WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka
Piękny Aniołek !!! Ojjj piękny!! Oj kusiszhihi
Kamcia
Ah taki upał to nie ma się co dziwić ze nie je
A co do humoru...Eh nasza tężni czasami ma takie jazdy..
Osttanio znów jest mama mama i tylko mama..dziewczyno daj mi chociaż do kibla iść samej...!!
Nie...i koniec..ehh minie..tak sobie tłumacze
Skali
Nooo ja tezę wyskakuje z drobniakow lol
A tak serio to tez na początek polupujemy co trzeba na pewno - czytaj materace, łóżka itp a reszta po kolei późniejszelol
Żabka
Widze ze Robercik tez pokazuje rożki...oj to chhba taki etap jest bo widzę ze wszystkie wciąż maja gorszy okres - w sensie rudniejszy dla nas
Ajrin
Ceny powala !! My myślimy żebym za 2 lata leciec na La Reunion + Madagaskar, mamy przyjaciół we Fr i ona jest z Reunion wiec by nas teoche oprowadzila - fajnie byłoby lecieć z nimi bo oni latają raz na 2 lata
No ale to tez droga impreza wiec trzeba odkładać już teraz po troszkę...żeby przez te 2 lata zbierać09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziś bieganina i dużo spraw załatwionych : byłam u laryngologa j teycollga dziś, D był u larh geologa tez, byliśmy w banku ktd
Na koniec odebraliśmy Sofijke ze żłobka i pojechaliśmy do sali zabaw - taki upał ze nie chciałam z nią iść na plac zabaw ani na spacer ani tym bardziej do mieszkania
Alicja w Krainie Czarów :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 14:41
Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Natka
No panie w żłobku tez tak powiedziały...ja tego nie widzę hehe
Ale po ubrankach widzę ze wyrasta czyli rosnie
Sama ocenisz w niedzielehihi
-
Piękna mała księżniczka
Marta musisz częściej ja pokazywać.
Dariah nosz faktycznie jak Alicja ale duzy plac zabaw!
Żabka a jak ty się czujesz ból znosny?
Ja dziś pospalam ponad godzinę z Kosiem w ciągu dnia ale było miło dawno tak dobrze i się nie spało. I śniło mi się że byłam na wyjeździe gdzieś i spotkałam pełno znajomych i każdy z nich dawał mi prezent na urodziny a ja byłam w takim szoku i wzruszeniu że pamiętali i jeszcze prezent kupili. -
Ajrin
Noo sala mega dużadziś byliśmy pierwszy raz zobaczyć - bardzo fajnie - ale musimy zobaczyć inna jeszcze bo dla takich maluszków jak Sofcia nir ma dużo atrakcji.
-
Morfologia nie musi być tak naprawdę na czczo glukoza z mi znanych.
-
nick nieaktualnyKamcia
Ajrin fajnie ze się udało zdrzemnac ci z kostkiem.
Ja też wczoraj usnelam na chwilę i sąsiadka mnie obudziła żebym na dwór przyszła.
No mój zjadł słoiczek kaszki nie do końca, trzy kesy drozdzowki z budyniem, parę kulek czekoladowych do mleka i na dworze serek piatusia
Brak soczkow ulubionych i jest tragedia rozważamy wyjazd do Niemiec na zakupy po soczki.
Kupiłam w katroniku i wyrzuca mi na podłogę wrrrr
Pije w domu herbatę z kubka męża przez slomke tyle dobrego.
Byłam ma zastrzyku wieczorem sama Robert był dzielny nie płakał pochwaliłam jak wróciłam.
Wyciągnęli mi wenflon bo już czerwona ręką mi się robiła a dziś rano założyli nowy na drugiej ręce bo żył brak i pękają dalej.
Jutro kontrola u rodzinnego po południu.
Byłam rano z dziećmi w przedszkolu się rozliczyć dostaliśmy zwrot 50zł wpadło.
Kupiłam im truskawek zrobimy koktajl Robert wiem że się napije na pewno.
Mąż z pracy wrócił z zły jak osa na swoich kolegów że zmiany bo go dosłownie zrobili w h...ja
Ja go rozumiem bo można jak człowiek powiedzieć jaka sprawa etc a nie omijać w bawełnę i kłamać w oczy.
Na razie walczę z mięsem zamrozonym bo zapomniałam wyciągnąć wczoraj
-
nick nieaktualnyKamica nie wiem czy czytałaś artykuł ale już wiadomo chyba czemu w twojej biedronce pusto.
Pisali ze lodówki mają zepsute w niektórych sklepach a wg norm hccap lodówki mają mieć temp do 5st inaczej mnożą się bakterie.
Więc biedronka zaczęła utylizacje towaru.
To tak dla info.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas się wiatr zerwał w dali piorun wali mam nadzieję że zaraz lunie i będzie lało
Mieliśmy aukcje z Robertem bardzo plakal caly czas chciał siedzieć w kuchni a tam było jak w piekle.
Wzięłam go do wanny bardzo się ucieszył chwilę zdążył się pobawil bo po jakimś czasie zabawy była cisza mówię do werki idź zobacz co z nim a werka krzyczy że pełno marchewki w wodzie i robi chlap chlap poszłam a tam śmierdzi!!!!!
Patrzę a to kupa!
A Robert robi chlap chlap łapie marchewkę hahahahahh
Pierwszy raz taka akcje mieliśmy.
Mąż szybko go umyl i wyciaglam go.
Siedzę i myślę co zrobić mu na kolacje.
Może apetyt wróci skoro się chłodniej zrobiło