X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    Co z tym twoim kontem na insta jest? Ktoś ci się włamuje czy coś?

Dariah
    Szczerze, bardzo rozumiem, że się cieszysz z powrotu do pracy. Oj, ja już mam dość. Dość domy, dość starego a nawet chwilami dość Meli.
    Byliśmy dziś u lekarza i te krosty co jej wyszły teraz to powikłania po ospie. Ponoć schodza z czasem. Ogólnie ma jeszcze kaszel i ma powiększone węzły chłonne na głowie.
    Dziś postanowiłam trochę posprzątać i kazałam D aby się nia trochę zajął i zajął się. Zabrał ją do basenu. Grrr...
    Co prawda woda ciepła ale ona ma taki kaszel, że jeśli będzie gorzej to mu jaja tuż przy dupsku obetne. Obiecuję.

Cieszyła się strasznie, zaciesza tak, że aż piszczała ale kurde aż mnie przez chwilę zagotowało. A już najbardziejnie zagotowało jak zobaczyłam, że na Insta wrzucił fotkę. Kurde ja tu na opiece nad dzieckiem a on foto z dzieckiem w basenie wrzuca. Grrr.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 19:52

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka
    Hehhheeh faceci !!! I najgorsze ze taki jeszcze nie zrozumie jak się go opieprzy..bo przecież moc złego nie zrobił tylko zajął się dzieckiem.. heheh
    No nie wiem czy to upał czy nuda bo wczoraj j w po odziałem było siper ale dziś już gorzej ;)
    Tragedii nie było ale daleko do dwóch poprzednich dni..;)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Piszę póki Robert zajęty lornetka dziecięca.
    Ale mam ubaw tak komicznie patrzy przez nią :-)
    Ja was czytam ale nie nadarzam coś napisać bo wiecznie coś.
    Ja dalej sama z dziećmi w domu.
    Mąż lata albo praca, badania, nauka a dziś egzamin wreszcie z nas ciśnienie zeszło bo aż mi się stres dziś udzielił.
    Mąż zdał mam Górnika specjalistę w domu hahahah
    To do mamy pojechałam to zakupy to coś tam ahhhh dziś zamiast odpoczywać bo mąż rano zawiozl córkę to z tego stresu wzięłam się za pranie.
    I tak minął dzień.
    Szukam bardzo taniego noclegi na wczasy chcemy pojechać choćby na 4 noce więc jest szukania ale drogo wychodzi nie wiem czy pojedziemy ale nie tracimy nadzieji może coś znajdziemy.

Kamcia no co ty co ten mąż nie grzeczny poważnie go wrzyrzucisz?
    A z kad zmiana u was na inny wózek? Czemu?
    Patrys jakie oczyska ma!!!!

Dariah piękna ta twoja Zosia.
    Taka jaka ona duża serio.
    Chyba dzieci nam już rosną za szybko:-)

Natka ahhhh faceci.
    Jajcarz jeden.
    Oby się nie rozchorowala ale radość bezcenna.

Skali zrób foto.

Ajrin super masz chłopaków.

Marta jak tam?

Pysiaczek pewnie nie ma czasu.

Ja ogólnie nie mam też humoru.
    Wiecie jak nie wiaiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
    Szlak mnie kuźwa już trafia że siedzę na dupie i trzeba sobie radzić.
    Tak bardzo chcemy wszyscy pojechać nad morze na chwilę bo na dłużej nas nie stać i co wyluczylam rachunki wszystko i na styk będzie kasa płakać mi się chce ze nie kupię lodów czy pizzy bo muszę mieć na nocleg obiady i paliwo a gdzie śniadanie i kolacja.
    Do tego miałam jedene spodnie dżinsy big stara w poniedziałek się rozjebaly.
    Nie mam kasy żeby iść kupić nowe muszę poczekać do wypłaty wyciągam jakieś stare i muszę się cieszyć że mam.
    I tak się u nas pierdzieli......
    Ahhhh szkoda gadać.
    Przez ten MC męża na l4 nie możemy wyjść na prostą.
    Jutro jadę do chirurga naczyniowego mam nadzieję że dzieci będą grzeczne bo moja matka będzie ich pilnować.
    Potem muszę odzieży mamę do domu.
    Teraz muszę na dniach wykupić OC hondy no...... I tak mogę wymieniać.
    Dobra już się nie żale.
    Humor mam do dupy.

