WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W tym celu polecam CUBUS, ostatnio kupilam 65G, super bo bezszwowy i swietnie trzyma ciazowe bimbaly, byla akurat promocja -30%, w standardowej cenie za 50zl powinnas kupic
pirelka wrote:Ja wróciłam z galerii, zjadłam subway'aMNIAM!
Niestety żadnego stanika nie kupiłam, co za powalona rozmiarówka.. pod biustem za duzo, że w ogóle w ryzach nie trzymają piersi, a miski dobre, jak pod biustem mniej to miska mimo tego samego rozmiaru jest dwa razy mniejsza. Nie idzie kupić stanika...
Zawsze miałam problem bo mam spore piersi, ale teraz nie wiem jak tego dokonam, a te co mam już są takie ściskające, że jak ściągam mam poodbijane i aż sine
-
Podobno milosc grecka jest dobra na hemoroidyMacioszczyczka wrote:Ja mu mówiłam, że aż tak wielkiego nie ma. I ona czuje tylko kołysanie. Ale chłopu nie przetłumaczysz. On by chciał... ale analnie, na co ja nie mam ochoty. Poza tym po ciąży z Filipem mam hemoroid, z którym do wczoraj miałam spokój, a teraz się napompował na nowo...;/
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:W tym celu polecam CUBUS, ostatnio kupilam 65G, super bo bezszwowy i swietnie trzyma ciazowe bimbaly, byla akurat promocja -30%, w standardowej cenie za 50zl powinnas kupic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 16:32
-
nick nieaktualnymnie ogarnęło takie lenistwo, że nie wiem co ze sobą zrobić, ciężko mi się zmobilizować, a i pogoda jest bardzo niepewna - nie wiadomo czy będzie padać, raz się chmurzy, raz słońce przebija. Czekam aż mąż wróci z pracy i jedziemy do casto po doniczki i ziemię do kwiatków
-
nick nieaktualnyAgatia wczoraj wczoraj miałam Ci napisać ze wspieram i wiem, ze.wszystko będzie dkrze, ale zasnęłam z.komórka w ręce
Witam w 5 miesiącu. Jak to pięknie brzmi
Wczoraj.miałam.Wam napisać, ze jestem.po dwóch wizytach . U mojej gin. I u alergologa. Niestety mam zaostrzenie astmy i na razie duże dawki sterydow. Oby mi szybko przeszło.
Co do wizyty i gin. Znowu mnie straszyła cmv. Aż ciśnienie miałam ponad 200ja rozumiem że.się martwi. Ale i tak nic się nie poradzi, więc po co panikowac? Z dobrych wiesci. Synek potwierdzony na 100'/'
było widać siuraczka jak na dłoni
Chyba muszę się rozejrzeć pomału za ubraniami. Bo mam tylko dziewczęceagatia, Dzierzba, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siedzę sama w domu i wpadłam na pomysł ze spisze wyprawkę dla malucha i odhacze co juz mam...dotarłam do smoczka i stwierdziłam ze muszę koniecznie kupić ten co od dawna planowałam
mężowi nawet nie pokazuje ze znów coś kupiłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38895c32266e.png -
nick nieaktualny
-
Hej
Wybaczcie nie jestem na bierzaco
Od 4 dni leze plackiem. Choroba mnie strasznie rozlozyla- zap gardla. Boje sie zeby dzidzi nie zaszkodzic
W pon mam wyczekiwana wizyte
Bede tez mysle mogla potwierdzic ze u nas dziewczynka
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Siedzę sama w domu i wpadłam na pomysł ze spisze wyprawkę dla malucha i odhacze co juz mam...dotarłam do smoczka i stwierdziłam ze muszę koniecznie kupić ten co od dawna planowałam
mężowi nawet nie pokazuje ze znów coś kupiłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38895c32266e.pngja może jeden smoczek kupię, ale nie chce go używać, jeśli się uda to fantastycznie, jak się okaże że jednak będzie potrzebny tragedii życiowej też nie będzie...
-
Moja mała srednio była za smoczkiem i to bardziej w stronę anty. ..ale to nieważne. Taka ciekawa sprawa ze często na wizytach lekarze wołali o smoczek aby dziecko uspokoić kardiolog przy echo ba smoczek dawał taki lepik z glukozy (na emilke nie działal )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 18:42
-
Byłam w tym Rossmannie i kilku aptekach, niestety nie dostałam tego GineIntima. A jak pytałam o jakikolwiek inny test na wyciek wód płodowych, to patrzyli na mnie jak na kosmitkę. No nic, poczekam na ten z allegro, a na razie cały czas kontroluję sytuację "na dole".
Kurcze ta pogoda dzisiaj jest dziwna. Teraz pada deszcz i świeci słońce. Trawa już tak urosła, że już sama prosi o skoszenie. Zacznie się sezon wyrczenia kosiarek, grillowego dymu oraz traktorów i kombajnów na polu i drodze. Uroki mieszkania na wsiLusia8998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my z Filipkiem wróciliśmy z Pepco....
I co? Kasa wydana.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6235639b1c6.jpg
Pajacyk w truskaweczki mnie oczarował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 18:57
Anulka01, Dzierzba, Ksosia, A_n_k_a_80, Lusia8998, AniaLewandowska, Sabina, Strazaczka1990, bbeczka91, _izunia_, martta lubią tę wiadomość