WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ksosia, ja za pierwszym razem liczyłam uderzenia ze stoperem, żeby się nie pomylić. Serduszko mam zazwyczaj pośrodku(w linii pępka) około połowa drogi między pępkiem a pochwą(w moim przypadku to wypada linia owłosienia łonowego). Ale Ty jesteś w starszej ciąży, więc możesz mieć wyżej. W każdym razie na 15 sekund powinnaś naliczyć przynajmniej 30 uderzeń. Dźwięk jak nadjeżdający pendolino
Skrajnie po prawej jest nasza tętnica, ona stuka znacznie wolniej, jak pociąg inter-regio
Little Red Fox, _izunia_, AniaLewandowska, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Dokładnie jak pisze bbeczka.
Na środku, na wysokości linii włosów. Na 10s u mnie około 24 razy uderza.
A u mnie to było raptem 11. Nie do pomylenia.
Inne pytanie: można korzystać z jakiś innych 'nawilzaczy'? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzrobiłam sobie herbatkę z imbirem, cytryną i miodem, może coś pomoże na te gardło, wizyta w środę, mam nadzieję, że zdążę badania zrobić, w sumie tylko mocz mam do oddania i pewnie wyniki mogą odbiegać od normy przy chorobie?
Żabcia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja dopiero wróciłam do domu. Znienacka przyspieszyli operację mojej mamy z poniedziałku na jutro. Dzisiaj ją przyjęli na oddział, więc po pracy pojechałam jeszcze sie z nia zobaczyć. Proszę Was jutro o dobre myśli dla niej, bardzo się martwię, guz jest koło głównych tętnic i bardzo ukrwiony, duzo rzeczy moze pójść nie tak
a ja jutro po 10 mam wizytę ciekawe jak ja to ogarne....operacja pomiędzy 9 a 11
-
nick nieaktualny
-
inżynierka dziękuje, nic innego nie przyjmuje jak to że musi być dobrze, ale wiadomo jakieś dziwne myśli przychodzą same momentami. Chyba melisę na noc wypije, może będę lepiej spała trochę.
Wszystkie chore mamuśki, bo widzę że tu jakaś brzydka epidemia - dużo odpoczynku, wody z cytryną i miodem, czosnku i zdrówka!!! przechodziłam to cały styczeń, masakra była... -
nick nieaktualny
-
Witam mamy
Bylam dzisiaj na wizycie, z fasola wszyatko ok ma z 10cm i ♡ bije 146/min. Nadal nie znamy plci, ale czy to waznenajwazniejsze ze badania krwi i moczu sa ok i ze fasol rosnie, kochamy Cie fasol ♡♡♡.
Kupilam fasolowi pajacyk i spodenki w pepko
Zaraz biore sie za nadrabjanie
żabka04, martta, Żabcia_, Anulka01, Dzierzba, Strazaczka1990, Angela89, pirelka, bbeczka91, Bratek, AniaLewandowska, Pysiaczek89, megg, Sabina, mychakruszyna, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martta ja też trzymam kciuki!!!Będzie dobrze!
Wracajcie dziewczyny do zdrowia!!! U nas panuje rotawirus-mam nadzieję, że nie złapałam tego świństwa jak byłam w labo robić badania.
Ja zmagam się z opryszczką- wyczytałam, że okłady z melisy działają przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo więc testuję, jutro wypróbuję rumianek i cytrynę- też piszą, że pomaga.
Dzisiaj jakiś taki dzień melancholijny...był pokropek dzeciątka Szwagierki- ja nie poszłam bo teściowa mi nie pozwoliła-i trochę mi ulżyło bo nie wiem czy dałabym radę uczetniczyć w czymś takim ;( za duży stres...