Bardzo ładne macie dzieciaczki.
    Robert się uspokoił, gada więcej po swojemu, smoczka nie uznaje jak i butelek slomek, pić nie pije dalej nadrabia gruszkami.
    Boi się silnika auta jak ktoś odpala auto blisko nas to dostaje szału, boi się pralki :-)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ktoś mi się smakuje ma tego insta nie mam zabezpieczenie numerem telefonu i takie buty chyba to usunę w cholerę nie wiem czy fb też mi nie ukradli co oni odembie chcą ?

My dziś cały dzień na świeżym powietrzu komplet kupiłam tylko muszę spodnie gumkę wrzuć bo za duże w pasie a koszula na 98 dobra bo eszek ma brzuszek a tak to chudy

U nas przygotować do chrztu bo za tydzień mamy

Pola się okropnie podnosi wcale prawie w bujaki nie siedzi a tak ciągnie się i to sama ze szok i najlpuej jej pasuje jak ja,ktoś trzyma tyłem do siebie żeby wszystko widziała inaczej darcie jest ze ho ho

Szymonem dziś był u koleżanki na teampolinie i dawali sobie buziaczki i Szymek sam zaczął chyba dlatego że ciągle mówimy daj Poli buzi to skumal i dawał koleżance

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Trzymam kciuki żeby jednak udało się znalesc jakiś fajny nocleg na kolka nocy. A w którym rejonie szukasz ?
    A może gdyby nie może tylko gdzieś nas jezioro udałoby się nawet na dłużej?
    Taki pomysł tylko ;)
    Wiesz od wrzesnja Robet idzie do żłobka wiec może uda de znaleźć prace ? Jak u Was w regionie z praca ? Raczej ciężko czy wręcz przeciwnie - praca jest a ludzi nir ma (jak u nas) ? Wtedy na pewno byłoby łatwiej finansowo ;)
    A poza tym ! Marudź ile chcesz - od tego tu jesteśmy ;)

żabka04 lubi tę wiadomość

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co za jakiś debil mi ukradł konto co ja mam teraz zrobić ? Jak to odzyskać czy co ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    W sensie na fb???
    Wiem ze mi sir kiedyś próbował ktoś włamać - dostałam alert od fb ze ktoś próbował się zalogować z tej lokalizacja (byłam mapa Indii...k***a Indii...!!)
    Ale jeśli ktoś ukradł konto to nie wiem..w sensie ktoś Ci zmienił hasło tak?

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali może można napisać do admina że jest taka sytuacja żeby usuneli cie wszędzie i że na nowo chcesz założyć konto czy nie będzie problemów.
    Może mogą to spr?
    Może dadzą więcej rad?
    Współczuję nigdy nie byłam w takiej sytuacji.
    Musiałaś jakiegoś wirusa włączyć choć tak naprawdę nie wiem jak ktoś mógł się włamać na takie konto.

Dariah dzięki.
    Szukamy gdzieś blisko czyli od Kołobrzegu do Niechorza.
    Dalej nie bo bez sensu tak daleko jechać a to wychodzi 4h ponad jazdy.
    Nawet nie wiem jak cenowo wychodzi nocleg nad jeziorem ale to już jutro poszukam.

