WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Pod Poznaniem, na proce napisze gdzie - usunęłam już ze zdjęcia adres ulicy ale teraz zdjęcie wyświetla se na czarno heheh
A co do upałów - Ze względu na temperaturę jutro i w czw w żłobku maja beach party hehe strój obowiązkowy : strój do pływania, ręcznik plażowy,itd i będą mieć basenie ogrodzie żłobkaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah u nas też basenu ja prawie codziennie o dziwo pytali się o zgodę nic przynieść nie kazali po zdjęciach widziałam że pampersy z Rossmann do wody
-
No właśnie idą ponoć największe upały
a tak fajnie było ostatnie 2 dni.
No nic będziemy siedzieć w domu i nic nie robić
Pożegnałam już dziewczynki w nocy o r jadą na lotnisko zobaczę je dopiero w czerwcu za rok. Jeny szkoda że tak daleko jak mieszkali w Irlandii nie było to aż tak odczuwalne oni na święta jeździli do nas a ja co najmniej 2 razy w roku byłam u nich bo zawsze na dłuższy weekend i w wakacje na tydzień się jechało. Wyprawa do Stanów to nie dość że długi męczący lot to kasowo trzeba sporo zapłacić bo z 10 razy tyle.
Śmieje się do dziewczynek że następnym razem Kosiu będzie chodził a Igi gadał i one tego nie kumaja ale jak to, no właśnie tak to leci czas. -
Ajrin
No tak bo brat w USA mieszka nie ? KurcZe to faktycznie kontakt bardzo ograniczony
A chcą wracać do Polski czy już na stałe zostaną tam?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Bratowa chce wracać za 2 lata brat chce jeszcze 4 więc zobaczymy ale będą wracać.
Wiecie przez różnice czasu to nawet ciężko się zdzwonić by pogadać mając małe dzieciaki. -
Ah to tak jak mój kuzyn - tylko ze oni w Irlandii są (już chhba z 10 lat? Albo 9? Jakos tak).
I tez chcą wracać. Ale oni chyba w przyszłym roku bo maja córkę która w przyszłym roku idzie do szkoły (w polskim systemie) wieccccieliby żeby szła w Polsce do szkoły.
No ale Irlandia to nie USA...bliżej, tanie loty itd i różnicy czasowej nie ma wiec kontakt jest regularny.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Witam się i ja my dziś jedziemy do Krakowa bo m ma kontrolę w klinice więc prosimy o kciuki plam nowych nie widać więc powinno być ok
Mamy w planach ikea Leroy w ikea chce dodatki bo meble jakoś nie mogę się zdecydować codziennie zmieniam zdanie podoba mi się Vox ale jak dla nas są drogie dość
A noi może któraś ma pożyczyć 10 000 ma drzwi ? Masakra trzeba będzie kombinować
Pola śpi Szyma został z babciaalda lubi tę wiadomość
-
Hej a mi tak pusto dziś sama z Kosiem tak cicho tu. Wiecie 10 dni było nas sporo więcej poranki to śmiech dziewczyn i Igusia a ten dziś wstał i szukał w pokoju Kini i Gabi a przy śniadaniu się pytał Kinia Gaba? Aż mi smutno serio patrzyłam z M bilety do nich ale to w dwie strony koszt 14 tysi dla naszej 4 bo Igi zaraz w latka i już się liczy.
Noc będziemy szukać okazji na bilety i zbierać kasę chcemy w następne boże Narodzenie tam lecieć. -
Lobuzuje
Odkąd wstał
I to z takim usmieszkiem
Nie chce jeść
Rozlal sobie picie by potem stopami poskakac, potem się położył a jak wytarlam zrobił awanturę i znów rzucał bidonem
Potem tv
Wchodził na szafkę i lizal ekran tzn logo tvn7 ( w końcu to kółko)
Nadal nie chciał jeść. Tubke owoców wycieralam
I wciąż ten uśmieszek
Nastepnie były mokre chusteczki
Teraz znów tv,-nie lize bo wyłączone
Jest właśnie o to awantura -
Kamcia znamy to tylko u nas później wchodził agresor do tego.
Ale Igi jak było tyle osób to inne dziecko choć nadal bije tzn popycha bardziej jak coś on chce w domu skupil się na Gabie najmlodszej ale też ona zbierała mu często coś z rąk bez pytania, starsza Kinga się pytała i czekała aż on jej da więc jej nie sztural. Ale ogólnie przy tylu osobach to inne dziecko niż sam na sam z mamą i bratem w domu.
U nas też dziś ostrzeżenia przed upałami w domu jeszcze przyjemnie.