WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chcę swojego ciągle fochem zmuszać do seksu. ;(

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka ja mam podobny problem...jak kiedyś dzień w dzień tak teraz moj mąż w ogóle jakby nie miał ochoty :/ tylko kiedy ja przejmę sprawę czego nie lubię to dochodzi do czegoś a sam z siebie nic:(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czuje jakbym się narzucała. Dzisiaj próbowałam go cmokami w szyje zmotywować, a on, że cała go kuszę, ale nasz stworek w brzuchu sprawia, że się boi... :(

Po prostu chyba zaprzestanę jakichkolwiek czułości.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twój przynajmniej powie że go kusisz bo moj siedzi na necie na telefonie i nawet jak go chwycę tam i ówdzie to zero reakcji :/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja nie chcę swojego ciągle fochem zmuszać do seksu. ;(
    No to może porozmawiaj otwarcie dlaczego nie chce?
    Ja tam tego problemu nie mam bo o seksie mogę zapomnieć do zakończenia połogu. Też mnie wkurwia w moim, że inaczej to on już nie chce się mną zająć i w dupie ma, a ja nim mam się zajmować najlepiej codziennie. Powiedziałam mu ostatnio, żeby poszedł na dziwki albo do ex pojechał bo ona cały czas się upomina smsami nocnymi o wycieczki do lasu, oto by ją odwiedził itp.,aż mi jej szkoda, że się tak poniża od kilku lat, kiedyś byłam zła i zazdrosna a teraz się tylko śmieję. W każdym razie jak ja nie mam dobrze to on też ma szlaban, z tym, że ja mam lepiej bo mam wibrator ;) Brakuje mi tylko tej bliskości. Nie wiem czym to jest spowodowane. Czy się boi, czy nie wie jak się zabrać (tiaaa) czy jestem dla niego teraz aseksualna bo to się zdarza i już nie raz od kumpli słyszałam takie teksty, że baba w ciąży to ich na rzyganie bierze jak ją widzą nago. Jeżeli on zalicza się do tej grupy to normalnie zacznę się zastanawiać czy mój związek ma w ogóle jakiś sens i znajdę sobie pocieszyciela ;). Ehhh. Wyżaliłam się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 14:15

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba czemu możesz zapomnieć? Masz zakaz?

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mi powiedział jak o tym rozmawialiśmy, że mam mu powiedzieć, że chcę teges i mi zrobi dobrze. Jasne kuźwa. Taka scena: siedzi i gra, a ja mówię chodź bo mam ochotę i jestem cała rozpalona po przeczytaniu rozdziału w książce. hahaha no romantyzm pełną gębą. Może mi jeszcze minutnik postawi? Ja tu chemii potrzebuję i czułości, za mechaniczną robotę to mogę sobie zapłacić. ;)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dzierzba czemu możesz zapomnieć? Masz zakaz?
    Tak od momentu gdy dowiedziałam się o bliźniaczej mam zakaz kategoryczny, do tego mam łożysko przodujące (chyba, że się podniosło już). To, że łożysko to kumam, że nie można, ale wcześniej też lekarz zakazał. Nie wiem dlaczego. Może dlaego, bo to ciąża podwyższonego ryzyka?

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nawet nie mam ochoty :P

pirelka lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się:)

Ja dziś jakiegos dopalacza dostałam...Sprzatanie geberalne..potem strych mycie okien ,pranie .I jeszcze babce posprzątałam...

Co do seksu Macioszyczka to mój by tylko mnie seksił...a ja jakos ochoty nie mam przez tego grzybka mojego...

Troche humoru na dziś:d ZDJĘCIE robilam u Taty ;p zobaczyłam taką miotłe i musiałam na nią wsiąść ;D..toć matka ze mnie :P

2w1ws5h.jpg

Lusia8998, claudiuszek, Anulka01, AniaLewandowska, _izunia_, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Tak od momentu gdy dowiedziałam się o bliźniaczej mam zakaz kategoryczny, do tego mam łożysko przodujące (chyba, że się podniosło już). To, że łożysko to kumam, że nie można, ale wcześniej też lekarz zakazał. Nie wiem dlaczego. Może dlaego, bo to ciąża podwyższonego ryzyka?
    Dobrze, że mówisz bo jak ja pytałam kiedyś lekarza mówił, że nie ma przeciwwskazań, ale muszę mojej zapytać zanim się odważę.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dobrze, że mówisz bo jak ja pytałam kiedyś lekarza mówił, że nie ma przeciwwskazań, ale muszę mojej zapytać zanim się odważę.
    To dopytaj. Ja się pytałam na każdej wizycie w pierwszych tyg. ale ciągle nie i nie więc już nie pytam nawet. Z resztą jak leżałam w szpitalu i były trzy kobitki w mnogich ciążach to też się żaliły, że nie mogą. Coś w tym chyba musi być w takim razie.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    witam się:)

