WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mysza tak przyjmuje jeszcze prywatnie w gabinetach, tak telefonicznie po 16 dopiero, spróbuje jeszcze tak.
Agatia no i dobrze, że tak Cię ładnie zbadali od razu. Czyli co wychodzicie do domu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 11:10
-
Agatia ciesze sie bardzo, ze jest ok, podal przyczyne krwawienia? kiedy wychodzicie?
martta trzymam kciuki, zeby Cie przyjeli gdzies. Dziwi mnie tylko, ze lekarz prowadzacy nie dal nr tel jakby sie cos dzialo, moj dal wizytowke i kazal dzwonic/pisac jak cos sie zadzieje.
Witam sie w 20 tygodniu -
a ja dochodzę do wniosku, że chyba średnio się nadaje do bycia w ciąży, w kółko się martwię o tego malucha czy mu nie szkodzi coś, że miałam się super odżywiać, a teraz wychodzi czasami jak wychodzi, że właśnie jakąś infekcję przegapię, że się nie wysypiam w kółko itd. Odsapnęłam po pierwszych prenatalnych trochę, a teraz znowu świruje, może po połówkowym będzie lepiej, ale to dopiero 29 kwietnia.
Wy też tak macie? jak nie to poproszę o solidny opr może mi tego potrzeba, bo już nie wiem, wiem, że najgorsze to stresowanie się w ciąży, to mam potem jeszcze wyrzuty sumienia, że się mamą stresowałam dużo ostatnio i w ogóle jestem jak kłębek nerwów... melisę chyba zacznę pić, tylko nie wiem jak często można...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 11:41
-
agatia wrote:Mmargol przyczyną krwawienia jest łożysko przodujace. Niestety przy takim łożysku krwawienia mogą być cały czas, trzeba bardzo się oszczędzać, bo jest to zagrożenie dla mnie i Niuni.
Leżing mnie czeka.
PS. Mmargol był Twój doktorek na obchodzie dzisiaj
Oo czyli mój lekarz połówkowe Ci robił? i jak, zadowolona z podejścia?widzę, że masz 19t1d ciąży, a ja jutro mam wizytę w 19t2d to może u mnie już też będzie połówkowe, wcześniej mówił, że będzie to zależało od wielkości malucha
ale bym już chciała wiedzieć kto siedzi w brzuszku
-
Martta ogarnij się kobieto!! Bo dziecko z nerwica urodzisz. Wszystko jest dobrze a jeśli martwisz się kup detektor- u mnie zdziałał cuda! Też strasznie się denerwowałam zwłaszcza ze maluszka 6 tyg temu widziałam ale co 2 dzień na 5 sekund posłucham czy bije serce i w ogóle już się nie martwię i nie myślę o tym
wcześniej schizy ze może to a może to zaszkodzi...teraz robię wszystko nawet na rowerze jeżdżę i tylko mówię do brzucha ze gorka przed nami pedaluj maly bo mama padnie
martta, A_n_k_a_80, bbeczka91, _izunia_, YvonnElizabeth, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
Mycha dzięki!
żeby nie było, ja nie taka histeryczka czy panikara, tylko ostatni tydzień mam chyba nadmiar emocji i jakiś gorszy czas, wszystko mnie boli, ten kregosłup, hemoroidy, teraz te wyniki badania, zaczęłam znowu ćwiczyć, mam nadzieje, że to pomoże. A na noc mam plan pić przez chwilę melisę jednak może się wyśpię w końcu spokojnie. Muszę się znowu ogarnąc, bo zwariuje!
dobrze, że na weekend mamy zaplanowany wyjazd na zawody enduro do lidzbarka ze znajomymi, bo mężowie startują, to może zmiana otoczenia dobrze mi też zrobi.
mychakruszyna, _izunia_, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
Jestem ZA!!!mychakruszyna wrote:Little ja bym szła na L4...laduj baterie póki możesz
ja jestem zachwycona nic nierobieniem:P z rana forum + ogarniecie domu, obiadek ew.spacer a popołudnie z mężem
a kasa na konto wpływa
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
A do mnei chyba wczoraj wieczorem zapukał Kostek.
Czułam na dole pukanie. Kilka razy
Leżałam na wznak, z wyprostowanymi nogami, tuż po pysznej kanapce.
Nie mogłam sie potem skupić na czytaniummargol, kamciaelcia, bbeczka91, martta, żabka04, _izunia_, Pysiaczek89, AniaLewandowska, violett, Sabina lubią tę wiadomość
-
mmargol wrote:Achaa, nie wiedziałam, że tak jest przy przodującym. Jak mus to mus, czego się nie robi dla malucha, ale 85% to dużo, może się podniesie
Oo czyli mój lekarz połówkowe Ci robił? i jak, zadowolona z podejścia?widzę, że masz 19t1d ciąży, a ja jutro mam wizytę w 19t2d to może u mnie już też będzie połówkowe, wcześniej mówił, że będzie to zależało od wielkości malucha
ale bym już chciała wiedzieć kto siedzi w brzuszku
Ja juz wczoraj miałam polowkowe robione18+3
mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dziś makaron razowy z kurczakiem szpinakiem feta i czosnkiem...lubię
Boskie ubranka na stronie next ale troche cena mnie przeraża...ale są do zakochania
http://pl.nextdirect.com/pl/boys/newborn-boys/indigo-bay/3Macioszczyczka, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość