WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba bo zmiany są zawsze na lepsze.

Dzierzba lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym celu polecam CUBUS, ostatnio kupilam 65G, super bo bezszwowy i swietnie trzyma ciazowe bimbaly, byla akurat promocja -30%, w standardowej cenie za 50zl powinnas kupic :)
    pirelka wrote:
    Ja wróciłam z galerii, zjadłam subway'a :D MNIAM!
    Niestety żadnego stanika nie kupiłam, co za powalona rozmiarówka.. pod biustem za duzo, że w ogóle w ryzach nie trzymają piersi, a miski dobre, jak pod biustem mniej to miska mimo tego samego rozmiaru jest dwa razy mniejsza. Nie idzie kupić stanika...
    Zawsze miałam problem bo mam spore piersi, ale teraz nie wiem jak tego dokonam, a te co mam już są takie ściskające, że jak ściągam mam poodbijane i aż sine :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno milosc grecka jest dobra na hemoroidy ;)
    Macioszczyczka wrote:
    Ja mu mówiłam, że aż tak wielkiego nie ma. I ona czuje tylko kołysanie. Ale chłopu nie przetłumaczysz. On by chciał... ale analnie, na co ja nie mam ochoty. Poza tym po ciąży z Filipem mam hemoroid, z którym do wczoraj miałam spokój, a teraz się napompował na nowo...;/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    W tym celu polecam CUBUS, ostatnio kupilam 65G, super bo bezszwowy i swietnie trzyma ciazowe bimbaly, byla akurat promocja -30%, w standardowej cenie za 50zl powinnas kupic :)
    Właśnie na Cubusa się nastawiałam, bo zawsze tam jako tako pasowały.. ale teraz niestety koszmar bo miski ok, a pod biustem za duży. Obwód mniejszy to miska mimo, że D lub F z metki wielkością przypomina B i w ogóle się nie mieszczę :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 16:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie ogarnęło takie lenistwo, że nie wiem co ze sobą zrobić, ciężko mi się zmobilizować, a i pogoda jest bardzo niepewna - nie wiadomo czy będzie padać, raz się chmurzy, raz słońce przebija. Czekam aż mąż wróci z pracy i jedziemy do casto po doniczki i ziemię do kwiatków ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia wczoraj wczoraj miałam Ci napisać ze wspieram i wiem, ze.wszystko będzie dkrze, ale zasnęłam z.komórka w ręce :O

Witam w 5 miesiącu. Jak to pięknie brzmi :)
    Wczoraj.miałam.Wam napisać, ze jestem.po dwóch wizytach . U mojej gin. I u alergologa. Niestety mam zaostrzenie astmy i na razie duże dawki sterydow. Oby mi szybko przeszło.
    Co do wizyty i gin. Znowu mnie straszyła cmv. Aż ciśnienie miałam ponad 200 ;) ja rozumiem że.się martwi. Ale i tak nic się nie poradzi, więc po co panikowac? Z dobrych wiesci. Synek potwierdzony na 100'/':) było widać siuraczka jak na dłoni ;)
    Chyba muszę się rozejrzeć pomału za ubraniami. Bo mam tylko dziewczęce :)

agatia, Dzierzba, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i gdzie te dziewczynki dla naszych chłopaków?? :P

Sabina, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynek widzę trzeba z lupą szukać. ;)

Napisałam mężowi sms, że kupuje sobie wibrator. Haha. Ale był bulwers.

Sabina, Lusia8998, Strazaczka1990, Dzierzba, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę sama w domu i wpadłam na pomysł ze spisze wyprawkę dla malucha i odhacze co juz mam...dotarłam do smoczka i stwierdziłam ze muszę koniecznie kupić ten co od dawna planowałam :P mężowi nawet nie pokazuje ze znów coś kupiłam :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38895c32266e.png

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może u mnie będzie trzeba zetrzeć siurdaczka i poszerzy się grono, ale, że dzieć uparty i tylko pupsko chciał prezentować to pewności nabiorę za 3 tyg dopiero:)

• megg Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Wybaczcie nie jestem na bierzaco
    Od 4 dni leze plackiem. Choroba mnie strasznie rozlozyla- zap gardla. Boje sie zeby dzidzi nie zaszkodzic
    W pon mam wyczekiwana wizyte
    Bede tez mysle mogla potwierdzic ze u nas dziewczynka
    Pozdrawiam

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:05

bbeczka91, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, Pysiaczek89, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Siedzę sama w domu i wpadłam na pomysł ze spisze wyprawkę dla malucha i odhacze co juz mam...dotarłam do smoczka i stwierdziłam ze muszę koniecznie kupić ten co od dawna planowałam :P mężowi nawet nie pokazuje ze znów coś kupiłam :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38895c32266e.png
    w smyku są ulotki z wyprawką dzidziusiową z krateczkami do odhaczania, mój mąż taką ostatnio zwinął i myślę, że będziemy na niej się opierać, ewentualnie coś dopiszemy ;) ja może jeden smoczek kupię, ale nie chce go używać, jeśli się uda to fantastycznie, jak się okaże że jednak będzie potrzebny tragedii życiowej też nie będzie...

• mmargol Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Patrzcie na to! Ja myślałam,że mam dużo włosów na brzuchu :D http://www.papilot.pl/ciaza/33890/Owlosione-brzuchy-ciazowe-Jest-sie-czego-wstydzic-ZDJECIA.html
    nic nie mów... jestem brunetką i prawie tak wyglądam.. :(

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:32

Sabina lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little ja też chciałabym nie używać ale zapobiegawczo kupiłam 1 :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała srednio była za smoczkiem i to bardziej w stronę anty. ..ale to nieważne. Taka ciekawa sprawa ze często na wizytach lekarze wołali o smoczek aby dziecko uspokoić kardiolog przy echo ba smoczek dawał taki lepik z glukozy (na emilke nie działal )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 18:42

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w tym Rossmannie i kilku aptekach, niestety nie dostałam tego GineIntima. A jak pytałam o jakikolwiek inny test na wyciek wód płodowych, to patrzyli na mnie jak na kosmitkę. No nic, poczekam na ten z allegro, a na razie cały czas kontroluję sytuację "na dole".

Kurcze ta pogoda dzisiaj jest dziwna. Teraz pada deszcz i świeci słońce. Trawa już tak urosła, że już sama prosi o skoszenie. Zacznie się sezon wyrczenia kosiarek, grillowego dymu oraz traktorów i kombajnów na polu i drodze. Uroki mieszkania na wsi :)

Lusia8998 lubi tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiecień plecien :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z Filipkiem wróciliśmy z Pepco....

I co? Kasa wydana. :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6235639b1c6.jpg

Pajacyk w truskaweczki mnie oczarował.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 18:57

Anulka01, Dzierzba, Ksosia, A_n_k_a_80, Lusia8998, AniaLewandowska, Sabina, Strazaczka1990, bbeczka91, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

‹‹ 605 606 607 608 609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