WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jeszcze wieczorem szukałam jakiś noclegów i jak patrzę jakie rudery ludzi za gruba kasę wynajmują to szok.
Muszę pogadać i chyba odgruziwac domek rodziców i zacząć wynajmować serio.
On jest całkiem spoko ma dwie łazienki problem w tym że rodzice wprowadzając się zrobili tam graciarnie.
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:14
-
Skali
Trzymam kciuki za wyniki Poli.
Kamcia
Patryk pięknie się uśmiecha, mały słodziak
U nas dzisiaj świeci słoneczko, trochę cieplej ale dobrze, że nie upał. Antoś spał do 7 ale dał mi poleżeć jeszcze do prawie 8. Po śniadaniu przyjechali teście i zabrali go na plac zabaw więc leżę i odpoczywam. Miłego dnia
-
nick nieaktualnyMy już w domku.
Było fajnie.
Jestem pod wrażeniem żłobka bardzo mi się podoba.
Jakie te dzieci wyuczone szok!
A te nowe to takie dzikie hahahah
Pani jedna wychowawczyni mnie zaczepila podpytala czy mam znajoma w przedpołudnie obok żłobka (moja sąsiadka) mówię że tak więc ta mnie przedstawiła pozostałym 4 wychowawczyniom.
Głupio mi się zrobiło.
Popytalam o wszystko te doradzily i zaprosiły jutro.
Dzieci praktycznie są cały czas na dworze na swoim tarasie po jednej stronie są auta po drugie wózki z lalkami.
Tak sie bawił Robuś.
I mam nową koleżankę cały czas chodziła krok w krok za mną i robiła mi cacy
Robert zasnąl w aucie jak wracaliśmy więc wciągnęłam wózek na trzecie piętro a ja kawkę pije.
Może mi mocy przybędzie
A popołudniu idę na winko chorwackie bo sąsiadka wróciła z wczasów z chorwacji i zaprasza
Ajrin pewnie dobry pomysł.
Serio ceny powalają a cała reszta jak z PRLWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 07:25
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie prawda kamciu.
Mój też jest dziki.
Ucieka od dzieci, albo się boi podejść, warczy jak ktoś go zaczepia a jak się na niego ktoś obcy popatrzyłem to histeria i krzyk.
Pociesze cie wzyrosną z tego
Jak będziesz chodzić z Piotrkiem na plac zabaw ale żeby dzieci były to się otworzy zobaczysz.
Ja stawiam na żłobek że moje dziecko szybko odmieni. -
Igi poszedł dość szybko do żłobka więc ciężko mi powiedzieć jaki by był teraz myślę że zdecydowanie go to rozwija.
Żabka widać że Robert zadowolony fajne miejsce i fajna inicjatywa z integracja przed.
M dziś robi ogrodzenie bo nam się sypie.
Więc będzie jeszcze ładniej na ogrodzie -
Natka o losie daj znać jak u was idziecie do lekarza?
-
nick nieaktualnyU nas nocka lepiej posmarowalam klatkę aromactiv+ potem jak usnal posmarowalam maścia majerankowa i dałam pod poduszkę kocyk w rulon zwiniety.
Spał cała noc na swojej poduszce wow.
Ja jakaś nie wyspana
Za niedługo ostatni dzień w żłobku.
U nas pochmurno dzisiaj.
Natka zdrówka dla Amelki.
Pewnie jakiś wirus bo zęby już ma czyt wyszły jej trójki a może piątki idą?
-
Zabko
Trójki mamy wszystkie. Piątek raczej nie widzę ale na piątki to chyba za wcześnie co?
Nawet nie wiem kiedy powinny wychodzić szczerze powiedziawszy. -
nick nieaktualnyJa też nie wiem bo nie patrzyłam w jakieś wytyczne z neta.
Ale sasiadki dziecko które jest z mają 2016 wyszły mu już dwie!
Także ten tego.
Każde dziecko jest inne.
Zajrzyj w dziub czy nie napuchniete.
A może to jakiś wirus.
My się powoli karmimy i ogarniany -
My już po wizycie u lekarza.
Gardło czyste tzn nie jest czerwone, osłuchowo czysta ale kaszel faktycznie typowo krtaniowy więc coś może być w krtani.
Dostaliśmy baterie leków no i będziemy leczyć. Oby szybko pomogły. -
nick nieaktualnyByliśmy w zlobku dziś było strasznie wyobraźcie sobie ze uciekam z tamtąd
Pierw był cała drogę płacz, krzyk, darcie się bo jechał autem chyba bal się silnika.
Weszliśmy do żłobka no ok zjadł weszliśmy do sali, dzieci tańczą klaszcza śpiewają a ten ryk siedział mi na kolanach obserwował co chwila płacz.
Zasypial mi na rękach po czym zszedł i poszedł się bawić na taras do dzieci.
Dziecko z gr obecnej go podrapal koło oka bo Robert się na niego darl i zabierał mu auto więc ten się bronił.
Potem uderzył dziewczynkę w buzię bo nie chciała mu oddać wózka dla lalek.
Zabierał wszystkie zabawki dla siebie!
Potem histeria wraz z akrobacje Roberta wszyscy się patrzą na mnie a ja liczę do 10-ciu.
Podeszła wychowawczyni i pyta czy on tak się zachowuje w domu? Mówię że czasami ma histerie jak to dziecko bardziej jest marudzi bo zęby idą.
Zabrałam go pozegnalam się i usłyszałam że z tego wyrośnie.
Ahhhha
Przeszliśmy do domu znowu akcja bo chciałam włączyć pralkę.
Ale już się właśnie uspokoił.
Głowa mnie boli.
Modlę się o noc serio.
Natka oby leki szybko pomogły.
Zostajesz w domu z małą? -
nick nieaktualny
-
Wreszcie mam chwilę relaksu siedzę u kosmetyczki i mocze stopy.....ach
Wyniki Poli ok tylko alat asat ponad normę Ale ponoć mają spadać
Mam zamieszanie bo ostanie przygotowania do chrzcin jeszcze chce zrobić podziękowania dla gości
Ząbko Robert wyrośnie mi Szymek też robił dziś akcje bo mu chciałam buty zmierzyć Ale za to ma koleżankę nową córką mojej koleżanki dają sobie buziaki wczoraj szli prawie za rączkę szok śmiejemy się ze co to będzie
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś zamówiłam świece i szatę plus prezent magnesy na podziękowanie dla gości.
Menu wczoraj wybrałam muszę podesłać i zapytać się czy udostępnia nam pokój na przebieranie i karmienie wyrazie co.
Najgorsze ze chrzestny czyli brat M dalej nie ogarnął tematu bierzmowania więc marne szanse aby w miesiąc gdzieś załatwił.
Masakra zostaje albo szukać 2 chrzestnego albo pogadać z księdzem że będzie świadkiem chrztu?
Kuźwa sama nie wiem.
A mnie przeziębienie dopadło
Żabka przyzwyczaić się musi
Choć powiem że Igi ostatnio non stop podrapany ale i o nie jest święty zabiera zabawki i wszystko moje moje.
Do tego ugryzł kumpla swojego już 2 razy przedwczoraj przepraszam mamę a wczoraj znowu go ugryzł. Jak w domu się pytam kto ugryzł Rysia z dumą odpowiada ja jak się zapytałam dlaczego mowi moje. Tłumacze że nie wolno obiecuję że nie będzie zobaczymy jak dziś