WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatia - kciuki trzymamy wszystkie! Dla pocieszenia powiem Ci, ze jak leżałam na poczatku ciąży w szpitalu, na sali była ze mną babeczka która dosłownie krwawiła jak podczas normalnego okresu, a była na przełomie 5 miesiąca. Lekarze zachodzili w głowę, ze maluch skakał w jej brzuchu. Fakt, przeleżała wtedy dobre 3 Tyg. Ostatnio spotkałam Ja na mieście i wszystko jest ok
Uciekam spać dziewczyny, bo choróbsko nadal nie odpuszcza. -
Angela na pewno będę powtarzać
Dziś moja ciotka (na pocieszenie )powiedziała mi ze chłopcy lepiej się chowaja wiec może nasi synusie będą w końcu usluchaniemilka mnie nie słuchała żeby walczyć a Martynka nie chciała dłużej grzecznie w brzuszku siedzieć
Angela89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela na pewno będę powtarzać
Dziś moja ciotka (na pocieszenie )powiedziała mi ze chłopcy lepiej się chowaja wiec może nasi synusie będą w końcu usluchaniemilka mnie nie słuchała żeby walczyć a Martynka nie chciała dłużej grzecznie w brzuszku siedzieć
jak to mówią.
-
Angela u nas była typowo córeczka tatusia. Rodzice w szpitalu bardzo się dziwili ze dziecko tak radzi sobie bez mamy
po urodzeniu mąż mówił do emilki a ta tylko tymi wielkimi oczami na niego patrzyła i słuchała. Od początku
AniaLewandowska, mmargol, _izunia_, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny- dostałam kupon rabatowy 20% na zakupy w cocodrillo- jeśli któraś chce to może skorzystać
Twój kod rabatowy -20%
KODL0Mmqh
Kod rabatowy pokaż sprzedawcy (wydrukowany lub na urządzeniu mobilnym) podczas zakupów w salonach stacjonarnych lub wpisz w koszyku robiąc zakupy w sklepie internetowym pl.coccodrillo.eu.
Akcja trwa w dniach od 06 do 12.04.2016
DOTYCZY NOWEJ KOLEKCJI WIOSNA-LATO 2016Pauka lubi tę wiadomość
-
Ja jak byłam teraz niedawno w szpitalu, co miałam podejrzenie wycieku tych wód, to tez jak mnie przyjęli około godziny 21, to nie zrobili mi usg. Zbadali tylko ginekologicznie, a na usg musiałam czekac do rana, po obchodzie. W szpitalu niestety tak traktują pacjentkiMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Moja dzidzia ma już 20 cm
Pozdrawiam wszystkie ciężarówki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 23:26
_izunia_, Pysiaczek89, claudiuszek, A_n_k_a_80, Anulka01, żabka04, Dzierzba, Broszka, AniaLewandowska, martta, mmargol lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Agatia trzymam mocno kciuki. Postaraj się przespać noc spokojnie bo jak wiemy emocje też odbijają się na naszych maleństwach. Wszystkie jesteśmy z Tobą, z Wami więc na pewno wszystko będzie dobrze.
Sabina wrote:Izunia a gdzie rodzisz? Ja wciąż myślę...
Witam
Nie.mam na nic czasu. Doba jest za krótka:) ale cieszę się ze chodzę do pracy, choć potem jestem zmęczona. Za to nasza stazyst bardzo się cieszy ze brzuch mi rośnie i ma nadzieję, Ze ja za mnie zostawia
Lecę nadrabiać, potem napiszę co u nas po wizycie .
Rodzić będę w Świętokrzyskim Centrum Matki i Noworodka. Tu jest ta szkoła rodzenia i moja ginekolog też tu pracuje.
Gratuluję udanych wizyt i życzę powodzenia na jutrzejszych
Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 23:16
-
nick nieaktualnyAch! Przez co Ty musialas przejsc agatia?!
Mam nadzieje ze juz jest ok!
Dzien dobry wszystkim.
Czy Was tez tak "rwie" w podbrzuszu?
mnie bardzo i wczoraj gdy wysiadalam z auta to bardzo zakulo:(
Czy to normalne...? Moze jeszcze cos rosnie i sie rosciaga ale to pierwszy raz w 2trym mi sie zdarzylo... -
nick nieaktualnyMnie boli w kroczu, ale moja gin mówiła że to normalne, bo się rozciąga tam wszystko
ale bardzo nieprzyjemnie pulsuje...
Witam się z samego rana z kawką, zaraz sobie tosty zrobię i będę jechać do pracy oddać swoje L4, na dłuższe wybiorę się chyba dopiero w czerwcu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana !
U mnie piękna pogoda, umówiłam się z koleżanką do galerii na chwilę to i spacerek zaliczę na słoneczku.
Niestety od połowy nocy nie sypiam ostatnio dobrzejak fajnie, że do pracy iść nie trzeba !
Agatia trzymam kciuki za usg i czekamy na wieści :*agatia lubi tę wiadomość