WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnym.k.83 wrote:Zajrzyj na Jadłonomię, Kierunek zdrowie, Agnieszka Maciąg. Zawsze coś można lekko zmodyfikować pod własne potrzeby.
-
Behemottka haha jesteś Einsteinem? ufoludek ziemniaki i mama to niezłe połączenie ale mój budyń ciążowy tego nie ogarnął
dzień dobry:) u mnie brzydko.
młoda wstanie to jadę na ploty:)
a mi nie przeszkadza jak mnie ktoś po brzuchu dotyka;)
nie żeby mnie nie wiadomo kto dotykał czy coś ale jakoś nie mam odruchu obronnego;)Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:dla mnie to czarna magia, on sam gotuje naprawdę za**ście, a jak widzę te składniki które można dostać tylko w sklepach eko i z zdrową żywnością to ciężko mi cokolwiek wymyślić, bo mąka kasztanowa lub ryżowa, mleka od jakiegoś czasu nie, bez cukru?? co się daje oprócz miodu i stewii zamiast cukru dla słodszego smaku?
Mój brat podobnie się odżywia.
Na Jadlonomii znajdziesz rózne przepisy na świeta, i nie są skomplikowane, a składniki można zawsze podmienić jak czegos nie ma, my z mamą i siostrą w tym roku robimy wiecej potraw pod brata, bo itak nie bedzie taty i reszty, a nam te rzeczy smakują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 09:29
-
ja królika zawsze duszę z warzywami i smietana, w tym roku zrobie, bo mimo cukrzycy muszę coś zjeść na święta...mój mąż nienawidzi pasztetu, kojarzy mu się z dzieciństwem, kiedy to ciągle jadał pasztet z królika, u mnie pierwszy raz posmakował królika duszonego
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Behemottka haha jesteś Einsteinem? ufoludek ziemniaki i mama to niezłe połączenie ale mój budyń ciążowy tego nie ogarnął
dzień dobry:) u mnie brzydko.
młoda wstanie to jadę na ploty:)
a mi nie przeszkadza jak mnie ktoś po brzuchu dotyka;)
nie żeby mnie nie wiadomo kto dotykał czy coś ale jakoś nie mam odruchu obronnego;) -
nick nieaktualnydzięki Dziewczyny, sprawdzam i mam nadzieję że coś w końcu wymyślę
tylko coś słodkiego trzeba jeszcze wymyślić, mam jakąś zieloną herbatę schowaną, żeby nie siedział o suchym pyskunajgorsze, że on naprawdę dużo je, bo do obiadu 2 torebki ryżu
a tyle teściowa gotuje jak goście przyjeżdżają (w mniejszej ilości)
-
kamciaelcia wrote:m.k.
ja przy cukrzycy tylko to mogę, wszelkie sztuczności odpadaja. I tak szczerze, to narazie raz uzyłam szczypte do mizeriiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 09:42
-
Macioszczyczka wrote:Który ten kolagen kupowałaś z Colway?
Ja będę kupowała dla dzieci ten żel do kąpieli i chce coś właśnie na rozstępy.
Dzień dobry wszystkim.Dziś zaczynamy 17 tydzień.
Behemotka właśnie wyjaśniłaś mi jak działa ta PAPPA. Te korelacje ufoludkowe są dużo bardziej przystępne dla mojego umysłu.
Co do dotykania, koleżanki moje sobie zarezerwowały, że chociaż palcem chcą dotknąć, bo podobno jak się dotknie ciężarnej to można się brzusiem zarazić.Zastrzegłam sobie, że raz, palcem i przez chwilę. Na macanie nie pozwolę
m.k.83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przy pierwszym badaniu też miałam ślad ketonów w moczu, ale już przy kolejnym badaniu moczu nie miałam ani śladu.
Teraz mam mocz, morfologię, glukozę po 1 i 2 godzinach i AFP.
Moja Mama ma cukrzycę od ok. 30 lat, a wykryli jej kiedy chodziła ze mną w ciąży, ale badania wykazały, że miała już dużo wcześniej tylko dawniej się tak nie badało non stop.
Ja miałam ostatnio glukozę 92 i doktorka dała już na tą z podaniem glukozy, bo mówi, że za wysokaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 09:49
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny.
Usg prenatalne wspaniałe, wszystko dobrze.
Widzieliśmy z mężusiem rączki, nóżki, dzidzia podskakiwała
Lekarz powiedział, że można paluszki policzyć
Bąbelek ma 65 mm
Sorki, że wczoraj nie dałam znać, ale musiałam wszystkich obdzwonić, odebrać córeczkę od teściowej, później wykąpać małą, uśpići już padałam na twarz
m.k.83, Malutka92, kamciaelcia, claudiuszek, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, Żabcia_, Gumcia, żabka04, mmargol, martta, _izunia_, staraczka_85, violett, Strazaczka1990, Sabina, AniaLewandowska lubią tę wiadomość