WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny!
100 lat mnie tu nie było, a widzę, że forum ma się dobrze!
Moja Córcia ma już prawie 2 lata, a teraz spodziewamy się drugiego Maluszka, dzisiaj okazało się, że będzie to SynekJestem trochę przerażona jak sobie poradzę w roli mamy chłopca, jakoś nastawialiśmy się z mężem na drugą dziewczynkę.
Widzę, że dużo z Was również doczekało się już kolejnego bobasa albo na niego czeka
-
Amelka kiepsko
Ciągle trawi ją gorączka. Nie odpuszcza
Co zbije ją lekami to za 4 godziny wraca i to od razu po 38,7-39,2st. Je mało, mleka prawie w ogóle nie chce. Nie zmuszam jej, bo to tylko ją jeszcze bardziej wkurza i płacze. Ogólnie płaczliwa jest. Zastanawiam się, bo dziś chodziła non stop z rękoma w buzi ale patrzyłam i ni huhu nie widzę by jej się miały piątki przebijać. Nic, zero.
Próchnicy też nie widziałam ani żadnego stanu zapalnego w buzi.
Póki co nie wiem co od poniedziałku, bo przecież nie wierzę, że jutro nagle wyzdrowieje. Nie puszcze jej do żłobka a jak znów dam opiekę to mnie w pracy kierowniczka wyklnie. Chociaż szczerze powiedziawszy lata mi to koło nosa ale po co robić sobie pod górkę. -
kamciaelcia wrote:Hahaha
Witaj ula
Widzę że następna jest juz w kolejce po marcie
Nie jestem w stanie Was nadrobić, ale teraz mam więcej czasu i na pewno będę tu często wpadaćStaram się ogarnąć swoje myśli po dzisiejszym usg
termin mamy na 12.12
-
Kamcia jaka ty szczupła wow pięknie wyglądasz ja tak chce chlip chlip że mnie to gruba namaksa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 21:52
-
Hej Ula miło widzieć ponownie i odzywaj się jak najbardziej gratulacje kolejnego maluszka
A gdzie koniec końców rodziłas który szpital.
Ja mam za sobą Międzylesie i teraz Inflandzkiej.
-
AJrin wrote:Hej Ula miło widzieć ponownie i odzywaj się jak najbardziej gratulacje kolejnego maluszka
A gdzie koniec końców rodziłas który szpital.
Ja mam za sobą Międzylesie i teraz Inflandzkiej.
Dzięki Kochana :-*
Rodziłam na Bródnie i odczucia mam bardzo mieszane, teraz nie wiem gdzie skończę. Na pewno będzie cc i muszę brać to pod uwagę.
-
Dariah wrote:Ula, witaj ponownie
i zaglądaj do nas często
gratulacje kolejnego Maluszka
czyli Ala będzie mieć braciszka
Jestem już na zwolnieniu, Mała chodzi do żłobka, więc mam czas i będę zaglądaćAla będzie miała braciszka, a ja nadal nie mogę wyjść z szoku
Swoją drogą moja Córka załapała się jeszcze na sierpień z urodzinami, a nie na wrzesieńWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 22:12
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ula fajnie będzie parka.
U nas miała być parka wyszło 2 facetów
Ale kocham ich nad życie
[
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:14
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Kamcia tia widać że nogi masz szczupłe. Mega zazdroszczę ja zaczynam walkę aby zgubić 10 kilo.
-
Kamcia
Piękne zdjęcia z chłopakami, Patryk słodziak a Piotruś taki szczęśliwy na widok smoczka
Natka
Oj biedna Amelka, męczy się z chorobą, oby szybciutko jej przeszło.
Dariah
Widzę że weekend intensywny, super że Zosia tak pięknie się bawi z innymi dziećmi.
Ula
Witaj i gratuluję kolejnego maluszka.
Ajrin
Synek jeden z drugim przesłodcy i Igi jaki zainteresowany bratem