WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatia cieszę się że już dobrze:)
A ja wróciłam z wizyty, wszystko w porządku, maluszek waży ok 200g i ma 12 cm. Chciałam żeby lekarz potwierdził na 100% chłopca ale mały się obracał tak, że ciężko go było obejrzeć. Więc na razie to chłopak na 90%Przynajmniej może nie wpadnę w szał zakupów bo już mnie coraz bardziej kusi.
I moje łożysko ponoć się uniosło, juhu! Mamy zielone światło z mężem, nareszcie!A_n_k_a_80, Lusia8998, żabka04, AniaLewandowska, Dzierzba, violett, Malutka92, Strazaczka1990, bbeczka91, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj w smyku buszowalam bo mieli śliczne ciuszki, ale stwierdziłam ze jednak poczekam do następnej wizyty i kupię juz dla konkretnej płci. Przyznam Wam się jaki ze mnie dziwoląg: nie mogę wchodzić w dział dziewczęcy, bo jak oglądam te male śliczne sukieneczki, różowe bluzeczki to strasznie się wzruszam i ryczę... Ja chyba nie jestem normalna...
Lusia8998 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Ja dzisiaj w smyku buszowalam bo mieli śliczne ciuszki, ale stwierdziłam ze jednak poczekam do następnej wizyty i kupię juz dla konkretnej płci. Przyznam Wam się jaki ze mnie dziwoląg: nie mogę wchodzić w dział dziewczęcy, bo jak oglądam te male śliczne sukieneczki, różowe bluzeczki to strasznie się wzruszam i ryczę... Ja chyba nie jestem normalna...
Anulka01, Lusia8998, AniaLewandowska, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:A powiem ci, że nie żałuje tego bo po pierwsze z pasożytem się nie męczę, a ponoć pije, ma żonę, która ma 25 lat, 3 dzieci (7 lat, 5 i coś koło roku) i każde z innym, zero perspektyw i żadnej pracy. Ja mam za to pracę dobrą, skończyłam studia, mam cudnego syna i dobrego, choć czasem wkurzającego mężczyznę, przy którym czuję się bezpiecznie. Jakbym z tamtym została to co bym miała? Patologię i biedę. Nawet złamas alimentów nie płaci i dzwoni raz na pół roku. Już nawet dziecku nie mówię o tym, bo "tatuś" zawsze dzwonił, że przyjedzie i na dzwonieniu się kończyło, a młody czekał i płakał później. Ciekawe co to będzie teraz przy tym 500+, może "tatuś" będzie chciał synka do siebie, żeby więcej mieć na alko? Takie mi myśli chodzą po głowie i boję się tego.
Doskonale Cie rozumiem...
Moj maz tez ma dziecko z kobieta ktora pierwsze ma z innym.
Mojego ponoc na dziecko chciala wziac... Teraz mnie oczernia i potrafi nazwac jedynie "malolata". To przykre bo prezentuje soba wiecej kultury niz ona chociaz daje jej pelne zrozumienie, bo na pewno jest jej ciezko samej z dwojka dzieci. Moj tez do konca bez winy nie jest ale widze ze chce cos zmienic i naprawic w swoim zyciu. Nawet dobrze mu idzie... Kazdy czasem wkurza. Ale wazne ze jest bezpiecznie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesteśmy po planowej wizycie u mojego giną
od wczoraj niewiele sie zmieniło
potwierdził, ze córcia jest nazbyt duzaaaaaa
podobnie jak wczoraj pomiaru główki wskazują powyżej 17 Tyg, nóżki powyżej 16. Stwierdził, ze dzidzia bedzie z pewnością większa od mojej pierwszej i mamy sie liczyć (z tego co widzi do tej pory), ze Jej waga wyniesie ponad 4kg. Hmmmmm chyba jednak muszę zacząć kupować ubrani na 3-6 m-ca jak przy Tosi
Termin porodu i zaklepana cesarka przesunięta z 28.09 na 15.09.
Krzywa cukrowa mam robić ale po 20 Tyg. Na razie kontrolować i zapisywać te poranne. I umówić sie bezpieczniej na II prenatalne ze względu na wielkość bobasa.
Dzis siedzi pionowo - ze zgarbiona główka - aż mi sie jej żal zrobiłoi kopie, tak jak rano, właśnie z lewej strony
Dzierzba, Anulka01, kamciaelcia, pirelka, Sabina, żabka04, violett, claudiuszek, mmargol, Malutka92, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, bbeczka91, Pysiaczek89, _izunia_, martta, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
Z góry przepraszam za opis bo będzie niesmacznie.