Powiem tak gdyby nie brak opieki do dzieci czyt babcia ciocia etc nawet niania ale spr a o taką ciężko to bym poszła gdzie kolwiek i to już dawno.
    Ale teraz jak wiem że Robert do żłobka idzie to coraz bardziej się waham podjąć pracy bo wiadomo grudzień święta etc potem styczeń werka będzie miała ferie nie mam co z nią zrobić dwa tygodnie potem marzec i Roberta będę pisać do przedszkola (rekrutacja) pytanie czy nie będzie chorował często w żłobku. Ba początku też muszę być w domu bo nie wiem jak to będzie.
    Jedyne co mi chodzi po głowie to iść na 0,5 etatu gdzie kolwiek.
    Z pracą u nas jest ale to praca na zmiany i tu jest problem bo mąż pracuje mi na cztery zmiany tydzień jedna zmiana w godz 6-13, 11-18, 18-01:00, 23-6 wiec dupa potrzebuje kogoś do dzieci.
    Tu nie ma kompetentnych raczej przywieźć dziecko do kogoś i jeszcze żeby dużo zarobiła a mało się narobiła.
    Ja jestem zrazona do opiekunek bo już mnie wykieala przy werce jedna.
    Tak wiem nie wszyscy są tacy sami.
    Ale jakiś strach mnie ogarnia.
    Jedyne co wchodzi jeszcze w grę to zmiany 7-15 (była by idealna a tu raczej problem bo znajomości takich nie mam po biurach lub 8-16 ale raz w MC przez tydzień będzie ktoś mi musiał odbierać dzieci i popełniać ich przez maks trzy godziny.
    I weź znajdź kogoś na tydzień do dzieci.
    Pewnie stawkę będę musiała dać z kosmosu.
    No zobaczymy.
    Ja się boję rzucić tu pracę swoją obecną i iść na okres próbny a jak mi umowy nie przedłuża to wtedy nie dostanie się Robert do przedszkola :-(

A z pracą raczej już wszędzie tak jest ze ona jest ale ludzie mają w dupie tych pracodawców.
    Teraz widzę jest czas jak kiedyś pracownik może sobie przebierać w ofertach i robić z pracodawcą co chce.

Wysłany: 20 czerwca 2018, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko
    Przypomnij mi z jakiej ty miejscowości jesteś?

Kiedy macie ten urlop i na ile chcecie jechać?
    Próbowałaś szukać noclegów na bookingu albo na Trivago?
    Ja tak znalazłam nocleg w Pradze za tzw śrubki bo w hotelu 5* w centrum Pragi na najwyższym pietrze zapłaciliśmy 89zl za noc za nas dwoje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 00:57

5v79kzu.png

Wysłany: 20 czerwca 2018, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    Pisz do admina z FB. FB i insta to jedna firma jest. Ogólnie to teraz ta osoba ma syf w CH...chusteczkę, bo RODO jest i za to są takie kary, że szok. Z tego co wiem, to taka kradzież też można pod to podciągnąć, bo przecież wykorzystuje i przetwarza ta osoba twoje dane w postaci zdjęć czy opisów.
    Pierwsze wyroki wynikające z nieprzestrzegania RODO już są i są to wyroki wysokie bo kary wiezienia- serio!

Także pisz do admina i pros o numer IP tej osoby abyś mogła zgłosić na policję. Wtedy szybko zareagują.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 23:14

5v79kzu.png

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalogowalam się przez fb i Zmieniłam hasło i dodalamn numer nie wiem czy to coś da jak jeszcze raz to usunę to konto bo naprawdę ani ja celebrtyla ani nic żeby mi się jakieś debile wlamywaly

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka patrzyłam ale ceny mnie powaliły.
    Chyba że nie umiem szukać takich okazji jak ty znalazłaś.
    No super ci się oferta trafiła wow.
    Ja dolnośląskie :-)
    Chcemy jechać 11.07-15.07.2018

Wczoraj mi parę osób odp i chcą za nocleg 200-220 zł za dobę za nas czwórkę.
    Pewnie takie ceny bo na tak krótki czas chcemy ale bez przesady.
    Jakos drogo w tamtym roku płaciłem mniej bo za tydzień wyszło mi 1300zł i to w Karwi przy samej plaży.
    Może tu tak blisko bo granicą niemiecka to zdzieraja?

