WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra to chwaliłam ostatnio Sofcie
Trzeba było się zamknąć...od kilku dni jest tragedia..
Wojna o wszystko
Wsyztsko kończy się krzykiem, histeria,...ehhhhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Natka
Spokojnej drogi jutro rano i udanego urlopu.
Żabka
No szkoda, że nie będziecie mieć już niani, na pewno sobie jakoś poradzicie sami, w ostateczności będziecie brać opiekę jak dzieci chore.
Dariah
Współczuję, rozumiem Cię bo Antek też urządza histerie z byle powodu i jak mu coś się nie udaje, bo zawsze musi być tak jak on chce ale tak się nie da.
Kamcia
Chłopaki dadzą radę, po prostu muszą się przyzwyczaić i zrozumieć że przedszkole/klubik będą codzienne. A Piotrek podgoni przy innych dzieciach i w końcu nauczy się sam jeść itp, potrzeba tylko czasu.
U nas też kiepsko z jedzeniem Antka bo ona najbardziej to lubi na sucho i rękami, czasem widelcem zje, a łyżką nie więc ma problem z zupami i ich nie je. Dopiero dzisiaj pierwszy raz widziałam jak jogurt próbował jeść łyżką więc jak podpatrzy inne dzieci to w końcu się nauczy.
U nas Antek różnie w przedszkolu, najgorszy był drugi dzień bo kiepsko z jedzeniem i jeszcze siku wstrzymywał. Na szczęście wczoraj i dziś było lepiej, coś tam zjadł, mimo że bardziej na sucho ale zjadł. Siku w końcu robi ale sam nie woła, tylko jak pani z nim pójdzie, ale to postęp bo jednak nie wstrzymuje tych kilku godzin, a wtedy bym się martwiła.
-
na sucho np frytki to Piotrus sam by też moze chwycił, ale sztuśce-nie
Patryczek swtałw sumie w dobrym humorze, na miejscu tez sie smiał i "zartował", ale rozpłakał się przed sama salą
Piotruś (czego nie widziałm bo wolniej szłam z Patryczkiem) sam podszedł do pani, dał jej pierwszy cześć( ) i poszedł z nią do sali...żeby Patryka odprowadzić to musimy obok jego drzwi przejsć i nas zobaczył-chciał wyjsc za nami, ale bez płaczu czy krzyku cofnął się
bo była jeszcze druga dziewczynka-ryczała
większość dzieci w drodze płacze, dobrze że moje az tak wczesnie nie zaczynaja [przezywać, no i zobaczymy podsumowanie dnia
już robie zupę gulaszowaDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś źle.
Jego pani tą sztywniara to olala dopiero jak mąż to dał do sali A ten z płaczu histerii wyłożył się na podłodze podeszła do niego .
Ale mam nerwy na to babsko.
Mąż mówi że kataru brak więc stawiam że albo płakał i coś tam leciało z noska albo gdzieś zimno było? -
Biedny Patryk...chyba dał się dzisiaj we znaki bo już po drodze zaczepila nas jedna z jego pań... płakał dziś bardzo duzo
Nie chce się bawic, jeść i pić. I tylko smoczka ciągnie...siedzi na krzesełko i placze. Że spaniem też dziś kiepsko. Może spal z 15 min
Piotruś też nie jadl Ale pewnie nie smakowalo bo pluł
Przespal się
Nie zsiusial
Halas trochę mu przeszkadza
Ale coś zaczyna już do dzieci podchodzic -
Kamcia
ehhh biedny Patryś..z czasem bedzie na pewno lepiej
zobaczysz!
no ale za to brawa wielkie dla Piotrusia!!
i czesc do pani, i zasnal, i do dzieci zaczyna isc! no super!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyBiedny Patryniu 😫
Widzę że Piotruś lepiej....
No trzeba czasu kamciu i najważniejsze Ty musisz być stanowcza i prowadzić nawet mimo tych histerii.
Jeżeli będzie taki stan się długo utrzymywał to będziesz myśleć co dalej.
