WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamciu pewnie nie zatloczona wioska
Mojemu mężowi zależy na spokoju to będzie miał.
Ja to lubię gdzieś latać to na lody gofry pizze czy pooglądać coś gdzieś.
Patrzyłam faktycznie w Trzebiatów tam jest biedronka hahahah
Zamierzam zrobić zakupy tu i tam wziąść to raptem tylko pięć dni ale czy to się uda?
Albo zrobić na dwa dni tu zakupy a tam pojechać właśnie do trzebiatowa.
Zobaczymy.
Jedziemy 11.07-15.07
Mój Robert zamiast iść spać to histerie kręci.
Wczoraj też nie spał cały dzień i padł po 20:00 liczę że zaśnie zaraz bo pazury mu trzeba obciąć.
Edit.
Odleciał w takim razie idę zrobić sobie kawkęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 14:13
-
Na pewno spokojniej niz w rewalu czy niechorzu. Te wioski też blisko
w niechorzu bywalo wesołe miasteczko. Marne ale to tak w razie w na niepogodę czego oczywiście nie życzę
W Pogorzelicy właśnie te lasy sa charakterystyczne i od dziecka tak grzyby zbierałam. Bo ja wakacje w Trzebiatowie spędzałam. W Trzebiatowie jest jeszcze intermarche razem z pepco, po sasiedzku netto...na wjeździe właśnie biedronkaznam miasto jak swoje własne. Na pewno duzo się zmienilo bp jednak 2 lata tam nie bylam-po pogrzebie ojca jego siostra nagle przestala się do mnie odzywać...tym razem pierwsi reki nie wyciagamy...ale zbyt skomplikowane by pisać. Nie wiemy o co chodzi...
A pytam o termin bo ja chcę do Kolobrzegu a w sumie to niedaleko...ale kiedy ja pojade czy w ogóle pojadę to nie wiem. Mąż ma od poniedziałku urlop. 3mamy szczepienie. Po tym najszybciej. Choć nie chciałabym wam frajdy rodzinnej odebrać ale na pewno dam znać czy bedziemy tak blisko was... -
U nas też dziwny dzien. Zaczelo się o 5:30 kiedy to nagle i mocno Piotruś zaplakal...oj, jak płakał...myślałam najpierw że coś boli...ale raczej coś się śniło i wpadł już w taki trans. Tata nie dal rady...jak jeden się uspokoil i zasnal tak drugi zaczal. Niby Patryczka wzięłam do siebie ale też kwekal i marudzil, chociaż bardziej pod ręką go miałam. Wczoraj polozylam się z bólem glowy i z nim wstalam. I Piotrek wstał wyspany ale pozniej-8:30 a na drzemkę padl o 14. Kiedy to wstaje z drzemki
Patryk spi albo marudzi. Ale marudzi bo nie śpi
Teraz śpią obaj a ja zjadlam...w końcu zjadłam -
nick nieaktualnyWygodę to dzięki za info
Kamciu daj znać oczywiście zobaczymy jak to się wszystko ułoży.
Znając mojego męża my tam nie będziemy siedzieć na dopiero grzecznie tylko pewnie coś gdzieś pojedziemy zwiedzić.
Pewnie wróci z pracy i będzie siedział przed kompem i pisał rozpiskę gdzie co można obejrzeć.
Ale wszystko możliwe
A z ciotka daj spokój sobie pewnie liczą że wy się pierwsi odezwiecie jak to starsi ludzie myślą że młodsi muszka się kłaniać bo tak wypada.
Mówisz jedziesz po zapasy rybek?
Jedz i pewnie pojedziecie życzę aby szczepienia odbyły sie bez jakis objawów.
Aż trzy? O matko.
Dla Patryka?
Pije kawę jem czekoladę a co głową mnie boli ta pogoda jest straszna raz słońce świeci raz chmury i wisi deszcz w powietrzu.
Dziewczyny sie bawią i jest super.
Teraz mój mąż mógłby rzec że nic nie robię!
Sąsiadka uczy mi córkę jak robić zadania.
Ja jej wydrukowałem różne zadania a sąsiadka miała takie podobne na sprawdzianach.
A niech się uczą
Moja bierze przykład słucha to tym bardziej -
nick nieaktualnyJa jeździłam od kl 2 sp do Łukęcina co roku tak mi się te lasy podobały ten klimat morski czuć.
Dlatego jak zobaczyłam ten las to jakoś tak mi miło się zrobiło.
Najważniejsze żeby wypocząć przez te parę dni.
Może wezmę Robertowi jezdzik i tam pojeździ będzie bardziej odwazniejszy?
Aaaaaaaa
Jutro i pojutrze mamy dni otwarte w żłobki idziemy się bawić nie wiem czy pisałam -
Trzeciego mamy szczepienie
Ale dwa czyli 6w1 oraz pneumokoki
Słyszę Piotrka. Ale nie idę. Albo niech śpi albo wstaje choć wątpię w to drugie...
