X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zaparcia polecam nawet nie same śliwki, tylko zalać 3-4 śliwki wodą (na noc) i rano wypić tę wodę.

żabka04 wrote:
    Wczoraj dostałam zjeby od męża bo cierpiałam po krokietach i wyglądałam na 6 mc nie chodziło o to że zjadłam coś co mi szkodzi tylko co ja wcinam muszę jeść zdrowo bo później będę narzekać ze gruba jestem i brzydka wrrrr faceci

chyba dobrze, że o Ciebie dba? :)

mój się martwi, że mi wciąż waga leci w dół :(

żabka04 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na zaparcia pomoglo kiwi i mandarynki...2 kiwi 2 mandarynki na dzień..po 3 dniach miałam biegunke:P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy co Ty sie tak rozsiadlas w tym szpitalu co?:)
    A tak na poważnie to kiedy Cie wypuszczą?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Widzę, że nawet nie ma mnie na nowej liście. :P

Powiem Wam, że ta cała sytuacja nie daje mi spokoju. Mam przeczucie, że troll czai się tuż za rogiem. Zapraszałam Was do dokumentu google przez prywatnego maila i widzę, że już jakiś spam dostaję na skrzynkę, więc pewnie "Blair" nie próżnowała. Załamka, że wyłudzała od Was dane, numery telefonów. Ciekawe w jakim celu. Takie rzeczy powinny być karalne. Sorry, ale nie ufam tu kilku osobom. Nie wiem, może to paranoja, ale przeczuwam, że to może być kolejne wcielenie oszustki.

I co mam z tym zrobić?

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy same sliwki tez jadlam na poczatku ale ze nie pije duzo mleka wogole to maz stwierdzil ze powinnam jesc jogurty :)

Pysiaczek ja tez pierwsze usg mam 29/2 i tak odliczam dni bo tez poki nie zobacze ze wszystko ok to sie martwie calymi dniami.

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka...może powiedz wprost kogo masz na myśli i te osoby jakos postarają się udowodnić swoją autentyczność :) wiadomo ze teraz wszyscy sa na to wyczuleni ;). Choć osobiście za krótko jestem na forum żeby wiedzieć na jakiej podstawie to wnioskować :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Powiem Wam, że ta cała sytuacja nie daje mi spokoju. Mam przeczucie, że troll czai się tuż za rogiem. Zapraszałam Was do dokumentu google przez prywatnego maila i widzę, że już jakiś spam dostaję na skrzynkę, więc pewnie "Blair" nie próżnowała. Załamka, że wyłudzała od Was dane, numery telefonów. Ciekawe w jakim celu. Takie rzeczy powinny być karalne. Sorry, ale nie ufam tu kilku osobom. Nie wiem, może to paranoja, ale przeczuwam, że to może być kolejne wcielenie oszustki.

I co mam z tym zrobić?
    Kurcze haneczka to moze walnij prosto z mostu... Tylko nawet nie mam pomysłu jak mozna nas zweryfikować. Możemy jeszcze zrezygnować z tej tabelki żebyś jakichś śmieci czy wirusów nie dostała.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

I co mam z tym zrobić?

Tez mam czasem to wrażenie, ale teraz na głos nie powiem o kim myślę...Nikt już numerów i adresów nie podaję, więc ogólnie musimy być madrzejsze i rozsądniejsze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ciągle nie wiem o jakiej tabelce mowa:P wiem że haneczka gdzieś pisała żeby ja dodać do znajomych i wyslac maila...ale z racji ze korzystam tylko przez telefon z forum dużo funkcji mam utrudnionych :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Cordy Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Cordy co Ty sie tak rozsiadlas w tym szpitalu co?:)
    A tak na poważnie to kiedy Cie wypuszczą?
    Na pewno nie dziś, ale moja gin powiedziała, że nie dłużej niż do końca tygodnia. W sumie dzieci mi w domu nie płaczą, szefowa kazała myśleć o sobie i dziecku, mąż sobie radzi, to co mi zależy :)

Już razem <3
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Generalnie od 2 tyg nie wychodzę z domu...
    Ale teraz mam większe zmartwienie:( po wczorajszej wizycie dzisiaj leci mi troszkę krew:( brzuch po bokach bolał cała noc. Jak wstałam wyszykować Kacpra do szkoły to nawet mnie coś kłuje:( Miałam iść dziś do fryzjera i na paznokcie, a ja tu leżę plackiem i modlę sie żeby wszystko ustało:( Normalnie szlochać mi sie chce...
    Lepiej leż i zadzwoń do poradni gin lub jedź może do szpitala żeby Cię znadali co i jak.

