WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabka brawa
super mu idzie
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co ja mam nadzieję że ten czas tady tadyyyyyy mu zostanie na długooooooo!!!!!
Mój mąż się wścieka że nie może iść do WC, że nie może wyjść z domu bo Robert chodzi za nim w krok w krok a jak ma tatuś synka na rękach to się Robert chwyta mocno i nie puszcza hahahahah
Dobrze mu tak niech zobaczy co ja miałam
Nawet do łóżka za nim biegnie i leży z nim hihiAJrin lubi tę wiadomość
-
U nas też czas, że tylko "tatuś, tatko, tatuniuuuu". Ach jak dobrze. Taka kapie, taka usypia, czyta książkę
Właśnie wróciliśmy. Fajnie byłoAmelka pobiegała z kotkami, krówkami. Koza była
-
Hej ciotki
U nas szpital w domu wszyscy chorzy łącznie z pola
Byliśmy na wesele bez szymonka wczoraj rano jeszcze w przychodni bo okropnie kaszlal oboje mają gorączkę pola ma rozwolnienie a w ostatniej kupie była jakby krew chociaż nie jestem pewna zobaczę jak będzie następna
Mnie wzięło jak wracaliśmy Bol gardła zrobiłam mleka z czosnkiem to od 6 rano wymiotoealam m tez nos zawalony powiem wam dramat jeszcze ja mam zakwasy albo mnie grypa bie rzeczy bo dziś z łóżka nie mogłam się podnieść kolorowo
Tez myślę o tym żłobku ze to zły pomysł ale tylko fakt ze to mu pomoże mnie powstrzymuje żeby go nie wypisać
U nas tez historie chociaż jest postęp da sobie zakropilem i odciągnąć nos i nawet osiągnąć tamtym verde i wciskamy mu syropy aplikator
Co do histerii to ja zauważyłam taka różnice ze kiedyś się darł wygina a dziś odpuszcza wiec może coś do niego dociera
Z rzeczy przyjemnych jutro będą nam robić schody i to ostatnia rzecz przed wprowadzeniem potem m tylko pomaluj new gotowo
Nie odniosę się bo przeczytałam ale widzę ze u was też choroby ja kurde zapominam o tych witaminami
Dziś moja babcia postawiła szymówił dwie banki może jutro będzie poprawa
Ściskam was mocno może w sobotę będę mieć nowy telefon to będę częściej
-
Matulu
Dziewczyny, trzymajcie się cieplutko z tymi chorubskami. Winna ta okropna pogoda: rano pizdzi, w południe 30st a noce chłodne.
My też ciągle z katarek i kaszlem. Czekam az nam przejdzie i idziemy się szczepić na grypę. -
Mnie tez gardlo napierdziela a Kostek cos pokasluje w aucie wiec serio witamy jesien.
My juz w domku lalo cala droge i to masakrycznie wycieraczki na malsa chodzily dobrze ze zdecydowalismy sie na autostrade. Bidny M dzielnie walczyl bo ja kilka razy ucielam komara a dzieciaki juz 20 min po wejsciu do auta spaly. -
Kostek postanowil wstac o 5 i nadal nie mysli aby isc spac
-
Maz pojechal na zakupy i po czesci bo hydrofor nam pada to tak na przywitanie po powrocie.
Kostek wlasnie zasnal a ja zamiast sie rozpakowywac pije ciepla herbate i ogladam serial haha balagan nie ucieknie -
nick nieaktualnyAjrin zdrówka choć mnie też pobolewa czasami gardło.
Pewnie ze nie ucieknie
Ja dopiero wróciłam.
Pogoda okropna raz świeci raz pada wieje strasznie.
Bilans miała tylko werka.
130cm / 31kg wow jaka baba mi rośnie
Roberta zbadał dał leki do żłobka może chodzić ale leki mam dawać bilans zrobi jak przyjdzie na szczepienie najszybciej w przyszłą środę można szczepić.
Leki wykupiłem za 120zł nie ma to jak wydatki kiedy jest się przed wypłata wrrrr
Także jutro wysyłam do żłobka
Odpieluchowanie idzie bo idzie nie wykonuje tego w 100% pieluche na dopiero nosi i w nią sika.
-
Co za pogoda. Masakra. Cały dzień u nas pada. Do tego Amelia wróciła ze żłobka i ma takie jazdy, że szok. Proszę o cierpliwość z góry. Tego się ogarnąć nie da.
-
nick nieaktualnyNatka da się olej ja sama przyjdzie jak się wyciszy i zrozumie że nikt na nią nie zwraca uwagi.
Chyba że jest marudna bardzo to zaparz sobie melisy i usiądź wygodnie
Taaaaaa łatwo się mówi.
Ale musisz wytrzymać aby do wieczora kiedy to dziecko wreszcie zaśnie!
Współczuję.
Trzymaj się tamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 15:50
-
Zabko
My ja odebraliśmy ze żłobka 2h temu a ona cały czas jęczy. Droga do domu w aucie przekrzyczana. Darła się jak by nie wiem co jej czyniono. W domu to samo.