Ja dziś jakiegos dopalacza dostałam...Sprzatanie geberalne..potem strych mycie okien ,pranie .I jeszcze babce posprzątałam...

Co do seksu Macioszyczka to mój by tylko mnie seksił...a ja jakos ochoty nie mam przez tego grzybka mojego...

Troche humoru na dziś:d ZDJĘCIE robilam u Taty ;p zobaczyłam taką miotłe i musiałam na nią wsiąść ;D..toć matka ze mnie :P

Tyy ale z grzybkiem to nie można bo się przenosi, z resztą partner też powinien się leczyć bo może już mieć i będziecie się tak w koło zarażać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 14:33

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    To dopytaj. Ja się pytałam na każdej wizycie w pierwszych tyg. ale ciągle nie i nie więc już nie pytam nawet. Z resztą jak leżałam w szpitalu i były trzy kobitki w mnogich ciążach to też się żaliły, że nie mogą. Coś w tym chyba musi być w takim razie.
    Moja koleżanka też zero.. od początku aż do końca nie może. A też w mnogiej ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Mój mi powiedział jak o tym rozmawialiśmy, że mam mu powiedzieć, że chcę teges i mi zrobi dobrze. Jasne kuźwa. Taka scena: siedzi i gra, a ja mówię chodź bo mam ochotę i jestem cała rozpalona po przeczytaniu rozdziału w książce. hahaha no romantyzm pełną gębą. Może mi jeszcze minutnik postawi? Ja tu chemii potrzebuję i czułości, za mechaniczną robotę to mogę sobie zapłacić. ;)

Nie no u mnie chodzi, dotyka, całuje po szyi, ale jak mnie nakręci i ja już napalona, to mówi, że boi się o dziecko i może zrobie mu loda, a on mi palcem. W dupe taka robota. Ja sobie chyba kupie wibrator albo dildo skoro on nie chce.

Dzierzba lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obydwoje się leczymy....To nawet w gumie nie można? sądziłam że w gumie można ;o

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Nie no u mnie chodzi, dotyka, całuje po szyi, ale jak mnie nakręci i ja już napalona, to mówi, że boi się o dziecko i może zrobie mu loda, a on mi palcem. W dupe taka robota. Ja sobie chyba kupie wibrator albo dildo skoro on nie chce.
    To mu powiedz, żeby się nie przeceniał tak bardzo, bo do główki nie dosięgnie :D. Nie no żartuje... Rozumiem co czujesz. Ehhh i niech mi ktoś powie, że kobiety mają łatwo.

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    obydwoje się leczymy....To nawet w gumie nie można? sądziłam że w gumie można ;o
    A tego to nie wiem ale raczej nie. Ja jak grzybka leczyłam to do zakończenia kuracji gin zabronił. Może chodzi o tarcie po prostu i zmniejszenie efektywności kuracji.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    A tego to nie wiem ale raczej nie. Ja jak grzybka leczyłam to do zakończenia kuracji gin zabronił. Może chodzi o tarcie po prostu i zmniejszenie efektywności kuracji.
    dziękuje za info.Chyba musze gina zmienic.Bo ona co do wspólżycia nic nie mowiła.Ja przeczytałam na necie ze nie mozna.Ale nie wiedziałam że i z gumką tez nie można ;/

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    dziękuje za info.Chyba musze gina zmienic.Bo ona co do wspólżycia nic nie mowiła.Ja przeczytałam na necie ze nie mozna.Ale nie wiedziałam że i z gumką tez nie można ;/
    Wiesz ja też mogę się mylić. Dużo lekarzy jest takich, że jak nie zapytasz to sami nie powiedzą niestety. Ja się nauczyłam pytać o wszystko co mnie trapi ale też czasem czegoś zapomnę. Na szczęście mój gin mówi dużo sam i dużo wyjaśnia.

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ 603 604 605 606 607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