Ja już się wyspałem.
    Obudził mnie sąsiad Antek (w Roberta wieku z maja jest)
    Wyszedł na balkon i coś tam krzyczał.

Nocka super choć mąż mnie obudził jak wrócił w nocy.
    Nie długo zaprowadzimy werke do przedszkola zostanę na placu zabaw z Robertem póki chlodno i muszę obiad jakiś skręcić.
    Na 18:00 jadę do lekarza.

Miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:51

• Dariah Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;) nocka średnia - znów kaszlala...ehh
    Dziś poszła do żłobka - zobaczymy jak będzie ;) ale nie ma temperatury ani nic, tylko kaszle.
    Z reszta lekarz mówił żeby zrobić testy alergiczne z czasem bo nie wi le czy ma nie ma podloa alergii tez, nawet dostała taki wziewny dla astmatyków i syrop antyalergiczny.

Żabka
    Jelsi 200-220 jest bez wyżywienia to uważam ze dużo. Zwłaszcza ze to jest za 3 a nie 4 os - do 2 /3 roku życia dziecka się nie liczy!
    Zerknij jeszcze na jeziora - wiem ze to nie moze ale jelsi za te sama cenę będziecie mogli spędzi 7 lib więcej dni to czemu nie....?
    Co do pracy to faktycznie łatwo bej est :/
    A tak gdzie tera pracujesz to możesz wrócić ? Nie dałoby się wrócić na 0,5 etatu?
    Nie jem ze jest jakieś takie prawo ze możesz zamienić cześć urlopu wychowawczego na zmniejszony wymiar pracy - u mnie jednak z pracownic tak miała.
    Musiałabyś poszukać informacji dokładnej albo jak chcesz to ja się dopytam w kadrach u nas ;)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah teraz chyba Zosi możesz zrobić panel pediatryczny koszt w diagnostyce to 170zł tam są podstawowe rzeczy na które mogłaby być uczulona.
    Pobierają tylko krew.
    A wieku 3 lat to już testy się robi.
    Jak pomagają te leki to pewnie coś na rzeczy.

Wiesz jak pech to pech a może znak że mamy nie jechać.
    Usiadłam do kompa szukam szukam bo i natka widzę pomogła i co kuźwa nie mam tv ani neta!!!!!
    Nagle zabrali pewnie coś robią.

Ja już chce wieczór.
    Dziś nie lepszy humor mam.
    Dobrze że werka w przedszkolu bo bym usiadła i płakała.

Tak wiem że jest możliwość taka że rezygnuje się z wychowawczego.
    Ale ja nie chcę tam wracać.
    Do tego muszę czekać do września żeby Robert poszedł do żłobka niemam gdzie go dać wszystko zajęte więc brak opieki:-(
    Więc lipa ale dziękuje za chęci pomocy.

Właśnie mi popisal narożnik czerwonym długopisem i robi ahhh ochhhhh to slaczkow .
    Wrrrrr
    Dobrze że materiał zmywalny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:51

• marta258 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć fajne i niedrogie miejsce na urlop, jednak wyjazd to zawsze trochę relaksu i odpoczynku od codzienności, no i frajda dla dzieci.

My w tym roku jedynie byliśmy na działce 9 dni na majówkę bo na początku roku mąż zmienił pracę i narazie urlopu nie dostanie. No oprócz wolnego po porodzie, ale wtedy mu się należy 2 tyg zwolnienia na mnie, 2 tyg urlopu ojcowskiego i 2 dni urlopu okolicznościowego więc razem wyjdzie miesiąc wolnego. Wiadomo, że wtedy z noworodkiem nigdzie nie pojedziemy więc jedynie Antoś skorzysta z lata bo moi rodzice zabierają go na działkę na 2 tyg, a może nawet dłużej. A w tym czasie mąż będzie malował 2 pokoje i przenosił wszystkie meble i rzeczy bo zamieniamy pokoje tzn dla dzieci będzie nasza obecna sypialnia bo większa a my przejmiemy pokój Antosia. Wczoraj byliśmy w castoramie, wybraliśmy farby i od razu kupiliśmy ale trochę czasu nam to zajęło bo niby kolory mieliśmy ustalone to jednak taki duży wybór, odcienie, ten za jasny, ten za ciemny a tamten za mało intensywny ;)
    No i wczoraj mieliśmy skórzaną rocznicę ślubu ❤️

U nas dzisiaj znowu upał, ale od jutra zapowiadają trochę ochłodzenia więc będzie można normalnie oddychać. Nie pojechałam do pracy z L4 bo już nie mam siły a kawałek drogi jest, więc wysłałam męża na pocztę i wyśle poleconym. Teraz jest na zakupach, Antoś u babci a ja w domu leżę :)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta
    Gratulacje z okazji rocznicy ślubu!
    Korzystaj kochana z odpoczynku. To już ostatnie tygodnie ;)

marta258 lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzisiejsze gwiazdeczki
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9ea0d445ec5.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ee9a236320b.jpg

Natka-matka wariatka :), Dariah, żabka04, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem cały czas :) czytam, gorzej z pisaniem :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dopiero wróciłam do domu musiałam jeszcze mamę moja odwiezc do domu bo pilnowała mi dzieci u lekarza.
    No cóż moje żylaki nadają się tylko do operacji usunięcia całkowicie lub laserem zamknięcie żył.
    Mam poważna chorobę żylaków raczej genetycznie i na starość jeżeli nic z tym nie zrobię będę bardzo cierpieć.
    Przynajmniej wiem na czym stoję.
    To już trzeci lekarz to samo powiedział.
    Robert śpi jak zabity.
    A jaka aferę zrobił jak moja mama wsiada do auta matko darl się jakby że skóry obdzierali.
    Matce się zebrało bo zdziwiona jego zachowaniem i tekst: no nie dobrze ze nikogo do auta nie wpuszczacie!!!!!
    Uśmiechnęła się po czym ja zrypalam!
    Kogo mam wpiscic bezdomnego? Ani z nikim nie jeździmy kogo mam wozić?!

No i ciśnienie mi zeszło cioteczki.
    Rano się wyplakalam po czym ręką mnie lewa mocno swedziala mówi kuźwa znowu wydatki przed chwilą rozwaliłam kasę z kursu męża na OC hondy więc nie zamierzam wychodzić aż tu nagle SMS z banku że wpłynęła kasa mąż mówi że nie wie co to więc ja weszłam na konto a tu wpłata za dodatek wczasowy!!!!
    Dostał 800zł!:-) ucieli 1100zł!:-(
    Ale dobre i to mamy na nocleg więc teraz na pewno jedziemy na te kilka dni.
    Bardzo się cieszę aż mi lżej.
    Dziękuję za wsparcie.
    Wy to macie moc telepatyczna.
    Mąż mówił że nie dostanie nic za to że był MC na l4.
    Jego mina była bezcenna.

Kamciu piękne te twoje gwiazdy.

Ajrin co tam u was.

• Dariah Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas Sofcia dostała temperatury i dostała antybiotyk bo jej zaczęło schodzić na oskrzela. Tak wiec jutro D zostaje z nią w domu, w weekend Ola osłabiamy jechać od mojego chrzestnego do Kolobdzegu ale nie pojedziemy bo ona chora a do tego ma 3 dni padać i być zimno, w poniedziałek miałam wiec w związku z tym wolne wiec go nie anuluje i zostanę w Sofia a we wtorek moja mama mogłaby przyjechać i się nią zaopiekować. A do środy myśle ze już będzie lepiej ;)
    Tak wiec tego...

Żabka
    Super !!!! Widzisz !! Jednak będą wakacje !!! ;) super ;

żabka04 lubi tę wiadomość

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
‹‹ 4167 4168 4169 4170 4171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