Dziewczyny czy któraś ma takie dziwne uczucie spuchniętej pochwy? Ja czuję się tak jakby mi ktoś wsadził w piczkę mandarynkę albo jakbym za płytko tampona włożyła i na zewnątrz wargi sromowe mniejsze są rozwarte, opuchnięte i aż sine. Nic nie swędzi, nie boli, nie cieknie. Czy to normalne? Uczucie nasila się jak chodzę i wieczorem a no-spa nie działa na to. Czasem aż muszę przystanąć i usiąść bo czuję się tak jakby mi coś zaraz miało wypaść. Ucisku na kość łonową nie czuję, brzuch też spoko, poza kłuciem od czasu do czasu. Jutro mam wizytę. Mam nadzieję, że to wina hormonów. -
nick nieaktualnyCo do wspołżycia - u Nas nie ma z tym problemu
choć rzeczywiście przed ciąża było codziennie, teraz jest tak raz w Tyg, czasami 2
ale ale normalnie jak nigdy bardziej podobają mi filmy erotyczne
i stałam sie w ogole bardzo śmiała w łożku, aż sie sama sobie dziwie. Mój M jest bardzo delikatny, czeka aż ja sie najpierw zadowole a potem sam kończy. Nie zmusza mnie do lodzika, bo wie ze jeszcze czasami zdarzają mi sie mdłości. Pod względem łóżkowym mimo 10 lat różnicy zgraliśmy sie idealnie. Rozumiemy sie bez słów. A teraz odczuwam rozkosz jakiej nie miałam do tek pory
-
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:Jesteśmy po planowej wizycie u mojego giną
od wczoraj niewiele sie zmieniło
potwierdził, ze córcia jest nazbyt duzaaaaaa
podobnie jak wczoraj pomiaru główki wskazują powyżej 17 Tyg, nóżki powyżej 16. Stwierdził, ze dzidzia bedzie z pewnością większa od mojej pierwszej i mamy sie liczyć (z tego co widzi do tej pory), ze Jej waga wyniesie ponad 4kg. Hmmmmm chyba jednak muszę zacząć kupować ubrani na 3-6 m-ca jak przy Tosi
Termin porodu i zaklepana cesarka przesunięta z 28.09 na 15.09.
Krzywa cukrowa mam robić ale po 20 Tyg. Na razie kontrolować i zapisywać te poranne. I umówić sie bezpieczniej na II prenatalne ze względu na wielkość bobasa.
Dzis siedzi pionowo - ze zgarbiona główka - aż mi sie jej żal zrobiłoi kopie, tak jak rano, właśnie z lewej strony
CC ze względu na wielkość? -
Wiecie co jest gorsze od remontu? Przygotowania do niego! Jestem wykończona. My musimy praktycznie się wyprowadzić na 2 miesiące
cały dół domu musimy opróżnić... Mój kręgosłup juz zaczyna się buntować
gdyby mi moja mama nie pomagała to ja bym nie dała rady!
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Witam się z wszystkimi!
Dziewczyny czasami was podglądam i czytam co ciekawego u was słychać. Ale dzisiejszy temat seksu, jak faceci reagują na zbliżenia boki można zrywać.
Zazdroszczę tych pięknych ciuszków! Ja wybieram się na zakupy w niedziele do Szczecina. W końcu wiosna!
Muszę się pochwalić że byłam już na badaniach prenatalnych i połówkowych. Kolejną wizytę mam na 5.05.2016.
Będziemy mieli dziewczynkę!Anulka01, kamciaelcia, Dzierzba, żabka04, claudiuszek, mmargol, AniaLewandowska, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, _izunia_, YvonnElizabeth, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć,
To ja się na szybko melduje po wizycie i zaraz nadrobie co tam się dzisiaj działo
Nasza Laura pozostaje Laurą co mnie bardzo cieszyWaży już 166gram, taka duża dziewczyna!
Najlepsze, że rozebrałam się do badania, lekarz tak patrzy na mnie i krzyczy: ale ma Pani duży brzuch!Co mam zrobić jak tak rośnie
Macica mi już do pępka sięga, a jak patrzyłam gdzie przykładał USG to mała tak w połowie drogi do tego pępka się ulokowała
I leżała w poprzek brzucha
Ale chyba czasem się przekręca, bo mnie czasami właśnie coś pod tym pępkiem smyrnie, zastanawiałam się ostatnio czy to może być ona, ale wygląda na to że jednak może
mmargol, Anulka01, AniaLewandowska, A_n_k_a_80, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:Wiecie co jest gorsze od remontu? Przygotowania do niego! Jestem wykończona. My musimy praktycznie się wyprowadzić na 2 miesiące
cały dół domu musimy opróżnić... Mój kręgosłup juz zaczyna się buntować
gdyby mi moja mama nie pomagała to ja bym nie dała rady!
Dla mnie gorsze sprzątanie po remoncie i wprowadzanie rzeczy z powrotem