Do zwiedzania zawsze coś się znajdzie. A najbardziej cywilizacyjny jest wtedy KolobrzegDobrzycę bym zaproponowala ale to już daleko od pogorzelicy(kawałek za Kolobrzegiem w kierunku Koszalina)
-
A ciotki nigdy nie rozszyfruje. Ale ile razy można udawac że nic się nie stało i wyciągać rękę? Taki charakter. Nie sadzilam jednak że i mnie tak potraktuje. Zawsze szlam jej z pomocą. Kiedy dziadkowie umarli a jej syn"szalal" mogła na nas liczyc zawsze i wszędzie. Na ten pogrzeb i u nas się zatrzymala. Jak od nas wyjechala tak cisza... dla mnie to już zbyt przykre ale znajac jej charakterek przewidywalne było
-
nick nieaktualnyKamcia mojemu mężowi wystarczy hasło i jedzie dla niego nie problem ze daleko.
On teraz sobie ubzdural krynica morska mówię jak chcesz dymac tyle czasu mogą wystąpić postoje bo dzieci jadą więc może być dłużej to spoko a on patrzy na mnie i mówi dla chcącego nic trudnego i gadaj z takim
A to źle zrozumiałam.
My mamy 2.07 szczepienie też się boję ale przez tydzień nie powinno być atrakcji za to ja pojadę z atrakcją @ zawita na nasz wypad wrrrrr
Powiem ci ze myślę nad kolobrzegiem bo chciałabym statkiem dzieciaki zabrać ale boję się o Roberta nie wiem jaka będzie reakcja a przecież nie zwróci statek bo Robert planuje wysiąść hahahah
Kurcze zjadłam prawie całą tabliczkę czekolady bez czterech kosteczek buuuuu -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:A ciotki nigdy nie rozszyfruje. Ale ile razy można udawac że nic się nie stało i wyciągać rękę? Taki charakter. Nie sadzilam jednak że i mnie tak potraktuje. Zawsze szlam jej z pomocą. Kiedy dziadkowie umarli a jej syn"szalal" mogła na nas liczyc zawsze i wszędzie. Na ten pogrzeb i u nas się zatrzymala. Jak od nas wyjechala tak cisza... dla mnie to już zbyt przykre ale znajac jej charakterek przewidywalne było
Dlatego odpuść nie warto szarpać nerwów.
Jest to przykre ale nie masz wpływu taki typ człowieka.
Może przed śmiercią się odezwie lub i też nie.
Ty chcesz dobrze jeśli ktoś tego nie docenia to już jego problem.
A ty..... No będziesz myśleć o niej bo to rodzina bo była ci bliska etc.
Patrz na siebie i swoją rodzinę może kiedyś się to zmieni.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Żabka aż ja oblukalam co to za miejscówkę znalazłaś my chcemy tydzień później jechać. Będę jutro dzwonić co i jak za ile.
Mi to właśnie chodzi o coś cichego i przede wszystkim aby to nie był póki a jakiś właśnie domek gdzie można obiad ugotować i rodzinnie spędzić czas.
A dziś zaszlam zamówiłam sobie 3 sukienki oby jakąś pasowała i nadała się na chrzciny
Niestety nie schudłam więc w nic się nie zamieszczę trzeba coś zakupić.
A M mnie wnerwil dziś bo oczywiście Igi chciał żem a spać co mu na rękę abym ja usypiala pp czym Kostek płakał a ten sierota jakby zapomniał że dziecko czasem płaczę nawet nie ponosil go aby się uspokoił tylko przyszedł abym ja zajęła się Kostkiem on posiedzi z Igim. No i Igi histeria że mama wyszła Kostka tylko przekreci łam na bok dałam smoczka i za pupcie pobujala i spał o musiałam wrócić uspokoić Igusia. Który oczywiście przestał być śpiący więc znowu usypianie.
-
Ja wlansie wróciłam do domu bo byłam z koleżanka w restauracji
W domu pusto bo D pojechał z Sofcia do Konina. Tak wiec dzisiaj on ma Mała hheh
Jutro wraca a Mała zostaje w Koninie.
Ale dziwnie w domu....
Żabka
Super ze udało się zarezerwować domek !!!!
Trzymam kciuki za pogodę
No a nawet jeśli to jestem pewna ze Twój M na pani zapewni Wam atrakcjeznajdzie coś na kazda pogodę
Kamcia
Ahhh nie ma co się przejmować ciocia. Nie chce kontaktu - jej sprawa i jej strata!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah dziękuję.
Pewnie tak będzie jak piszesz.
Daje sobie rękę uciąć że po drodze do tych domków obczai czy warto iść wioskę zwiedzić.
Pierwszy dzień plaża obiad i lecimyyyyyy rodzinko w świat zwiedzać a nie siedzieć
Wierzę że dziwnie.
