WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AniaLewandowska wrote:Wczoraj siedziała identycznie
chyba Jej tak dobrze
a ja sie o nią martwię.
Dzierzba - cholera, moze zadzwoń do gin. Moze to jakis początek infekcji? Pamietam, ze kiedyś dawno dawno tak właśnie zaczęła mi sie grzybica po wizycie na basenie. Spuchły mi najpierw wagri zewnętrzne a potem wlazło do środka. -
Angela89 wrote:Ja nie pomogę bo nawet nie pytałam o to. Wiem że nawet do 30 tc mogą się kręcić. Córa zmieniła ułożenie w ciągu 3 godzin miedzy usg w 30tc
Przy cc okazało się ze bardzo bardzo krótka pepowina
Wegrzynowski wczoraj to jakoś nazwał hipotro coś tamcc mnie nie martwi ale nasza dysplazja była poważniejsza niż standardowa i była splaszczona główka. ..
juz w 17 tc na usg gin rysował ułożenie oraz położenie łożyska -
Przez krótką pepowine emilka w ogóle się nie obracala. Nawet w 19 tc Kiedy jest prawidłowa pepowina to i przed porodem dziecko może fiknac . Pepowiny się nie mierzy w ciąży. ..nikt mi nie da gwarancji ze to się nie powtórzy. Ale już 2 razy mały był dupka w dół
-
Angela89 wrote:No a teraz miałaś robione usg połówkowe?
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Nie bo to był 14tydzien ciąży.Ten gin nic mi nie tłumaczy.W ogóle .Kazała się zarejestrować na czas 20tygodnia.Czyli teraz będę miała te połówkowe tak? Czarna magia dla mnie to.Pierwsza ciąża dlatego .
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Agatia ja też nie pytałam
to jest po prostu napisane i narysowane. Tak jak mówiłam to już w 17 tc miałam usg jak polowkowe stąd pewnie to ułożenie w opisie. To na pewno się zmienia
ale teraz będę na to wyczulona. Nie chce dysplazji
niby częściej u dziewcząt ale ja już muszę być pod specjalna opieką preluksacyjna. ..poznań sobie na dzień dobry odpuszczę ale już w lipcu będę zaklepywac miejsce do prywatnego ortopedy (tego na nfz mam zagwarantowanego w 6 tyg)
-
Angela89 wrote:Tak to kolejne ważne usg w ciąży.
myslalam że coś jest nie tak skoro drugi raz mnie wysyła na te badanie USG .Była zła że nie zrobiłam Pappy .Jak sama stwierdziła że takie USG mogła mi zrobić sama w gabinecie a nagle wysyła mnie znowu na USG.Ale teraz wiem że go połówkowe
Ale to samo USG nic więcej tak? -
Agatia super, że już dobrze. Oszczędzać się trzeba
Może jutro Cię puszczą do domu.
Ksosia ja jeszcze nic nie kupiłam. Jak na razie moje wszystkie zdobycze są z warsztatów. Byłam już na trzech ale dzisiejsze były najlepsze. Polecam warsztaty "Świadoma mama". Dużo ciekawych tematów; warsztaty praktyczne; dużo wystawców z ulotkami i próbkami; różne przydatne upominki i losowanie nagród. Rozdawali np. dynamiczne smoczki firmy lovi; pełno próbek kosmetyków różnych firm dla noworodków i mam.
Gratuluję udanych wizyt i potwierdzonych siusiaków oraz muszelek
pirelka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny!
Gratuluje udanych wizyt i potwierdzonych plci maluszkówdziewczynki objawiajcie się, a nie wstydziochy takie małe
Dzierzba jednocze sie w bólu jeśli chodzi o te wredne hemoroidy, kto to w ogole wymyśliłmi chyba najbardziej pomagaja czopki Avenoc, ale je wycofują powoli, bo tylko internetowo mozna zamówić jeszcze
I chyba moja infekcja się rozkręca, bo juz troche piecze itd. Ciekawe co ginka na to...
Czy Wy tez macie problemy ze spaniem? Ja ostatnie noce zawsze przerwa pomiędzy 1 a 3 i oczy jak 5zl. Masakra jakaś....
Powodzenia na wizytach!
Agatia trzymam kciuki za wyjście do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 06:34