WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Dopiero na was trafiłam :-)
    Ja mam termin na 14.09.2016 i ponoć chłopak :-)
    Połówkowe mam na 19 kwietnia!

Pozdrawiam i czytam dalej zaległości.

pirelka, Macioszczyczka, Broszka, mychakruszyna, Lusia8998, żabka04, mmargol, claudiuszek, staraczka_85, AniaLewandowska, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się, cześć i czołem! :)

Fajniusie tematy od rana...
    Po pierwsze uno zazdroszcze Wam, że macie już pociechy w domu, bo to takie zabawne jak czasem przedszkolak wyskoczy z jakimś tekstem... no uwielbiam to! :)

Po drugie uno mi tata powiedział jakiś czas temu, że przed ciąża nie byłam taka roztrzepana, a od kiedy jestem w ciąży, to sok na siebie wylewam, zupę jem aż brudną buzie mam... no cóż wróciły mi przedszkolne nawyki :)

No i po trzecie uno... wracając do tematu rodzin.... dacie wiarę, że mój brat - RODZONY BRAT - w zeszłym tygodniu "wyrzucił" mnie ze swojego domu? Jego dziewczyna i ja chodzimy do szkoły rodzenia razem i zaszłam do nich zeby dac moje zwolnienie - mial przekazac tacie - i zapytac czy bedzie, ale widzialam ze ma zły humor i zapytałam czemu mrówki po dupie mu znowu chodzą... (bardzo czesto sie foszy jak jakiś gówniarz, a ma 28 lat :/ szkoda mi jego dziewczyny czasami) Na co on powiedział "Ja mam mrówki w dupie? To prosze połóż to zwolnienie i wyjdz z tego domu".... Poczułam się jak spoliczkowana... no ale wyszłam... Odwala mu...
    No i niestety mam wrazenie, ze kolezanki do konca nie akceptuja mojej ciazy (moze zazdrość?) i tez znacznie urwał nam się kontakt...

No ale.. jest bbf :)

Strazaczka1990, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć AJrin :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:36

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż stwierdził, ze synek będzie po mamie madry-tak mi ta ciąża rozum odebrała ;) ale połozna z gin z tego sie smiali :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny:)

Mąż właśnie szykuje mi śniadanie a ja Was podczytuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 08:23

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też się cieszę, że mam normalnych znajomych ;)
    ja kawkę dopijam i będę się mobilizować do sprzątania, jutro znajomi wpadają i przydałoby się ogarnąć mieszkanie i pomyśleć o jakimś poczęstunku :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci ostatnich pokoleń ogólnie są mądrzejrze niż poprzednie.

U mnie mały już liczy do tysiąca, dodaje, odejmuje, próbuje czytać, zna literki i gada po angielsku niektóre słowa.

A pod koniec kwietnia skończy 5 latek.

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze znajomymi tak niestety będzie. Nie znam takiej osoby która tego nie odczula no chyba tak która znajomych nie ma. Ja się cieszę że u nas dużo grono znajomych ma dzieci i spędzamy czas często razem i z dziećmi. Wiadomo te spotkania wyglądają już inaczej ale są dalej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w ogóle nie grzeczna bo się nawet nie przywitałam.

Dzień dobry dziewczyny

• martta Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh, ja przez ostatnie 2 lata straciłam kontakt z dwoma najlepszymi przyjaciółkami, jedna była od dziecka nią, a druga od początku studiów. Niestety ludzie się zmieniają, poznają innych którzy im rozum odbierają itp. też mi z tym ciężko... ale są jeszcze dobry znajomi na tym świecie i na tym warto się skupić. I to prawda dobrze, że mamy swoje bbf ;)

Broszka, _izunia_ lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    U nas wczoraj chudziaka zalali. Teraz ładnie jest ;) Dziś szambo wsadzają i fajrant. Pan o 5.40 dzwonił, że się spóźnią i będą na 9.00 No myślałam, że zamorduję.

U nas tez chudziak ale zdziwiłam się bo godzinkę to trwało myślałam że więcej. Tak zmarzłam ze po przebudzeniu dalej się trzęsę :/ pogoda paskudna zimno wilgotno i mżawka :/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jutro buszujemy po dziecięcych sklepach :) a potem też znajomi wpadają, ma w planie zrobić domową pizzę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do znajomych to my straciliśmy odkąd Filip się urodził, bo większość nie ma dzieci i nie można nigdzie wyjść i się dogadać... Inne priorytety, inne tematy...

mychakruszyna, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po prostu z takimi osobami kontaktu nie utrzymuję, ostatnio usłyszałam od jednej osoby, że się puściłam i ludzi na ulicy nie poznaje, ale tak naprawdę z tą osobą nie zamieniłam słowa od czasów szkolnych. Inna osoba twierdziła, że przesadzam gdy mówię że się źle czuję, bo ona zna dziewczynę, która dopiero w połowie 4 miesiąca zorientowała się że jest w ciąży, więc póki brzucha nie ma to kobieta czuję się normalnie. Dopiero chyba przy mnie zorientowała się że stan błogosławiony nie zawsze jest błogosławiony :P

bardziej mnie męczy pytanie co chwila jak się czuję i czy mogą pogłaskać brzuszek? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 09:15

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin to termin jak ja:) a skąd jesteś :)?

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 08:24

Anulka01 lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Co do znajomych to my straciliśmy odkąd Filip się urodził, bo większość nie ma dzieci i nie można nigdzie wyjść i się dogadać... Inne priorytety, inne tematy...

Dokladnie jak u nas...znajomi tak ok 3 lata po tylach sa z nami...kiedy my jeździliśmy na wczasy imprezy -oni dopiero zaczynali lub jeszcze nie mieli pracy bo studia. Teraz my dziecko dom to oni szaleją a sluby dopiero za rok..więc dziecko jak nam się uda drugie mieć to będzie rówieśnikiem ich dzieci:P

Zastanawiam się czy z 2 też będę miała taki problem zajść...choc w sumie znam przyczyne- moja bakteria cholerna:/ może po ciąży zacznę leczenie to pójdzie z gorki:) ok lece okna wybrac;) jak zwykle na mojej glowie bo chlop w pracy:/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    U Nas znowu odwrotnie, wiele znajomych odpadło bo urodziły im się dzieci, my długo nie mieliśmy i drogi się rozeszły, nie szło z nimi nigdzie wyjść, ani się umówić, bo świata poza dzieckiem nikt nie widział, tematów wspólnych też nie było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 09:20

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba dawno się tak nie uśmiałam! Jak sobie wyobraziłam Twojego w tym za dużym bucie i minę tego drugiego dziecka co miał zalozyc o 3 rozmiary za mały :)
    Dzięki dziewczyny, chyba muszę byc bardziej wyrozumiała dla mojego syna :)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie tylko zazdrość. Ale matki często gadają właśnie o dzieciach i tych bezdzietnych to przeraża i nudzi. U kontakt się urywa. Ja np mam przyjaciółkę i ona dzieci nie ma, kontakt mamy normalny może minimalny gorszy ale to winna braku czasu. Ale jak się spotkamy nic nie mówię o małej no chyba że spyta. Bo wiem że to może ja nudzić. A my jako mamy zakochane w swoich małych pociechach możemy o nich gadać i gadać.

‹‹ 610 611 612 613 614 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