WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W gumce można, przynajmniej w moim przypadku było by można.. Ale związku z tym że ja mam jeden poród przedwczesny za sobą to mogę zapomnieć. Ale jakby to była moja pierwsza ciąża i zwykły grzybek to można bez problemu.

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego gnoma w domu mam raz na tydzień albo 2 w domu więc sprawy łóżkowe są tylko wtedy kiedy możemy. Ja nie mam w ogóle chęci więc jest to bardziej - zrób se chłopie dobrze i daj mi spokój na kolejne 7/14 dni :)

U nas pomimo braku słonka bardzo cieplutki na dworku więc sprzątanie znów poszło na boczny tor. Gorzej tylko jak mamuśka w weekend zawita a tu średnio czysto w chałupce :)

Obiad ? Nie lubię gotować dla jednej osoby - jest nas niby dwoje z kluską - chyba zrobię panierowane kotleciki z piersi kurczaczka i pomidory malinowe w śmietanie, ostatnio bardzo mi smakuje taka kombinacja

Lecę dalej ogarniać i do wsiowego sklepu po śmietanę :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

dev269pps__.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy kółko adoracji w żyjących w celibacie założyć :P

Dzierzba, Strazaczka1990, Macioszczyczka, agatia, A_n_k_a_80, Lusia8998, AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ja też mam zakaz przez łożysko przodujące, a teraz po plamieniu mam zakaz-zakazów ;)
    I jak się teraz czujesz? Zostajesz na obserwacji?

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie na to! Ja myślałam,że mam dużo włosów na brzuchu :D http://www.papilot.pl/ciaza/33890/Owlosione-brzuchy-ciazowe-Jest-sie-czego-wstydzic-ZDJECIA.html

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mu mówiłam, że aż tak wielkiego nie ma. I ona czuje tylko kołysanie. Ale chłopu nie przetłumaczysz. On by chciał... ale analnie, na co ja nie mam ochoty. Poza tym po ciąży z Filipem mam hemoroid, z którym do wczoraj miałam spokój, a teraz się napompował na nowo...;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja mu mówiłam, że aż tak wielkiego nie ma. I ona czuje tylko kołysanie. Ale chłopu nie przetłumaczysz. On by chciał... ale analnie, na co ja nie mam ochoty. Poza tym po ciąży z Filipem mam hemoroid, z którym do wczoraj miałam spokój, a teraz się napompował na nowo...;/
    Mogłaś mu mpowiedzieć że analnie też będzie stukal ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczko.. gwałt pozostaje :) A tak poważnie to porozmawiaj z nim i powiedz że lekarz dał zielone światło. Ja ostatnio po seksie mówie do męża "I Antek po głowie spermą dostał" na co oboje się zaśmialiśmy dlatego wydaje mi się, że powinnaś podejść do tego z humorem :) Poza tym powiedz meżowi że gdy masz orgazm to Wasze dziecko czuje miłe kołysanie przez te skurcze... może to jakoś pomoże.

Ach sorrki widzialam że już wpsomniałaś o kołysaniu....

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:32

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko te chłopy to czasami są jak cholera zapatrzone w siebie. Ja pamiętam jak młodego urodziłam to 2 dni po powrocie ze szpitala miałam awanturę, że nie chcę się bzykać. Nie docierało to, że między nogami mam jedną wielką ranę. Potem ojciec młodego zalił się koleżance, że jestem niedobra bo nawet mu loda nie chcę zrobić (tydzień po porodzie) więc ona mu zrobiła i taki był finał jego tatusiowania i związku ze mną.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektórzy mylą pojęcie koleżeństwa i rodziny... Nie cierpię drani, którzy zdradzają... kobiet zresztą też...
    Ale tydzień po porodzie, no kuwa! :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze zaczely sie powazne tematy :p Ale rozumiem Was, ja tez mam zakaz, czasami jest ciezko, ale dajemy rade ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poprawę humoru dziecko zrobiło mi śliczne wiosenne zdjęcie ciążowe. ;) Tak wyglądamy w 19 tygodniu! ;D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55e7e590f1d0.jpg

mychakruszyna, Angela89, Dzierzba, A_n_k_a_80, Lusia8998, bbeczka91, Anulka01, violett, Broszka, AniaLewandowska, Strazaczka1990, _izunia_, YvonnElizabeth, martta lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba z tego co wiem to w ciąży blizniaczej jest zakaz ze względu na skurcze przy orgazmie co może spowodować przedwczesny poród. Więc wibratory itp też odpadają. Ja miałam z tego względu na początku zakaz bo przez orgazm skurcze macicy miałam i bole brzucha

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh. O zdradach to nawet nie chcę myśleć...

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Dzierzba nic nie wiem :) zrobili usg i do porannego obchodu cisza w eterze. Albo jutro wyjdę, albo będę leżeć w week, a wtedy tu się nic nie dzieje ;)
    Często trzymają 3 dni bo wtedy mają zwrot z nfz. Poniżej 3 dni nie dostają kasy. Ważne, że jest wszystko ok. Wyśpij się bo pewnie nie spałaś w nocy za dużo.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Niektórzy mylą pojęcie koleżeństwa i rodziny... Nie cierpię drani, którzy zdradzają... kobiet zresztą też...
    Ale tydzień po porodzie, no kuwa! :/
    A powiem ci, że nie żałuje tego bo po pierwsze z pasożytem się nie męczę, a ponoć pije, ma żonę, która ma 25 lat, 3 dzieci (7 lat, 5 i coś koło roku) i każde z innym, zero perspektyw i żadnej pracy. Ja mam za to pracę dobrą, skończyłam studia, mam cudnego syna i dobrego, choć czasem wkurzającego mężczyznę, przy którym czuję się bezpiecznie. Jakbym z tamtym została to co bym miała? Patologię i biedę. Nawet złamas alimentów nie płaci i dzwoni raz na pół roku. Już nawet dziecku nie mówię o tym, bo "tatuś" zawsze dzwonił, że przyjedzie i na dzwonieniu się kończyło, a młody czekał i płakał później. Ciekawe co to będzie teraz przy tym 500+, może "tatuś" będzie chciał synka do siebie, żeby więcej mieć na alko? Takie mi myśli chodzą po głowie i boję się tego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 15:44

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem dla własnego dobra lepiej odejść.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dzierzba z tego co wiem to w ciąży blizniaczej jest zakaz ze względu na skurcze przy orgazmie co może spowodować przedwczesny poród. Więc wibratory itp też odpadają. Ja miałam z tego względu na początku zakaz bo przez orgazm skurcze macicy miałam i bole brzucha
    No ma to sens tym bardziej, że macica przecież jest dużo bardziej rozciągnięta. Jutro zapytam jak to z tymi orgazmami, jak pytałam to orgazmy mieć mogłam ale nie penetrację. Dzięki za info. dopytam. Lepiej dmuchać na zimne niż mieć kwas.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