WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy na dworze Robert usnal nie dawno więc niech śpi.
Mąż poszedł biegać a mnie zostawił z werka jeczaca bo za daleko ja wyciagnelismy na rower.
Ajrin dzięki.
Cieszę się że u was lepiej.
Ja bym się nie przyjmowała że tylko rosół zrobiłaś serio mój Robert patrząc na to co je to żadna bogata ta dieta nie jest je co lubi i tyle.
Każdy powie że najważniejsze że co kolwiek je.
Masz rację w zlobku nadrobi.
Jejku zamiast odpocząć to słucham wrrrr.
Ale fajnie na dworze nie za gorąco troszkę wieje.
Usiadłam na ławkę zamierzam słuchać ptaszkow cieszyć się cisza tylko córkę muszę....... Ykhmmm -
nick nieaktualny
-
dziś sądny dzień
Piotrek idzie do fryzjeranie wiem, komu najbardziej współczuć? jemu? tacie? fryzjerce??
mąż dziś zaczyna urlop, całe 6 tyg w domu
nocka ogólnie dobra ale Piotruś też zaliczył koszmarek i płakał przez sen około 5
Patryk w nocy super, nawet jak sie rozbudzi, sam w kołysce zasnie...ale dzień??ojacie kręcę...dzień okropny-spi albo krzyczy że chce spać, a głosik to on ma, aż w histerie pada, bo chce spać...nie rozumiem jednegojak chce spać to czemu nie idzie spać?????
skali
nie moge doczekać się zdjęć
natka
jak zdrówko u was?
ajrin
i u was?
ula
nadal czekam na Ale -
nick nieaktualnyMy właśnie wróciliśmy z dworu.
Byłam zapisać męża i Roberta do fryzjera a babka kazała przyjść o 14:00 super będzie z głowy.
Zaliczyłem chwilkę plac zabaw Robert wracał na nogach do domu ale tylko kawałek drogi bo się przewrócił i kolanko bolało więc kawałek jechał wózkiem.
Przekaż mnie to bo on dostaje ostatnio fiola jak ma wsiąść do wózka już o jedzeniu nie wspomnę.
Kupiłam wszystko na lazanki (córce się zachciało) i biorę się do roboty.
Teraz wycinamy sernik na zimno
Kamcia trzymam kciuki aby był czas super.
Fryzjerka hahahah odetchnie jak pójdą
Trzymam kciuki za Piotrusia aby szybko poszło strzyżenie i bez histerii.
Mój jak weszłam w przedsionek do fryzjera to już dostał ataku hahahahhaha
Wiedział co się świeci
Ja też tego nie rozumie że jak chce się spać to się kładzie i śpi a nie steka kweka i raczy.
Moja werka ma tak do dziś.
I z tego co widzę każde dziecko tak ma hahahah
Ja wczoraj miałam taki zjazd po kolacji (bardzo mi ta kolacja niesprzyjala może za dużo zjadłam) były to zapiekanki sama robiłam.
Po 2h po posiłku nagle poczułam się dziwnie i musiałam się położyć spać serio położyłem się na chwilę przysenlo mi się mąż pilnował dzieci po czym ocknelam się jak mąż mówi zobacz Robert ci niesie talerz z jedzeniem i chce ci coś powiedzieć myślałam że mi się to śni a on coś tam chciał faktycznie powiedzieć.
Insulina w kosmosie była na pewno.
-
nick nieaktualnyWyszłam z pokoju na chwilę dokończyć lazanki.
Zostawiłam Roberta samego
No i zaczynam swirowac jak Roberta napoic bo Robert już zrobił dziś druga kupę bardzo rzadka
Boję się żeby się nie odwodnil.
Macie jakieś pomysły?
Owoce odpadają nie chce
Zrobiłam herbaty będę w niego wciskać co chwila.
Wogole od czego taka kupa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 07:23
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Skali
Super, to teraz czekamy na zdjęcia małej.
Kamcia, Żabka
Powodzenia u fryzjera.
My narazie z Antosiem nigdy nie byliśmy, do tej pory ja albo moja mama go obcinamy i jest ok. No ale mama skończyła kurs fryzjerski i ma profesjonalne nożyczki itp, no i synek bardzo lubi babcię więc daje sobie zrobić fryzurę
U mnie od dzisiaj ciąża donoszona więc teoretycznie mogę rodzić, ale jakoś gotowa jeszcze nie jestem więc Natalka niech grzecznie czeka te 2,5 tyg
Pogoda ok, bo nadal chłodniej więc dla mnie akurat. Antoś rano spał do 8:30 i jeszcze musiałam go budzić na śniadanie. Był grzeczny i ładnie się bawił więc tak mnie nie wymęczył. Teraz ma drzemkę, tylko długo zasypiał, więc ja odpoczywam.
Miłego dnia dziewczynySkali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia ahhhh faceci.
Przypilnuj go o tej 16 żeby dotarł.
Dobrze ze jest miejsce.
Marta super ze babcia umie i że się daje.
Już sobie to wyobrażam jak ładnie siedzi dyskutuje z babcią a ona go tnie.
Fajnie.....
My właśnie siedzimy na placu zabaw.
U fryzjera było ok był płacz a bardziej żal leciała peppa i jakoś się dało go ostrzyc.
