WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySophia wrote:Hello, ja coraz lepiej radzę sobie z wolnym czasem.
A może nie coraz lepiej tylko już kolejny dzień marnie się czuję i więcej czasu spędzam na relaksie zamiast wyszukiwać sobie zajęcie.
Wczoraj całe plecy mnie bolały, dziś jeszcze je czuje ale jest lepiej, za to dzidzia tak mi dziś po pachwinie skacze, że ciągle nie mogę znaleźć sobie dobrej pozycji. Strach pomyśleć co to będzie jak będę czuła prawdziwe ruchy. Tak się zastanawiam nad tymi bezobjawowymi ciążami- ciekawa jestem czy na prawdę można chodzić przez 9 miesięcy bez dolegliwości. Znam dziewczynę, która dowiedziała się o ciąży w 4 miesiącu. Ciekawostka taka..
moja pracownicca niby dowiedziała sie w 6 mcu .
Tylko mi sie nie chce wierzyc ma juz dwoje dzieci , okres chyba się też spóznia no niektóre maja 3 mce okres dziwne i dzwigała itd. -
agatia wrote:Zabcia nie tylko w mazowieckim szaleje świńska grypa. W pomorskim kilka zgonów, w swietokrzyskim wirus szaleje i na Śląsku. Mazowieckie chyba najbardziej nagłośnili w tv przez tą 9 dzieciaków w szpitalu. Trzeba uważać bo to sezon grypowt, jak co roku, szczególnie jak nie ma mrozu i nie tłucze wirusów.
Ja wczoraj pierwszy raz odczulam, że jestem w ciąży bo mnie jajniki bolały, szczegolnie prawy. W nocy też ćmiły, więc pewnie coś tam się dzieje
Mi nawet do głowy przyszło żeby dziecku odpuścić przedszkole z uwagi na sezon grypowy. Moje dziecko to wulkan energii więc byśmy się zanudzili w domu. Dopóki nie kicha to będzie chodził, a jak tylko się poczuje rozbity to zostanie w domu.
Szczerze to trochę panikuję przez tę grype -
Hej dziewczyny ja sie witam dopiero teraz, udało sie nadrobić te kilka stron
Niestety tez byłam zbyt naiwna i podałam numer w tabelce i wczoraj przyszedł do mnie taki oto SMS "Moj kodeks zawodowy na to nie pozwala ale dla Ciebie zrobie WYJATEK, wez kartke i spisz szybko 6 liczb! WYGRANA jest w TWOIM zasiegu! Odpisz OK /WrozTV3.69zl" a ze nigdy nie przychodziło mi nic takiego wiec możliwe Ze to sprawka tego trolla
Ogolnie tez miałam taki sen dzisiaj ze zaczęłam krwawić, potem miałam taki ze jacys terroryści byli w galerii handlowej nie mówiąc juz o tym ze tez miewam czesto sny erotyczne, takie chyba uroki ciazy.
Jeszczr mi odwaliło bo o 6:30 zaczęłam robic pranie i zasnelam i budziła mnie ta pralka co jakis czas i tak w kółko ale potem zasnelam i spałam w sumie do 12 a zaraz zacznę robic jakies jedzonko i przez Was teraz chodzi za mna ochota na naleśniki a wizytę mam dzisiaj na 17:45 wiec troche jeszcze poczekam -
nick nieaktualny
-
Sophia, nie chce mi się roztrząsać, ale nic nie poradzę na to, że o tym myślę. Niektórym z nas nawet się to śni. Trudno się dziwić, skoro spędzamy tutaj tak wiele czasu. Ja zaszłam w ciążę krótko po pierwszej i rzutem na taśmę trafiłam z kwietniówek2015 do wrześniówek2016. Trochę się zżyłam z bbf.
A te moje podejrzenia to takie luźne przemyślenia. A, że na stary wątek zajrzałam, żeby sobie zobaczyć te polubienia niejakiej Kourtney, to i Tiktik (bez urazy) mnie zastanowiła. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Sophia, nie chce mi się roztrząsać, ale nic nie poradzę na to, że o tym myślę. Niektórym z nas nawet się to śni. Trudno się dziwić, skoro spędzamy tutaj tak wiele czasu. Ja zaszłam w ciążę krótko po pierwszej i rzutem na taśmę trafiłam z kwietniówek2015 do wrześniówek2016. Trochę się zżyłam z bbf.
A te moje podejrzenia to takie luźne przemyślenia. A, że na stary wątek zajrzałam, żeby sobie zobaczyć te polubienia niejakiej Kourtney, to i Tiktik (bez urazy) mnie zastanowiła. -
Anulka01 wrote:Moze one wszystkie sa akurat w tym odsetku kobiet, które nie mają żadnych dolegliwości? Ja w pierwszej ciazy tez czułam sie rewelacyjnie. Dopiero 3 trymestr był dla mnie męczący. Ale z pewnością jest tez tak jak mówisz, po czasie zapomina sie o tych nieprzyjemnych chwilach.
Ale jedną sytuacje miałam: w dniu miesiączki tak mnie bolał brzuch ze pobiegłam po ketonal... Na drugi dzień zrobiłam test... Myślałam ze zejdę z przerażenia!
Kurczę oby tak było bo zawsze marzyła mi się gromadka a ta ciąża trochę dała mi się we znaki
A co do ketonalu, to wyobrażam sobie Twoje przerażenie, ale myślę, że natura tak to wszystko urządziła, że na samiutkim początku maleństwo jest chronione przed róznymi rzeczami, które na nas oddziałują, nawet czytałam coś o tym -
nick nieaktualnyNo dobra to ja się pochwale 1 tortem mojej córki wczoraj mieliśmy roczek dla rodziny. W niedziele będziemy robić dla znajomych
Tu było zdjęcie zamazane poprawiłam strone dalej Był bardzo smacznyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 13:47
żabka04, Moonicorns, mychakruszyna, Pysiaczek89, haneczka, bbeczka91, Cordy, martta, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Angela, to tylko ja mam schizofrenię i tropię nowe trolle. Więc może pani pielęgniarka Tiktik coś nam opowie, żeby mnie uspokoić? I założycielka naszego nowego wątku Ksosia. Możecie mnie też olać, uznając, że mam zaburzenia dysocjacyjne osobowości i będę żyła w strachu