WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Na zaparcia polecam nawet nie same śliwki, tylko zalać 3-4 śliwki wodą (na noc) i rano wypić tę wodę.
żabka04 wrote:Wczoraj dostałam zjeby od męża bo cierpiałam po krokietach i wyglądałam na 6 mc nie chodziło o to że zjadłam coś co mi szkodzi tylko co ja wcinam muszę jeść zdrowo bo później będę narzekać ze gruba jestem i brzydka wrrrr faceci
chyba dobrze, że o Ciebie dba?
mój się martwi, że mi wciąż waga leci w dółżabka04 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Widzę, że nawet nie ma mnie na nowej liście.
Powiem Wam, że ta cała sytuacja nie daje mi spokoju. Mam przeczucie, że troll czai się tuż za rogiem. Zapraszałam Was do dokumentu google przez prywatnego maila i widzę, że już jakiś spam dostaję na skrzynkę, więc pewnie "Blair" nie próżnowała. Załamka, że wyłudzała od Was dane, numery telefonów. Ciekawe w jakim celu. Takie rzeczy powinny być karalne. Sorry, ale nie ufam tu kilku osobom. Nie wiem, może to paranoja, ale przeczuwam, że to może być kolejne wcielenie oszustki.
I co mam z tym zrobić? -
haneczka wrote:Cześć dziewczyny. Widzę, że nawet nie ma mnie na nowej liście.
Powiem Wam, że ta cała sytuacja nie daje mi spokoju. Mam przeczucie, że troll czai się tuż za rogiem. Zapraszałam Was do dokumentu google przez prywatnego maila i widzę, że już jakiś spam dostaję na skrzynkę, więc pewnie "Blair" nie próżnowała. Załamka, że wyłudzała od Was dane, numery telefonów. Ciekawe w jakim celu. Takie rzeczy powinny być karalne. Sorry, ale nie ufam tu kilku osobom. Nie wiem, może to paranoja, ale przeczuwam, że to może być kolejne wcielenie oszustki.
I co mam z tym zrobić?mychakruszyna lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
I co mam z tym zrobić?
Tez mam czasem to wrażenie, ale teraz na głos nie powiem o kim myślę...Nikt już numerów i adresów nie podaję, więc ogólnie musimy być madrzejsze i rozsądniejsze -
Anulka01 wrote:Cordy co Ty sie tak rozsiadlas w tym szpitalu co?
A tak na poważnie to kiedy Cie wypuszczą?Już razem
-
Anulka01 wrote:Generalnie od 2 tyg nie wychodzę z domu...
Ale teraz mam większe zmartwienie:( po wczorajszej wizycie dzisiaj leci mi troszkę krew:( brzuch po bokach bolał cała noc. Jak wstałam wyszykować Kacpra do szkoły to nawet mnie coś kłuje:( Miałam iść dziś do fryzjera i na paznokcie, a ja tu leżę plackiem i modlę sie żeby wszystko ustało:( Normalnie szlochać mi sie chce...Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Cordy wrote:Na pewno nie dziś, ale moja gin powiedziała, że nie dłużej niż do końca tygodnia. W sumie dzieci mi w domu nie płaczą, szefowa kazała myśleć o sobie i dziecku, mąż sobie radzi, to co mi zależy
Cordy lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
To podawanie danych mnie zirytowało, bo chce być anonimowa. Na forum piszemy o różnych rzeczach np. o ilości plemników męża itd. Dlatego jest obawa, że ktoś pozna z realnego świata. Nie rozumiem skąd te trolle, albo ustawka albo chore osoby. Dziewczyny, termin porodu mój najpierw 1 września, potem piąty, a ostatnio, że nawet 30 sierpnia. Jutro mam usg genetyczne, może się czegoś nowego dowiem14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Pysiaczek ja tez pierwsze usg mam 29/2 i tak odliczam dni bo tez poki nie zobacze ze wszystko ok to sie martwie calymi dniami.
Ja juz miałam usg i to nie jedno... Ostanie miałam 9.02 i wszystko było z Fasolkiem dobrze. Słyszałam nawet serduszko. Ale ja sie naczytałam tylu rzeczy w internecie, ze teraz sie bardzo stresuje, a jak zaczyna mnie cos bolec i jeszcze ten sen dzisiejszy, to juz w ogole moja wyobraźnia pracuje...Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ja tez nie mam pojecia o jaka tabelke chodzi ale mysle ze jezeli ktos ma jakies podejrzenia wzgledem kogos to powinno sie to powiedziec wprost, nie ma co sie czaic.
Ale mi sie dzisiaj pracowac nie chce. naszczescie szefa nie ma wiec moge na forum powiedziec : a glodna jestem cale rano jak wilk, zauwazylam ze tylko rano mnie teraz lape glod i mdlosci bo po poludniu juz nie mam problemu -
I co mam z tym zrobić? -
Ja zmieniłam pozycję, nie wiem może jak mam nogi wyciagnięt to coś naciagam i nawet lepiej jest, ale chyba już mam ucisk na pęcherz duży bo wypije łyk wody już mi się chce siku. Troche mnie raxniej, że wy tez amcie te bóle to wusmie chyba normlane jak nam się tam rozrasta wszytsko. Ale ja już tez czekam na wizyte a dopiero 1.03 no ale zleci. A póniej 5.03 zaraz genetyczne. Ciekawe czy będzie wdiać płeć? Ponoć chlopczyka widac szybciej
-
A_n_k_a_80 wrote:Lepiej leż i zadzwoń do poradni gin lub jedź może do szpitala żeby Cię znadali co i jak.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia