tylko szwagierka była kierowcą
Dziś przyszedl wózek
Pół dnia pralam
Ale lenia mam(kiepska noc przez teścia bo łazil), nie poszlismy na spacer
Mąż sam pakować się nie chce. Pomogę mu jak wróci do pracy-spakuje i wystawie za drzwia tak po staremu
A to Patryś
Testuje wózek na pierwszym zdjeciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 12:56
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
O losie Kamcia daj znać.
I pochwal się w całości wozeczkiem.
My 4 noc bez smoczka nadal się zapytał ale dwa razy po czym odpuścił.
Chyba już odsmoczkowany. Choć jakoś tak łezka w oku jest ze coraz większe te nasze dzieci. -
Stoi na klatce schodowej a tam ciemno. Dosycha. Gondolka na balkonie
sprytny to jest. Do auta wejdzie. Z czasem wprowadzimy do garażu...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72cf0ab7951e.jpg
Ajrin
Gratuluję.
U nas odsmoczkowanie widzę za kilka lat -
Coś tam widać fajny kolor.
Jak byś potrzebowała czegoś do wózka polecam strone
http://www.rok-po-roku.pl/
Ja już 2 razy zamawiałam super obsługa maja części nowe używane.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Znowu mi się chyba ktoś na insta włamał no co za gowno nie mogę się zalogować wrree
Ajrin zobaczysz czy mam inną nazwę konta ?
Ja jadę na targ kupić Szymkowiak konplet na chrzest bo są piękne a potem do babci bo moja cioci wróciła z Niemiec i jedziemy się przywitać
-
Skali jesteś pod candyheges.
-
Ale tu cisza dzissss
U nas dzień minął bardzo dobrze - długo byłyśmy w parku bo Mała byka zmęczona i miała dość ale ooooojjjj długo jej zzjwlo zaśnięcie
I tak o nam minął dzień
A u Was dziewczyny ??? Co słychać ?
Ja niw ukrywam ze cieszę się ze juror do pracy idę Hehehe
Kamcia
Ale to tak na serio ze chcesz wyrzucić męża????!!!!
Patrys piękny!!! Podrósł chłopak juzhihi
No i wózek fajnynajważniejsze ze będzie Wam się sprawdzał i będziesz mogła z dwójka wyjść sama
Ajrin
Jak Chłopcy?
Natka
Jak zdrówko Amelki? Kiedy wraca do żłobka, pewne od poniedziałku? Czy chodzi teraz ?
Żabka ,
Jak histerie Robercika ? Coś lepiej ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 19:04
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️