WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:A do mnei chyba wczoraj wieczorem zapukał Kostek.
Czułam na dole pukanie. Kilka razy
Leżałam na wznak, z wyprostowanymi nogami, tuż po pysznej kanapce.
Nie mogłam sie potem skupić na czytaniu
miałam dokładnie to samo wczoraj wieczorem jak leżałam i oglądam tv po zjedzeniu kolacjinormalnie prawie się zerwałam z kanapy, dzisiaj też czuje szuranie na dole co jakiś czas więc chyba maluszek daje znać o sobie w końcu
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Musiałam załączyć laptopa i....przeczuwałam ze jak to zrobię to coś kupię dla dzidziusia...mój mąż mnie udusi, ale muuuusiałam:P
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a592a4fc5f3e.jpgclaudiuszek, A_n_k_a_80, bbeczka91, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:na ryneczku
Mój mały warzywniak pod blokiem to taki ryneczek ale jakieś pustki były. Może szykują się na nowy towar. Będę polować ba botwinkętak samo i to od dawna szparagi mi się marzą
Dziś odebrałam swoją mirfologie i mocz - wyniki super. Takie same jak na początku ciąży. Dieta cukrzycowa służy. Nawet jak mięsa w ogóle nie jem. No i wagę dalej ciut ciut gubię.
-
dziewczyny cud nad wisła! zwolniło się jedno miejsce na jutro u mojej ginki! hurra
uffff
coś mnie tknęło, żeby jeszcze raz sprawdzić, czy może ktoś nie odwołał wizyty!
Mycha boskie te spodenki, aż mnie korci!Dzierzba, mychakruszyna, _izunia_, AniaLewandowska, A_n_k_a_80, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
martta wrote:niestety w luxmedzie nie za bardzo się przejmują takimi rzeczami, tak jest na godziny w systemie wszystko i ooo, ale spróbuje się umówić na jutro do nawet innego ginekologa tam, niech spojrzy na wyniki...
Weź te wyniki i po prostu idź do przychodni.
Jak miałam złe wyniki moczu to od razu dzwoniłam do swojej gin., która była na urlopie. Jej kolega przepisał mi antybiotyk. Następnego dnia miałam wizytę w poradni endokrynologiczno-ginekologicznej przy szpitalu i tam pytali dlaczego nie przyszłam wczoraj, że w ciąży to bez kolejki i jak się coś dzieje to od razu trzeba działać. -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Mój mały warzywniak pod blokiem to taki ryneczek ale jakieś pustki były. Może szykują się na nowy towar. Będę polować ba botwinkę
tak samo i to od dawna szparagi mi się marzą
Dziś odebrałam swoją mirfologie i mocz - wyniki super. Takie same jak na początku ciąży. Dieta cukrzycowa służy. Nawet jak mięsa w ogóle nie jem. No i wagę dalej ciut ciut gubię.kamciaelcia, _izunia_, żabka04, Pysiaczek89, AniaLewandowska, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta wrote:niestety w luxmedzie nie za bardzo się przejmują takimi rzeczami, tak jest na godziny w systemie wszystko i ooo, ale spróbuje się umówić na jutro do nawet innego ginekologa tam, niech spojrzy na wyniki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wróciłam z galerii, zjadłam subway'a
MNIAM!
Niestety żadnego stanika nie kupiłam, co za powalona rozmiarówka.. pod biustem za duzo, że w ogóle w ryzach nie trzymają piersi, a miski dobre, jak pod biustem mniej to miska mimo tego samego rozmiaru jest dwa razy mniejsza. Nie idzie kupić stanika...
Zawsze miałam problem bo mam spore piersi, ale teraz nie wiem jak tego dokonam, a te co mam już są takie ściskające, że jak ściągam mam poodbijane i aż sine -
nick nieaktualnyteż ostatnio poluję na staniki, ale nie mogę nic sensownego znaleźć, nie chcę też przepłacać, bo nawet nie wiem jak długo mi się obecny rozmiar utrzyma
sprawdzałać pirelko w TK Maxxie ? tak sobie myślę żeby dzisiaj tam zajrzeć
kamciaelcia wrote:u mnie nie ma z tym problemu jak sa takie pysznosciWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 13:43
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:też ostatnio poluję na staniki, ale nie mogę nic sensownego znaleźć, nie chcę też przepłacać, bo nawet nie wiem jak długo mi się obecny rozmiar utrzyma
sprawdzałać pirelko w TK Maxxie ? tak sobie myślę żeby dzisiaj tam zajrzeć
to też zależy jak bardzo dużo tej zupy wyjdzie, nie wszystkie liście nadawały się, więc wbrew pozorom jeden pęczek powinien być wystarczającysama nie wiem czy nie lepiej kupić jakiś taki materiałowy a'la top.. ale wolałabym normalny, by piersi jakoś wyglądały.
W tk maxx nie lubię przeglądać tych całych wieszaków i szukać, bo tyle tego tammiałam nadzieję na cubusa, ale te rozmiary ro porażka, a te co chciałam nie ma. hm też odpada, kapphal też ;/ jeszcze chyba muszę dłużej mierzyć i brać po 10 szt w każdym sklepie i szukać..może w weekend podjadę do mark & spencer, oni mają tam normalnie rozmiary.. bo w innych te rozmiary to kompletne dno.
-
pirelka wrote:Ja wróciłam z galerii, zjadłam subway'a
MNIAM!
Niestety żadnego stanika nie kupiłam, co za powalona rozmiarówka.. pod biustem za duzo, że w ogóle w ryzach nie trzymają piersi, a miski dobre, jak pod biustem mniej to miska mimo tego samego rozmiaru jest dwa razy mniejsza. Nie idzie kupić stanika...
Zawsze miałam problem bo mam spore piersi, ale teraz nie wiem jak tego dokonam, a te co mam już są takie ściskające, że jak ściągam mam poodbijane i aż sine -
nick nieaktualnyA ja mam problem z mężem.
Próbowałam go skusić na małe mizianko już od kilku dni. Najpierw wykręcał się chorobą, a dzisiaj, że boi się, że stuka małą po głowie...
Szlag mnie trafi. Nie wiem co mam zrobić. Niby mnie całuje i się przytula. Widzi, że jestem przybita. Ale to takie dołujące. -
nick nieaktualnymmargol wrote:mimo wszystko polecałabym wybrać się do sklepu co brafiterka jest. Kosztują trochę więcej, ale jednak to są nasze ważne piersi, więc lepiej żeby były dobrze trzymane i żeby nic nie uciskało. Sama mam bardzo duży rozmiar i niedługo też będę musiała się udać po ten zakup, myślę, żeby od razu do karmienia kupić, dlatego wydłużam ten moment póki nic mnie nie ciśnie, żeby piersi jak najmniej mi po tym zakupie urosły, choć wiem że nie przewidzę tego
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:A ja mam problem z mężem.
Próbowałam go skusić na małe mizianko już od kilku dni. Najpierw wykręcał się chorobą, a dzisiaj, że boi się, że stuka małą po głowie...
Szlag mnie trafi. Nie wiem co mam zrobić. Niby mnie całuje i się przytula. Widzi, że jestem przybita. Ale to takie dołujące.wręcz muszę się zmuszać na mizianie, choć seks nie wchodzi w grę
za bardzo się boję.