Anulka01 lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy wrote:
    Na pewno nie dziś, ale moja gin powiedziała, że nie dłużej niż do końca tygodnia. W sumie dzieci mi w domu nie płaczą, szefowa kazała myśleć o sobie i dziecku, mąż sobie radzi, to co mi zależy :)
    Eeej, jak Ci tam dobrze to siedź! Obiad podany, sprzątać nie trzeba a i z kim pogadać jest:)

Cordy lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy no jasne :) niczym się nie przejmuj tylko myśl o sobie i malenstwu :) praca i mąż z dzieckiem nie zgina w kilka dni bez ciebie a lepiej dmuchać na zimne :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To podawanie danych mnie zirytowało, bo chce być anonimowa. Na forum piszemy o różnych rzeczach np. o ilości plemników męża itd. Dlatego jest obawa, że ktoś pozna z realnego świata. Nie rozumiem skąd te trolle, albo ustawka albo chore osoby. Dziewczyny, termin porodu mój najpierw 1 września, potem piąty, a ostatnio, że nawet 30 sierpnia. Jutro mam usg genetyczne, może się czegoś nowego dowiem :-)

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pysiaczek ja tez pierwsze usg mam 29/2 i tak odliczam dni bo tez poki nie zobacze ze wszystko ok to sie martwie calymi dniami.

Ja juz miałam usg i to nie jedno... Ostanie miałam 9.02 i wszystko było z Fasolkiem dobrze. Słyszałam nawet serduszko. Ale ja sie naczytałam tylu rzeczy w internecie, ze teraz sie bardzo stresuje, a jak zaczyna mnie cos bolec i jeszcze ten sen dzisiejszy, to juz w ogole moja wyobraźnia pracuje... :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Balerina Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam pojecia o jaka tabelke chodzi ale mysle ze jezeli ktos ma jakies podejrzenia wzgledem kogos to powinno sie to powiedziec wprost, nie ma co sie czaic.

Ale mi sie dzisiaj pracowac nie chce. naszczescie szefa nie ma wiec moge na forum powiedziec : a glodna jestem cale rano jak wilk, zauwazylam ze tylko rano mnie teraz lape glod i mdlosci bo po poludniu juz nie mam problemu :)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

I co mam z tym zrobić?
    Ja nikomu nie ufam, każdy może być trolem. Przecież tu piszemy o obiadach i postępach ciążowych, a nie o tym kto gdzie mieszka i jaki ma roczny dochód. To, że ktoś podaje maila i nr tel to do kogo może mieć pretensje? Ktoś wykorzystał sytuację i naiwność po prostu.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmieniłam pozycję, nie wiem może jak mam nogi wyciagnięt to coś naciagam i nawet lepiej jest, ale chyba już mam ucisk na pęcherz duży bo wypije łyk wody już mi się chce siku. Troche mnie raxniej, że wy tez amcie te bóle to wusmie chyba normlane jak nam się tam rozrasta wszytsko. Ale ja już tez czekam na wizyte a dopiero 1.03 no ale zleci. A póniej 5.03 zaraz genetyczne. Ciekawe czy będzie wdiać płeć? Ponoć chlopczyka widac szybciej

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Balerina Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek to ci zazdroszcze, ja tez na poczatku wszystkiego na necie szukalam ale teraz staram sie juz nie wyszukiwac problemow bo jeszcze cos znajde i bedzie tragedia.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Lepiej leż i zadzwoń do poradni gin lub jedź może do szpitala żeby Cię znadali co i jak.
    Ginka mówi ze tak moze sie zdarzyć, wiec leżę i odpoczywam:) w piżamie! Nawet jeszcze zębów nie umyłam, hihi...

atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