X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    A ja mam problem z mężem.

Próbowałam go skusić na małe mizianko już od kilku dni. Najpierw wykręcał się chorobą, a dzisiaj, że boi się, że stuka małą po głowie... :/

Szlag mnie trafi. Nie wiem co mam zrobić. Niby mnie całuje i się przytula. Widzi, że jestem przybita. Ale to takie dołujące.

mój małżonek unika seksu jak ognia odkąd jestem w ciąży. Nie kochaliśmy się jeszcze ani razu od pozytywnego testu... Na moje stwierdzenie, że ja też jestem ważna i mam swoje potrzeby, to stwierdził że jednak córka ważniejsza :P Ale obiecał mi, że się przełamie jak dzisiaj na badaniach będzie wszystko dobrze, więc jutro nie ma zmiłuj - jest mój :D

Sabina, Macioszczyczka, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Z góry przepraszam za opis bo będzie niesmacznie.

Dziewczyny czy któraś ma takie dziwne uczucie spuchniętej pochwy? Ja czuję się tak jakby mi ktoś wsadził w piczkę mandarynkę albo jakbym za płytko tampona włożyła i na zewnątrz wargi sromowe mniejsze są rozwarte, opuchnięte i aż sine. Nic nie swędzi, nie boli, nie cieknie. Czy to normalne? Uczucie nasila się jak chodzę i wieczorem a no-spa nie działa na to. Czasem aż muszę przystanąć i usiąść bo czuję się tak jakby mi coś zaraz miało wypaść. Ucisku na kość łonową nie czuję, brzuch też spoko, poza kłuciem od czasu do czasu. Jutro mam wizytę. Mam nadzieję, że to wina hormonów.

Uspokajam cie ze to normalne.
    Nie które mają kolor nawet fioletowy warg:-(
    Tam się zmienia ukrwienie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż to by mnie codziennie molestowal a ja nie mam wcale ochoty:-(
    No czasami mam ale to raz na dwa tygodnie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 20:07

ilona29 lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Czy tylko ja jeszcze nic nie kupilam dla dziecka? Oprocz 1 body z info ze to chlopak?! :(
    ja kupilam tylko kombinezon w smyku, bo byly promocje :) no i jeszcze 3 ksiazeczki, bede czytac brzzucholowi :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez żadnego barabara nie było od czasu pozytywnego testu. Mi tego nie brakuje, gorzej z małżem, ale się nie dopomina ;) My mamy zakaz ( moja gina jakaś przewrażliwiona jest ;) )

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, Alinka gratuluje udanych wizyt i coreczek :) dobrze, ze Wasze dziewczyny zostaly dziewczynami ;)
    Ania moze Hania nie lubi zdjec dlatego glowke opuscila ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieję, że mój sms z wibratorem odniesie skutek i mój małż też będzie mój. Już jest zdrowy więc wymówka "na bakterie" nie zadziała. :P

Najgorsze jest to, że u faceta często czułość=seks i jak seksu nie ma to nawet całować się nie chcą.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka trzymam kciuki :P
    Kobitki gratuluję wizyt i córeczek.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    mój małżonek unika seksu jak ognia odkąd jestem w ciąży. Nie kochaliśmy się jeszcze ani razu od pozytywnego testu... Na moje stwierdzenie, że ja też jestem ważna i mam swoje potrzeby, to stwierdził że jednak córka ważniejsza :P Ale obiecał mi, że się przełamie jak dzisiaj na badaniach będzie wszystko dobrze, więc jutro nie ma zmiłuj - jest mój :D

Ale z pierwszym tak nie miał! Oni przez te córeczki głupieją:P

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Macioszczyczka trzymam kciuki :P
    Kobitki gratuluję wizyt i córeczek.

Napiszę wam, czy bodziec "znajdę sobie lepszy model jak ty nie chcesz" zadziała. Haha.

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarejstrowalam się dzis na badania prenatalne.26 Kwietnia jade .Drugi raz .Nie wiem po co mam jechac tam drugi raz.Męczą mnie te jazdy.Bo jednak te 80km jest...

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ,Alinka gratuluje udanych wizyt :)

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Mój mąż to by mnie codziennie molestowal a ja nie mam wcale ochoty:-(
    No czasami mam ale to raz na dwa tygodnie:-)
    Witaj w klubie mam to samo.

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Jejku jak śmiesznie siedzi :P
    CC ze względu na wielkość?
    Cc ze względu na pięknieta kość łonowa w 2005r. a od tego wypadku samochodowego konsekwencje w kręgosłupie: przepukliny i zsuwanie sie wyrostka kolczastego na odcinku L-S. Poza tym wspomniane juz sprawy Onko.
    Poród Tosi zaliczył sie Cc ponieważ zatrzymała sie akcja porodowa na poziomie 8-9 cm rozwarcia i ani rusz dalej. Wagę córy szacowano na poziomie 3200 a wyszła 3970. A w biodrach byłam wąska :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 20:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Zarejstrowalam się dzis na badania prenatalne.26 Kwietnia jade .Drugi raz .Nie wiem po co mam jechac tam drugi raz.Męczą mnie te jazdy.Bo jednak te 80km jest...

No a teraz miałaś robione usg połówkowe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Miska kolejna fuksiaro! Gratuluje córy!
    Ania faktycznie śmiesznie siedzi :)
    Wczoraj siedziała identycznie ;) chyba Jej tak dobrze ;) a ja sie o nią martwię.

Dzierzba - cholera, moze zadzwoń do gin. Moze to jakis początek infekcji? Pamietam, ze kiedyś dawno dawno tak właśnie zaczęła mi sie grzybica po wizycie na basenie. Spuchły mi najpierw wagri zewnętrzne a potem wlazło do środka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka - a Ty juz czasem nie powinnaś wrócić z wojaży? Jakoś milcząca jesteś :/

Behemottka lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam do was pytanie. Wiem ze narazie tylko ja miałam polowkowe ale już wcześniej lekarz rysował i opisywał ułożenie dziecka. Zdaje sobie sprawę z tego że dzidziuś się obraca :) ale Emila zawsze była ułożona miednicowo od 19 tc o tak do końca pozostało. Teraz mały tez wiecznie ułożony miednicowo podluznie. ..nie chcę powtórki (dysplazja, neurolog. ..)
    Zastanawiam się czy na tym etapie dzidzie są juz glowkowo?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    A ja mam do was pytanie. Wiem ze narazie tylko ja miałam polowkowe ale już wcześniej lekarz rysował i opisywał ułożenie dziecka. Zdaje sobie sprawę z tego że dzidziuś się obraca :) ale Emila zawsze była ułożona miednicowo od 19 tc o tak do końca pozostało. Teraz mały tez wiecznie ułożony miednicowo podluznie. ..nie chcę powtórki (dysplazja, neurolog. ..)

Ja nie pomogę bo nawet nie pytałam o to. Wiem że nawet do 30 tc mogą się kręcić. Córa zmieniła ułożenie w ciągu 3 godzin miedzy usg w 30tc

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Nie są. Kręcą się. Mój syn był główkowo po 30 tc

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ 607 608 609 610 611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