WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Anulka ppdalas ostatnio fajna strone/aplikacje Airbnb normalnie z nieba mi z nia spadłaś
wczoraj zrobilismy sobie rezerwacje na ten weekend w Krakowie
fajne ceny maja w porównaniu z hotelami
my właśnie zarezerwowaliśmy mieszkano w Gdańsku na 5 nocy na majówkę
nasze dzieciaki maja 3 dniowe szkolenie Capoeira z mistrzem z Brazylii, wiec przy okazji robimy sobie chwilowy chill
mam nadzieje, ze pogoda bedzie dopisywała
Witam sie rana - na Śląsku pogoda paskudnanadal czuje sie kiepsko, ale mam ambitny plan ogarnięcia troche domu. Zobaczymy jak to wyjdzie.
-
Agatia nie myśl o najgorszym bo maluch tez się denerwuje. Zobaczysz będzie dobrze. Dużo leżenia, trasy tylko do wc i trudno, ale zobaczysz donosisz. Dla pocieszenia ci powiem ze znajomej w 3 miesiącu powiedzieli w szpitalu ze ma tylko 10%! Fakt trafiła na lekarkę która też chciała walczyć o to dziecko i zostawila ja na 7 miesięcy w szpitalu...nie mogla nigdzie wstawać,załatwianie do kaczki,naprawdę tortury...ale teraz cieszy się roczną córeczka! Także 50% to naprawdę bardzo dużo!
agatia, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteż muszę pomyśleć o jakimś dłuższym weekendzie, ale na pewno nie w majówkę i nie w Boże Ciało, żeby zaoszczędzić, bo wtedy wiadomo jest drożej
zawsze jeździliśmy pod namioty lub do jakieś agroturystyki, teraz nie wiem czy nie lepiej poszukać czegoś ze szpitalem w okolicy, w razie - odpukać - jakiś problemów
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:O woow
fajna majoweczka sie szykuje
Do Gdanska pewnie nie dalabym rady dojechac,a szkodado Krakowa czuje,ze bedzie niezly jazz ponad 3,5 godziny wrrr.. i wszystkie stacje z toaleta moje haha
LRF - tez nam sie tak wydawało, ze na majówkę bedzie drożej. Nie jest wcale tak zle. Ale fakt, troche sie naszukalismy nocleguostatecznie wyszło taniej niż w wakacje nad morzem
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Ania ja od siebie mam tez kolo 6h ale ja nie usiedze tyle,mloda tez nie lubi dlugo jeździć samochodami to jednak męczące jest,mam nadzieje,ze chociaz do tego Krakowa usiedzi w aucie
biorą sobie tablet, oglądają bajki, kolorują cos, czytają sobie książeczki
-
nick nieaktualnysiedzę na jednym urlopie, na prenatalne 21.04 biorę kolejny urlop, na majówkę znowu - idealny pracownik ze mnie
a pod koniec maja jest Boże Ciało! tak sobie myślę, że urlop z moim mężem lepiej wziąć w bardziej realnym terminie, bo jemu na bank nie dadzą, a gdzieś razem trzeba wyskoczyć, chciałam jechać do Karpacza, ale od nas to szmat drogi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:siedzę na jednym urlopie, na prenatalne 21.04 biorę kolejny urlop, na majówkę znowu - idealny pracownik ze mnie
a pod koniec maja jest Boże Ciało! tak sobie myślę, że urlop z moim mężem lepiej wziąć w bardziej realnym terminie, bo jemu na bank nie dadzą, a gdzieś razem trzeba wyskoczyć, chciałam jechać do Karpacza, ale od nas to szmat drogi
-
nick nieaktualnypróbuję znaleźć fotel do karmienia, żeby wstawić do dziecięcego, ale oczywiści w mojej okolicy nie da się kupić używanych bez kompletu razem z kanapą
zawsze możemy z salonu jeden wyrzucić
AniaLewandowska wrote:LRF a z którego regionu Pl jesteś jest można?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 09:11
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:próbuję znaleźć fotel do karmienia, żeby wstawić do dziecięcego, ale oczywiści w mojej okolicy nie da się kupić używanych bez kompletu razem z kanapą
zawsze możemy z salonu jeden wyrzucić
-
nick nieaktualnyw Ikei w ogóle są fajne meble
chcemy taką komodę klasyczną kupić do pokoju dla Filipa, ale zobaczymy w jakim kolorze łóżeczko dorwiemy, chcieliśmy meble białe lub sosnowe, czyli jasne
póki co szukam używanych mebli, żeby zaoszczędzić, materac kupujemy nowy, ale nie wiem jaki -
Little Red Fox wrote:siedzę na jednym urlopie, na prenatalne 21.04 biorę kolejny urlop, na majówkę znowu - idealny pracownik ze mnie
Ja nie zdazylam swojego zaleglego wykorzystac,bo mnie gina wygoniła w Lutym na L4 i dojdą mi jeszcze ze 2 urlopy (1 z tego roku i 2 z przyszłego ) wiec po powrocie z macierzyńskiego pojde jeszcze na urlop pewnie ze 3miesiacekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana. My po wizycie w laboratorium. Robiłyśmy badanie krwi i moczu.