Obiad? Kolejny powód do histerii. Ja to olewam, owszem ale wiesz sama jak to jest jak dziecko ci się rzuca i krzyczy. Po 20min jesteś zmęczona psychicznie. -
nick nieaktualnyWiem wiem kochana.
Dlatego najlepszy patent olać to dosłownie niech się drze krzyczy jeczy a ty usiądź.
Ja to tylko patrzę czy nie zwala mi że stołu czegoś, pilotami nie rzuca czy w tv nie uderza bo to robi zawsze!!!!!!
Jak taki pijany co wpada w szał
Masakra.
-
Natka tule znam to najgorsze ze jak juz nawet zasnie to ciagle dudni mi ten ryk w uszach zoladek scisniety i glowa boli.
Nawet melisa wtedy nie pomaga.
U nas dzieciaki spia. Igi dopiero co padl ale dzis po prawie 2 tygodniach niejedzenia zjadl. Wiecie ze on przez caly wyjazd tylko raz zjadl teoche obiadu zyl o pol kanapce i troche kakao na sniadanie dwa kesy w ciagu dnia jeden a na kolacje 3. -
Witam sie chyba byla pelnia bo noc hardcorowa obojga.
Kostwk sie nad ranwm czesto budzil a Igi w nocy mial.impreze i tylko mama mama. -
U nas nocka super, i wczoraj po zlobku tez super, kochana, przytulasta i bez histerii
Choć byleby wczoraj ze było o krok od histerii bo księżna rano postanowiła ubrać sandały...na dworze pizga lodem i leje a ta sandały...
No ale udało się ja spokojnie przekonać do normalnych butów
Dziś rano Księżna poprosiła o kitki:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 13:17
żabka04, AJrin, Natka-matka wariatka :), marta258, Skali89, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyAjrin aż tak:-(
Współczuję.
Dariah pięknie wygląda buziaki dla Calineczki
Cieszę się że u was łagodniej z tymi buntami.
Ja wczoraj miałam histerie werki bo...... Byki zadane do domu w zeszycie z matmy.
Wyciągnąć książki widziałam że nie ma zeszytu z matmy pytam gdzie jest w tornistrze!
Rozmawiając z jedną z mam z klasy ta mi mówi że w książce zadane i z matmy w zeszycie napisać dwa rzędy cyfry 2 czy werka zrobiła?!
Mówię że nie bo nie ma zeszytu.
Ta wpadła w płacz że ja jej zeszyt schowałam i mam powiedzieć gdzie jest!
I tak ryczala ryczala mnie obwiniajac.
Mówię dobra zrobimy na kartce ja napiszę pani informacje i podpiszę się a ty pokażesz pani zadanie.
W klasie masz poszukać zeszytu.
Piszę pisze i pochwili zryw tak mamo jest w klasie dyżurny mi nie oddal!!!!!!!!
Czujecie?!
Bunt 7latka a darla się jak poparzona.
Robert wieczorem poprawił histeria bo....... Nie chciał z WC zejść!
Bo siku bo pierdzial hahahahaha
Cyrk.
Dziś wywiozlam i posprzedawalam swoje dzieci.
Robert może chodzić do żłobka ale leki ma brać.
Mój lekarz oszalał za 5 syropkow i ogólnie za leki 120zł zapłaciłam.
Nie miał bilansu zrobi mu na szczepieniu najszybciej w przyszłym tyg w środę można szczepić
Nie wiem czy się nie powtarzam.
Ja sobie posprzatalam na błysk wykapalam się także super. -
Dariah
Ale piękne kiteczki ma Zosia, jest śliczna
Ajrin
Współczuję ciężkiej nocy, oby dzisiaj było lepiej.
Żabka
Ale Werka zrobiła Ci histerię, i to o byle co bo sama zapomniała zeszytu. Niedługo nas też to czeka, obecnie mamy bunt dwulatka a pewnie jeszcze kilka tych buntów przed nami.
U nas Natalka grzeczna, nieraz trochę marudzi bo nie lubi być sama, ale ładnie je i śpi.
Antoś ma humory, potrafi być grzeczny i sam się bawić a potrafi też zrobić histerię o byle co. Z jedzeniem też różnie, jednego dnia mu coś smakuje a następnego mówi że nie chce, więc już ciężko coś wymyślać mu do jedzenia.
-
Dariah
Piękne zdjęcia! Cudny elfik.
Zabka
Współczuję tych histerii. Potrafią wyprowadzić z równowagi psychicznej.
Marta
Super, że Natalka grzeczna. A dzieciaczki ze sobą się "dogadują"?
Ajrin
Współczuję nocy
Mi nogi wchodzą w dupkę. Dostałam znów jakieś 10kg pomidorów i robię domowy ketchup. Jednak stanie przy zlewie, obieranie ze skóry, z gniazd nasiennych itd wykańcza mi kręgosłup.