WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
WcOraj wróciliśmy wieczorem - szkoda ze już koniec ;( było cudownie !!!!
Dziś na 12 jedziemy podpisać papiery w banku fo kredytuSofcia w żłobku to korzystamy ze możemy coś zrobić konkretnego
Ajrin
Matulu 8 dni...bidulek ;( ciekawe co powie lekarz.
Natka
Piękna jak zawsze !!!! Nawet bez szminki hehe
Kiedy się widzimy ???!!!
Żabka
Jejku ale masz aresenal leków !! Oby pomogły !
Marta
Brawo dla Antka !!! Siper reakcja starszego brata - trzymam kciuki aby tak zostało !!!
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah super ze idziecie do banku.
Wreszcie skończy się latanie
Ajrin moja werka nie robiła 2tyg ile ja lekarzy obeszlam ile my leków jej dali co się okazało że mleko które piła było tak dla niej dobre ze wszystko w nia szło organizm nie wyprodukował kału porostu.
Ale też od zmysłów obchodziłam.
Dlatego cie rozumiem.
Jeżeli dziecko jest pogodne to się nie martw.
Rośnie to potrzebuje.
-
Marta super reakcja Antosia ślę obawiam się że ona się zmieni hehe
Później się odezwę bo moja mama już skwierczy że marnuje czas bo od 5 min trzymam telefon w ręce o raju mówię wam jak się przeprowadzimy to przez tydzień nie wychodzę z domu nikogo nie wpuszczam i celebruje rodzinna samotność i ciszękamciaelcia, Dariah, żabka04 lubią tę wiadomość
-
No właśnie przy KP może i co 10 dni być no ale jednak już mamy 8.
Kazala podać trochę wody też mówi że mleczko a szczególnie w taki upał całe się wchłania brzuch ma miękki jest pogodny więc jest ok.
Mam podać 3 łyżeczki wody po karmieniu jeśli nie pomoże to czopek a jeśli nie pomoże to syrop.
Wiecie Igi robił po kilka kilkanaście kup on do dziś robi 3 dziennie więc jakoś tak mi dziwnie. -
Mela robiła rzadko kupy. Potrafiła nawet tydzień nie robic. Konsultantka laktacyjna kazała czekać min 10dni, i w między czasie masaż Shantala i było spoko.
-
Dariah super kiedy przeprowadzka? Pokazuj fotki jak masz
A wiecie że i ja z wami bym się z chęcią spotkała na same a włoska to moja ukochana kuchnia. -
Przeprowadzka pewnie na koniec listopada lib początek grudnia - mamy w umówię ze 3 miejsce maja właściciele na odda je domu po podpisaniu aktu notarialnego.
Plus jakieś malowanie ścian.
Na razie nie robimy żadnego remontu
1/ żadne pomieszczenie tego nie wymaga - wiadomo to jest dom 15 lat wiec ne jest nowoczesny ale nie wymaga nic remontu
2/ chcemy z czasem zrobić zmiany w salonie i kuchni ale to za jakos czas jak odłożymy kasę żeby nie brać kredytu na to No j żeby pomieszkać trochę i zobaczyć co zmienić
Mam zdjęc kilka ale nie dużo, tutaj z frontu :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6431b322ba31.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 16:32
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️