Co do majówki nie ruszamy się nigdzie, bo mały ma urodziny i przyjeżdżają dziadkowie, poza tym w czerwcu lecimy na te Kanary.
No a poza tym jezioro mam po drugiej stronie ulicy ;PAniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
Witam się w 20 tygodniu
Jak to leci...
Jeszcze 2 tygodnie do polowkowych. Już bym chciała bo niestety nic nie czuję, poza kluciem w okolicy prawego jajnika. To podobno rociagania ciąg dalszy, więc się nie przejmuję.
Dzisiaj tylko po zwolnienie i zawioze od razu do pracy.
Mieliśmy jechać z mężem nad morze w maju. Niestety nie dostanie urlopu
Agatia mam nadzieję, że plamienia nie wróciły i po ust Cię wypisza. Trzymam kciuki.
U mnie zaczyna się chmurzyc. Zbieram się na spacer po to zwolnienie i do pracy.
Życzę miłego dnia i powodzenia na wizytach -
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Hehe urlop sie nalezy jak psu buda ;-)wiec jesli masz to korzystaj
Ja nie zdazylam swojego zaleglego wykorzystac,bo mnie gina wygoniła w Lutym na L4 i dojdą mi jeszcze ze 2 urlopy (1 z tego roku i 2 z przyszłego ) wiec po powrocie z macierzyńskiego pojde jeszcze na urlop pewnie ze 3miesiacemnie się umowa kończy w trakcie macierzyńskiego i nie wiem jak to będzie czy przedłużą mi umowę czy będę zmuszona szukać czegoś nowego. Wiem, że jest ogromny problem ze żłobkami w moim mieście, bo w miejskich nie ma miejsc, a na prywatny trzeba nieraz z 1000 zł dać razem z wyżywieniem
jeśli wrócę to będę próbować negocjować, żeby nie pracować na pełen etat, a z tym może być różnie, choć nie będę płakać za swoją firmą...
znalazłam coś ładnego nad łóżeczko
http://allegro.pl/naklejka-sweet-dreams-slodkich-snow-nad-lozeczko-i5055570262.html -
nick nieaktualny
Ja już naprawdę potrzebuje odpocząc od tych miast... mam ochote pojechac na wieś, gdzie nie ma internetu i po prostu chillować...
Albo.. jak behemottka... tam gdzie nikt mnie nie znajdzie
Achhh.... marzy mi się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:20
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Hehe urlop sie nalezy jak psu buda ;-)wiec jesli masz to korzystaj
Ja nie zdazylam swojego zaleglego wykorzystac,bo mnie gina wygoniła w Lutym na L4 i dojdą mi jeszcze ze 2 urlopy (1 z tego roku i 2 z przyszłego ) wiec po powrocie z macierzyńskiego pojde jeszcze na urlop pewnie ze 3miesiace
ja po macierzyńskim wykorzystałam 64 dni urlopuMalutka92 lubi tę wiadomość