Ale wierzę że potrzebuje czasu na zaakceptowanie nowej sytuacji.
Ja już w domu.
Prosto z trasy mąż na mnie czekał z werka i pojechaliśmy po Roberta do przedszkola.
Pani aż wyszła z sali z nim żeby porozmawiać.
Mówi cyt.że Robert cały dzień na rękach u niej dobrze że lekki , nic dziś nie jadł i nie pił, boi się bo chodzą na dwór żeby się nie odwodnil, kazała przynieść picie do szafki i ona z nim będzie wychodzić żeby się napił.
Teraz siedzę i myślę czy to dobry pomysł na zy to j tak będzie latać z nim do tej szafki....
Mówię tłumacze że to nie jadek nr 1 że zacznie jeść skoro w żłobku jadł może przeżywa bo ja byłam nie obecna dopiero wróciłam nk nie wiem.
Kataru jako tako nie ma , jak kuchnie to coś tam wyleci -
Jesteśmy, żyjemy udało mi się uzyskać za kilka $ pokój z lepszym widokiem i w najnowszej części hotelu z widokiem z balkonu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 17:19
kamciaelcia, żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już po pierwszej imprezie urodzinowej .
Robert chciał cały czas dmuchać świeczki niestety nie ujęłam go na zdjęciu bo musiałam trzymać to bo chciał świeczki łapać.
Nie pomyślałam żeby ktoś to sfotografowal.
Jak wam minął dzień?
U nas pada od rana .
Robert od piątku mieć nie je
Nie dawno chciał budyń dałam ale to cofnęlo więc nie naciskam. -
to ja siebie skopiuję
Byliśmy na spacerku
Ostatnie zdjęcie to miała być aktualizacja brzuszka...facet robil zdjęcie😂
Więc na filmiku wiecej można dojrzeć😂
Oczywiście widać wspólne braterskie zainteresowania-każdy kamyk na zwirowej drodze był ciekawy
W drodze powrotnej Piotruś padł więc spacer konczylismy w deszczyku
ale noc kiepsko-jesli chodzi o Patryczka, ewidentnie musiał odreagowac
nie spimy(wszyscy) od 5Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2019, 08:59
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj mieliśmy wyjście firmowe, byłam do 22 - potem zostawiłam ekipę
Moja mama była z Sofcia - odebrała ja ze żłobka, wszystko super, wykąpała, położyła spać
My wrocimlismy, obudziła się teoche wiec D poszedł o była meeega zadowolona bo tatuś
Nooo a po 4 się obudziła bo się posikała a moja mama zapomniała jej pampersa nałożyć...
Wiec D miał przebieranie, umycie (była mokra aż po stopy), zmiana pościeli...itd..
Sofcia die rozbudziła i praktycznie już nie spała..
Wiec my tez...
Tak wiec dziś ciężki dzień...
Koło południa dojechał do nas mój tata z moim bratankiem
Pojechaliśmy wszyscy razem do galerii handlowej bo miał być Psi Patrol...milion ludzi, atrakcje słabe, Sofcia ne na to liczyła..
Na pocieszenie zaliczyliśmy duże lody i frytki
Jutro urodozny Sofci - w Poznaniu
Bratowa urodziła, ale ich nie będzie bo jutro wychodzi ze szpitala
Ale będą moi rodzice, babcia, ciocia z wójkiem i bratanek
Muszę jej prezenty spakować od nas i od moich rodziców bo jest h nas09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
Chłopaki śliczne ! Te oczy !!!
Ty laska ze ho ho !!!
Fajnie ze spacerek udany
U nas spacer i każde wyjście to 300 m idzie maaaax ! Musi mieć rower bo inaczej to koniec spaceru
Jak ma rower to dłużej podjedzie a jak nie to na ręce, ewentualnie do wozka tezkamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Nie nadrobię, ale wrzucam
Dziś z plaży przegonily nas meduzy a popołudniu rozpętała się mega burza. Matko jak te palmy się id wiatru uginaly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 17:20
kamciaelcia, Dariah, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość