WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
Patryk potrafi się złożyć dokładnie tak jak w brzuszku siedział
Może kiedyś uda mi się sfotografować. Podkurcza nóżki i stopy tak smiesznie zwija. Mąż nawet myślał że piszczele wygiete. Jak się glaszcze zewnętrzna część stopy prawidlowo się układają. Nie jest to czesty problem -
Kamcia to też dobre wieści
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Skalj
To super wiadomość !! Mówiłam ze Was odeśląnajważniejsze ze Szymek zdrowy !
A wczesne wspomaganie na pewni mu tylko pomoże
Ajrin
Oj Sofcia tez potrafi być tak nieznośna...nie często ale za to jak w nią coś wstąpi to nie wiem co j dlaczego !!! Nagle! I ryk i krzyk i rzucanie się...i dlaczego? Kij wie !!!
Wiec wcale się nie dziwie ze chcesz Igusia posłać do żłobka heheh
Kamcia
Siper !!! I bioderka dobre ! Mówiłyśmy ze będzie dobrze !
A stopki wrócą do normykamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A co do city mini GT to on u nas nadal w użyciu i to ostrym
Go pewnie zostawię najdłużej bo jak Kostek przestanie korzystać z gondoli to pewnie A ex pójdzie do teściów jak poprzednio.
A w domu zostanie 2 w 1 i GT.
[
]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:17
-
Dariah on musi wszystko przetestować i wypróbować łącznie z jazda pod wózkiem bo przecież można próbować tam wejść
-
Melduje, że padam na twarz. Intensywny to był dzień kuźwa.
Dziecko śpi. Chyba też było intensywnie w żłobku.
Wyła jak potępieniec rano. Mam nadzieję, że jutro pójdzie chętniej. Oby.
Odmeldowuje się i idę do wanny a potem do łóżka. Także przepraszam, ale nie nadrobię
Kamciu
Brawo za bioderka. A za stopki to trzymam kciuki. Będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 20:33
-
Poszliśmy na spacer. Wyjątkowo inną trasą(Piotrek ma manie chodzenia ta samą trasą więc trochę ja zmieniamy i on jest baaardzo zainteresowany), dłuższa
I co??
Zmoklismyoczywiście ja i mąż
Druga ulewa złapała nas na szczęście w intermarche
A najlepsze że u nas mimo wszelkich nie padało od daaaawna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 10:21
-
Haha Kamcia dobrzezemialas folie na deszcz.
U nas leje na maksa dziś nawet ie wyszłam z domu. -
Skali
Nic się nie denerwuj. Ja sciagalam medela i z ledwością 40ml po 30min ściągania a canpolem 120ml w min 15.
Niektóre kobiety w ogóle nie reagują na laktator a ich dzieci ładnie ssą i piją bo to słychać.
Poprostu postymuluj piersi laktatorem, ręką lub poproś męża poprostu by spróbować possać (tak, to śmieszne ale skuteczne!).
Pamiętaj, mleko jest w głowie!
Więc głowa do góry, cyc do przodu.
Pamiętaj też, że istnieje też coś takiego jak kryzys laktacyjny i występuje do kilku razy w ciągu najbliższych 6mies karmienia.
Nie chce oczywiście być tu jakaś wariatka laktacyjna ale jeśli masz siłę i chęć to Wałcz o to -
Skali spokojnie kup sobie albo piwo 0% albo pij inke caro coś ze slodem mi pomaga zwiększyć cycki że tak powiem.
Ja mam teraz też flaki i nie dociagne nic po jedzeniu maluszka. Zaczyna coraz częściej jeść z 2 piersi bo albo nie starcza albo nie chce mu się ssać. No i przybiera nie też mamy marne wręcz 3 dzień waga w miejscu. Nie mam pojęcia co się dzieje ale dalej mi ulewa kupy i siku robi. -
Witajcie
Nocka supermoja mama już przyjechałaby się zajmuje Sofcia a ja idę do pracy. Po pracy D zaciera autem moja mamę i Sofie i jadą do Konina i tam on z nią spi i wraca jutro a Mała zostaje do piątku
Pierwszy raz tyle dni bez niej !!!!!!!
Skali
Wiesz nie mam żadnego doświadczenia z laktatorem wiec nie pomogę ale.....pytanie jedno...
W jakiej pozycji karmisz Pole ?
Pytam bo Zosia akceptowała tylko na leżąco....pozycja standardowa na siedząca był ryk i wyginanie się j cumujące i puszczanie i dławienie się..
Oczywiście jak byłam ppza domem Np w restauracji to jadła w ten sposób ale to zawsze jadła na raty i UE dojadała. Ale jak byłam już u kogoś w domu to zawsze szlak do pokoju się położyć.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyCześć cioteczki.
Poczytam wieczorem teraz wpadłam napisać że już mi lepiej.
Wczoraj wpadłam w trans wieczornego lepienia pierogów wypiłem browara z mężem i jakoś mi lepiej.
W godzinę zrobiłam 76 szt dużych
Dziś zdecydowaliśmy się wreszcie na nocleg nad morzem wybraliśmy domki w lesie w Pogorzelicy.
Nie byliśmy tam ale ważny jest spokój i ten las z morskim klimatem.
Więc wreszcie odetchne bo już miałam dosyć tego szukania.
Zaraz do nas przyjdzie sąsiadka bo mam ją pilnować podczas nieobecności rodziców więc będzie chwilka na czytanie was.
Do potem. -
nick nieaktualnyDoczytałem.
Skali uffffff bardzo dobre wieści.
Mam nadzieję że jesteś spokojniejsze.
Z laktatorem i cycem nie pomogę bo moja kadencja na cycku przy dwójce dzieci bardzo krótka.
Ja nawet nie wiem co to laktator
Fajnie ze zakupy udane.
Waga poli też się bardzo nie przejmuj nadrobi.
Może posłuchaj dariah pozycja też ma znaczenie.
Kiedy chrzciny macie?
Kamciu bardzo się cieszę że wizyta udana i również dobre wieści.
Czekamy na foto jak ustrzelisz Patryka aż jestem ciekawa jak to wygląda ta jego pozycja.
I cieszę się że nóżki da się wyprostować.
Foty super
Ajrin no właśnie dobrze ujęłas obecny ale nie obecny tak jest właśnie u mnie.
Królewicz chodzi do pracy i myśli że się strasznie zmeczyl może usiąść przed kompem i świata nie widzi a do mnie wiecznie się do czegoś przyczepi.
Do tego jak kamcia pisze problem jeden finanse i frustracja gotowa.
My znaleźliśmy za 960zl plus opłaty dodatkowe bo dzwoniłam tam 45zl na tydzień za prąd więc myślę że 20zl wyjdzie? w Pogorzelicy domek w lesie do morza 11min jest plac zabaw w każdym domku łazienka grill więc spokój spokój spokój.
Planuje zrobić w słoiki pierogów może golabkow kupimy mięsa kiełbasę warzywa i będziemy obiady tam gotować może gdzieś pojedziemy coś zwiedzić bo tam nie byliśmy.
Ważne że klimat morski i odpoczniemy troszkę.
Mam nadzieję że kasy zostanie dużo skoro byśmy obiady robili tam.
Muszę zobaczyć czy jest jaki market co by świeże kupować pieczywo czy warzywa.
Zastanawiam się nad zakupem grilla najtańszego w razie w bo niby tam jest ale jakieś mam przeczucia dziwne a nie zapytałam się właściciela bo zapomniałam:-)
Zdjęcie igusia super.
Chłopak pomysłowy hihi
Zastanawiam się tylko jak on tam wszedł?
Jak igus zaprowadził do żłobka jak się czuje?
Dariah jak tam Zosia?
Ale fajnie macie z wakacjami.
Zazdraszczam ci pozytywnie.
Sama?!
Wygodę że twój d z nią sam?! Wow dla mnie to jakiś cud!
Ale fajnie odpoczywaj.
Marta jak samopoczucie?
Fajnie ze ktoś wpadnie do ciebie na ploty i ciacha;-) sama bym wpadła hihi
Natka jak humor?
Co dużo roboty w pracy było?
U nas chłodno w nocy padało.
Robert mi w nocy spaceruje czolgajac się po łóżku co go przykryte to się odkrywa.
Dziś wstałam o 6:15 spać nie mogłam jakieś głupoty mi się śnią co dziennie.
Robert znowu nie je i nie pije.
Nawet kubek taty na niego już nie działa gdzie tak ładnie pił herbatę.
Dziś zjadł jednego pieroga, co chwila podjada bułkę maslana, rosołu nie chce ahhhhh
Ale zęby się przebily więc pewnie wylaza.
-
Zabko
Pogorzelica to taka wioska jak inne po sasiedzku np Mrzeżyno
Znam np ze zbierania grzybów
Wątpię w market ale mogło się zmienić. Niedaleko jest Trzebiatów a tam niejeden market. Czyli autem raz większe zakupy. Osobiście nie znam ośrodków (tam były wojskowe ale mnie nie wysylali)
Znam Trzebiatów-stamtąd pochodzi mój ojciec. Została tam moja chrzestna. A kiedy się wybieracie?