WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja swojego gnoma w domu mam raz na tydzień albo 2 w domu więc sprawy łóżkowe są tylko wtedy kiedy możemy. Ja nie mam w ogóle chęci więc jest to bardziej - zrób se chłopie dobrze i daj mi spokój na kolejne 7/14 dni
U nas pomimo braku słonka bardzo cieplutki na dworku więc sprzątanie znów poszło na boczny tor. Gorzej tylko jak mamuśka w weekend zawita a tu średnio czysto w chałupce
Obiad ? Nie lubię gotować dla jednej osoby - jest nas niby dwoje z kluską - chyba zrobię panierowane kotleciki z piersi kurczaczka i pomidory malinowe w śmietanie, ostatnio bardzo mi smakuje taka kombinacja
Lecę dalej ogarniać i do wsiowego sklepu po śmietanęStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mu mówiłam, że aż tak wielkiego nie ma. I ona czuje tylko kołysanie. Ale chłopu nie przetłumaczysz. On by chciał... ale analnie, na co ja nie mam ochoty. Poza tym po ciąży z Filipem mam hemoroid, z którym do wczoraj miałam spokój, a teraz się napompował na nowo...;/
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Ja mu mówiłam, że aż tak wielkiego nie ma. I ona czuje tylko kołysanie. Ale chłopu nie przetłumaczysz. On by chciał... ale analnie, na co ja nie mam ochoty. Poza tym po ciąży z Filipem mam hemoroid, z którym do wczoraj miałam spokój, a teraz się napompował na nowo...;/
-
nick nieaktualnyMacioszczyczko.. gwałt pozostaje
A tak poważnie to porozmawiaj z nim i powiedz że lekarz dał zielone światło. Ja ostatnio po seksie mówie do męża "I Antek po głowie spermą dostał" na co oboje się zaśmialiśmy dlatego wydaje mi się, że powinnaś podejść do tego z humorem
Poza tym powiedz meżowi że gdy masz orgazm to Wasze dziecko czuje miłe kołysanie przez te skurcze... może to jakoś pomoże.
Ach sorrki widzialam że już wpsomniałaś o kołysaniu.... -
Matko te chłopy to czasami są jak cholera zapatrzone w siebie. Ja pamiętam jak młodego urodziłam to 2 dni po powrocie ze szpitala miałam awanturę, że nie chcę się bzykać. Nie docierało to, że między nogami mam jedną wielką ranę. Potem ojciec młodego zalił się koleżance, że jestem niedobra bo nawet mu loda nie chcę zrobić (tydzień po porodzie) więc ona mu zrobiła i taki był finał jego tatusiowania i związku ze mną.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa poprawę humoru dziecko zrobiło mi śliczne wiosenne zdjęcie ciążowe.
Tak wyglądamy w 19 tygodniu!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55e7e590f1d0.jpgmychakruszyna, Angela89, Dzierzba, A_n_k_a_80, Lusia8998, bbeczka91, Anulka01, violett, Broszka, AniaLewandowska, Strazaczka1990, _izunia_, YvonnElizabeth, martta lubią tę wiadomość
-
Dzierzba z tego co wiem to w ciąży blizniaczej jest zakaz ze względu na skurcze przy orgazmie co może spowodować przedwczesny poród. Więc wibratory itp też odpadają. Ja miałam z tego względu na początku zakaz bo przez orgazm skurcze macicy miałam i bole brzucha
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Dzierzba nic nie wiem
zrobili usg i do porannego obchodu cisza w eterze. Albo jutro wyjdę, albo będę leżeć w week, a wtedy tu się nic nie dzieje
-
Ksosia wrote:Niektórzy mylą pojęcie koleżeństwa i rodziny... Nie cierpię drani, którzy zdradzają... kobiet zresztą też...
Ale tydzień po porodzie, no kuwa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 15:44
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Dzierzba z tego co wiem to w ciąży blizniaczej jest zakaz ze względu na skurcze przy orgazmie co może spowodować przedwczesny poród. Więc wibratory itp też odpadają. Ja miałam z tego względu na początku zakaz bo przez orgazm skurcze macicy miałam i bole brzucha
mychakruszyna lubi tę wiadomość