WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Angela mi coś ginka tłumaczyła, że nisko usadzone to nie to samo co przekonujące. Przodujace to chyba najgorsza opcja w powiklaniach ciazowych
Najgorsze, że jest już 21, a lekarz nie kwapi się zrobić mi usgtrafiłam na buca i olewusa, który robił mi cc.
Czekam 3h z plamieniem, ja pierdziu. Dobrze, że czuję małą.
Dziękuję Angela :-* -
nick nieaktualnyja się tak cieszę z każdego usg, a moja teściowa opowiadała, że ona w ciąży (ani z moim mężem, ani ze szwagrem) nie miała ani jednego usg, tak więc płeć dopiero podczas porodu była wiadoma
Agatia, trzymam kciuki i odpoczywaj! trzymaj się dzielnie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:My po wizycie.Byłam po skierowanie na te drugie badania genetyczne.Dała mi.Ale byłam zestresowana tym że bralam antybiotyki i przestałam czuć bulgotki.Jeszcze siostra dogadala.I zbzikoealam.Dla spokoju zrobiła mi USG
bicie serduszka słyszałam i obracał się Ciągle maluch .Mam zdjęcie USG ale nie wyraźnie .Się śmiała ginka że wyszedł maluch jak UFO
bo obrucil się a ona cyknela fotke.I znowu potwierdzone że to chłop...odezwala się rwa mi.Możliwe że będę miała CC przez ta rwe.Czas pokaże
-
Angela89 wrote:Przez rwe możnesz mieć cc? Ja miałam z tym problemy w tamtej ciąży ale nie było to wskazaniem do cc. No i chyba wskazanie w tym przypadku wystawić powinni ortopeda. No ale do września dużo czasu jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Dlatego zapytałam agatii jak to u niej jest. Ale milczy wiec mam nadzieje ze jest badana
-
Agatia myślami jestesmy przy Was! Trzymajcie się! O żadnej stracie nie ma mowy! Najwyżej będziesz musiała się przemęczyć i polezec plackiem dłuższy czas. Może po zmianie warty trafi sie jakiś sensowny lekarz. Trzymam kciuki :*Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ja akurat nie wypowiem się bo raz byłam na IP bo ruchów nie czułam i zrobili Ktg (a tam malowane ruchy
których nadal nie czułam
)
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja właśnie zastanawiam się nad zapisaniem się do szkoły rodzenia przy szpitalu, by czegoś się nauczyć wcześniej. Wiecie od jakiego tygodnia można?
W szpitalu w mojej miejscowosci zajecia w szkole rodzenia zaczynaja sie okolo 24 tyg ciazy i sa raz w tyg.
U mnie 24tc wychodzi jakos w maju ale zaczne chodzic od 14 kwietnia bo zaczyna sie nowy kurs.
Szkole rodzenia mam darmowa. -
nick nieaktualny