Ajrin wpisz na boking. Com aurum Pogorzelica ul słoneczna.
My wybraliśmy domek z 2 sypialniami.
Właściciel proponował jako typowy domek dla rodzin.
Jest aneks, łazienka,lodówka duża, grill, taras, plac zabaw więc niczego nie brakuje.
Teren zamknięty więc dzieci nie powinny uciekać ale to nie chodzi też o to żeby ich puścić i nie zwracać uwagi prawda.
Mam na myśli swobodę.
Może mają wolne terminy skoro jedziesz później
Cena jest warta czyt dobra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 21:25
-
Żabka
Super, że udało się znaleźć fajne miejsce na wyjazd, nareszcie trochę odpoczniecie na łonie natury
Kamcia
Nie przejmuj się ciotką, jak nie chce utrzymywać kontaktu to jej nie zmusisz.
U nas kolejny chłodniejszy dzień więc skorzystałam póki dobrze się czuję i rano wyszliśmy wszyscy na spacer i zakupy. Zdecydowanie wolę takie dni niż upały które mnie wykańczają. Antoś sporo spał na drzemce bo 2,5h więc miałam też czas na odpoczynek. No i spakowałam torbę do szpitala i przygotowałam sobie wszystkie dokumenty, więc jestem już gotowa
-
Zabko
Bardzo się cieszę, że udało wam się zarezerwować domek. Super. Odpoczniecie sobie te kilka dni
Dariah
Wierze, że jest ci dziwnie. Wypoczynek. Ty też musisz trochę od dziecka odpocząć.
Ja dawno nie miałam tak by odpocząć od Amelki. Jeszcze kiedyś D brak Mele do wózka, na spacer a ja odpoczywałam. Teraz to raczej ja ciągle daje mu odpoczywać. Muszę to zmienić bo się zajadę.
Ajrin
Oj też bym się wkurzyła. Chociaż nie, znając mnie to ja bym się wkurwila.
Głowa mnie dziś boli strasznie. Za dużo pracy, za dużo stresu. Muszę że tak powiem się ogarnąć w pracy i będzie ok.
Chociaż wróciłam i od razu w otwarty projekt, praktycznie w jego kulminację. W sumie dobrze, bo to mój projekt który zostawiłam przed urlopem więc liczę, że ktoś mnie za to wynagrodzi -
Ja dziś,mam mega ciężki dzień dipiero się położyłam
Ogólnie Pola coś tam je z jednej lepiej z drugiej gorzej odciagnelam 60 ml z jednej piersi więc to taki mój standard chciałam jej Dac a ona nie chce smoczka złapać to jest udane dziecko jutro spróbuję inny skoczek
Żabka chrzciny w ta niedzielę Pola wszystko już,ma ja chciałam buty ale niestety nie ma takich jak chce albo są tylko mam za szczupłą nogę jeszcze jutro spróbuję do ccc.
Ja 3 jadę do rymanowa na tydzień z dziećmi mama i kuzynka. Tam jest dużo jodu taka namiastka morza. M coś gadał o Bieszczadach a w przyszłym roku chce jechać nas morze albo gdzieś za granicę i będę odkładać na to pieniądze
Jutro będą wyniki badań Poli się by wszystjobyko ok
-
nick nieaktualnyWitamy się bo najgorszej nocce!
Robert się budził i mnie przy okazji co chwila serio.
Nos zpchany oddychal przez buzię miejsca sobie nie mógł znaleźć ale byłam zła.
Zmierzylam temperature na razie 37,5.
Nos brudny masakra.
Do tego przyszła córka o 4:30 bo miała straszny sen i gadanie jej się wlaczylo:-(
Raczej chyba odmowie teraz szczepienia zrobimy jak wrócimy z wakacji.
Dziś dam coś przeciwgoraczkowego tak w razie czego jak będziemy szli do żłobka bo szkoda tych dwóch dni.
Skali trzymamy kciuki.
Daj znać. -
Witajcie
U mnie nocka średnia, złe spałam i się często budziłam .
A jeszcze dostałam SMS teraz ze jednak z dziewczyn z zespołu zostaje z dzieckiem wiec muzę się zebrać szybciej i zamiata na 9 jechać na 8:30.
I tak dziwnie bez Sofci !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Udało się złapać rano
U nas nocka dobra
Dziś dzieci wspólnie postanowily wstać wcześnieja to jest nietypowe
No i Piotrek bije rekordy w histerii
O wszystko
Najpierw że mu karmę kota zabrałam. Potem zapomniał o co afera i za wszystko lapal w kuchni. Potem o laptop-mama ma grać i już
Potem coś w pokoju
Najśmieszniejsze było wyplucie chleba-na złość mamie-nie ważne że głodny i smakuje
Aaaai
I wazymy dziś 5kg
I pomyśleć że mój mąż tyle ważył przy urodzeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 10:20
Dariah, marta258, żabka04 lubią tę wiadomość