Najlepsze ze go trzepalo nie wiem czy mial dreszcze czy co hahahahah ale ubaw byl
Tym razem wzięłam bluzkę na zmianę i otrzepalam go, mu zmienilam ta bluzkę.
Na męża patrzył co mu robią hahahahah a potem porządki chciał robić ale suszarka go wystraszyla.
Mąż poszedł do domu jeść a my z córką poszliśmy na lody i po bułki Roberta zasnął po drodze więc ja odpoczywam korzystam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 14:43
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, nie odzywam się, bo odebrałam wyniki cytologii i nie jest niestety dobrze
czekam na kolposkopię i ew pobranie wycinków, bardzo się o nas martwię... trzymajcie kciuki!
kamciaelcia wrote:
ula
nadal czekam na Ale
jak tylko się psychicznie ogarnę to pokażę moją Królewnę -
Witajcie
U nas nocka znów super, Sofcia pięknie spała. Do żłobka wbiegła i rzuciła się na panią a pani na niąbuziaki i ściskanie
W pracy dzień mega szybko minął bo dużo pracy
Kamcia
Piękny Piotruś !!! Jakiduzy chłopczykale on się zmienił !!!!!!
Fajnie ze udało sir obciąć spokojnie
Skali
Oooo czekamy na zdjęcia Polci
Dobrze ze wszystko sie udało po Twojej myślijak Maleńka i Szymus przeżyli imprezę ?
Ula
Co tam napisane w tych wynikach???!!!! Pisz tu !!!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ula zdrówka będzie dobrze trzymamy kciuki.
Żabka nie pabikuj 2 kupy to jeszcze ok. U nas 2 kupy to lux malina niestety ostatnio idzie 2 więc w żłobku standardowo 2 do 3 razy przebiera cały bo bokiem albo Góra leci
Kamcia fajna fryzura muszę posłać moich chłopów.
Marta gratulacje donoszonej ciąży bardzo się cieszę i to już naprawdę za chwilę ale to lecimam wrażenie że dopiero co pisałam o teście ja
Ja dziś zabiegany dzień a po powrocie Igusia mamy Sajgon ie wiem co mu ale jest tak nieznośny złośliwy głośny i wredny że szok. Głowa mi pęka dziś M usypia była 15minut histeria że nie mama. Jakaś masakra z nim oby szybko mu przeszło.
A więc ja walczę z mieszkaniem rodziców roboty pełna parą idą za 2 tygodnie ekipa skończy o ile nic się nie obsunie.
No i z tym walka namaksa bo facet miał na pomiar drzwi przyjechac a nie odbiera telefonów.
Musimy zamówić szafę w zabudowie i do łazienki Kuchnia ogarnięty już się robi.
Moi rodzice na urlopie nie to że jak są to pomagają bo oni to totalnie raczej przeszkadzają jak coś wymyśla to włos się jerzy
Do tego kupiłam obligacje premiowe a dzwonili że coś nie przeszło i musiałam dziś do oddziału jechać bo jak nie dziś to by przepadly.
No ale i dobre wieści udało mi się zarezerwować noclegi na 6 dni nad morzem ale się cieszę jedziemy na urlop.
Co prawda nie jest to domek i dupy nie urywa ale apartament w domku jednorodzinnym z osobnym wejściem anexem jazienka do tego jest taras a dla dzieciaków jakąś trampolina piaskownica i zjeżdżalnia więc minimum jesta cenowo tysiak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 20:41
-
A tak będzie wyglądać jak skończą haha.
[
url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:15
-
Dariah
No jest duży
Często musimy tłumaczyć że nie ma nawet 2 latek...bo duży A taki malutki glupiutki
I ciągle sie śmieje
I tupie haha wszędzie i wszystkim
Dziś położna wchodziła z nim na 3 piętro. Stwierdziła że nogi ma silne i sprytne jak u 3/4 latka -
Zabko
Jaki lakomczuszek z Roberta jestsłodkie zdjęcie, tak słodkie jak chłopaczek na nim :*
Kamciu
Jaki chłopczyk się z Piotrusia zrobił. Oj, fryzurka świetna i to chyba dzięki niej taki się duży już wydaje
U nas też ludzie dziwią się kiedy mówię, że Mela nawet 2lat nie ma. Wysoka jest i to dzięki temu
Ula
Spokojnie z tą cytologia. Czasem się tak zdarza. Możliwe, że pobiorą ci ją drugi raz i będzie ok. Ja tak miałam. Co prawda jeszcze w ciąży nie byłam ale fakt jest taki, że coś się tam z tą moją cytologia pomylili chyba
Będzie dobrze, nie martw się bo dzieci to czujągłowa do góry
Marta
No ty się nie spieszy tam z tym porodem hihinie możesz mnie skompromitować przecież
obstawiam 2,5tyg i tak ma byc hihi
Dariah
Aż mi się buzi śmieje jak czytam, że Sofcia tak ładnie się z Panią wita. Czekam na taki moment hihidoczekam się
Ajrin
Pięknie będzie. Na prawdę pięknie będzietylko niech się tam majstry przyłożą.
Pochwal się nam gdzie jedziecie?
Skali
Jak tam dzieciaczki? Jak karmienie?