X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela śliczny tort...ale udusze! Smaka mi narobiłaś jak nie wiem!

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, jaki piękny! Sama zrobiłaś? :) Powiedz mi jak zorganizowałaś 1. urodzinki, bo mnie to też zaraz czeka i nie wiem, jak to zrobić, żeby sprawić radość synkowi przede wszystkim, a nie żeby siedzieć ze starymi przy stole i jeść. :P Szczególnie, że niewiele obecnie przełknę. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Angela, to tylko ja mam schizofrenię i tropię nowe trolle. :P Więc może pani pielęgniarka Tiktik coś nam opowie, żeby mnie uspokoić? :) I założycielka naszego nowego wątku Ksosia. Możecie mnie też olać, uznając, że mam zaburzenia dysocjacyjne osobowości i będę żyła w strachu :P

hahahaha wariatka?????
    Daj spokój haneczka na co byś nie była chora my cię lubimy i cieszymy sie że jestes:-)
    A może my wszystkie jesteśmy juz chore?????
    Na pewno na ciążę hihi

• haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka, a może to ciąże urojone? :P haha

Zaufam Wam, jak zobaczę Wasze brzuszyska :D

mychakruszyna, Broszka, Bee85 lubią tę wiadomość

• Cordy Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jaki piękny :) Na pewno zrobił furorę :)

Już razem <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

To już fasola ci nie wystarcza?????
    Ja się się pochwalę brzuchem a na prywatną wyślę fotkę gdzie będę Ci machać żebyś uwierzyła w żabka04?! :-)
    Dobra?
    I odwrotnie zgoda???

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, żeby jeszcze nie było, że przez to, że podałam mail męża do tabelki wyjdę na mężczyznę podszywającego się pod kobietę ciąży :P
    Ja zmysłu detektywistycznego nie mam, jestem zbyt naiwna pod pewnymi względami. A Halinie wierzyłam, nawet pomimo jej idealnych historii, myślałam, że po prostu ma dziewczyna szczęście w życiu ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Haneczka ja mam nadzieje że już w poniedziałek będę mogła się pochwalić zdjęciem z usg ;) choć to wizyta z nfz więc nie wiem czy dają foty...a jak nie to 29 na pewno dostane:D

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    To już fasola ci nie wystarcza?????
    Ja się się pochwalę brzuchem a na prywatną wyślę fotkę gdzie będę Ci machać żebyś uwierzyła w żabka04?! :-)
    Dobra?
    I odwrotnie zgoda???

Zgoda :D Ja już wieczorami wyglądam jak w 6 miesiącu, bo mam wzdęcia :P

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę tylko zastanawiam się czemu wyszedł zamazany :D Zaraz wstawie poprawne zdjęcie.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfbdbd6071a9.jpg

No teraz to on wygląda :D

Cordy, Skali89, Moonicorns, agatia, Justyna_89, szpilka, violett, bisacz, Asienka1184, blablabla, slodka100 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Zgoda :D Ja już wieczorami wyglądam jak w 6 miesiącu, bo mam wzdęcia :P

Ja też wiec to ciąża nie urojona hahahaha

haneczka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Haneczka ja mam nadzieje że już w poniedziałek będę mogła się pochwalić zdjęciem z usg ;) choć to wizyta z nfz więc nie wiem czy dają foty...a jak nie to 29 na pewno dostane:D

Weź sobie z neta fotkę, będzie szybciej. :P Haha
    Żartuję oczywiście. :) Mam nadzieję, że dostaniesz na pamiątkę podobiznę swojej fasolinki. :) Choć na nfz raczej krucho z fotkami.

• Broszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mnie też żaden detektyw, ale może TikTik zanim dołączyła do wątku przeczytała kilka pierwszych stron i zalajkowała wpisy Blair? Mogła to zrobić później przecież.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeżeli tak nie było to podpowiedziałam właśnie linię obrony :D

Angela89, haneczka lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam mój mnie przyjmował za free i prywatnie i wtedy kiedy przyjmował na nfz i dawał za każdym razem fotkę:-)

Musisz go zapytać/ poprosić o fotkę:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra nadrobiłam z grubsza :P
    żabka04 wrote:
    Dzień dobry:-)

Dziś robię rybkę z ziemniaczkami i surówka z kiszonej kapusty.:-)
    Gołąbki wyrzucę bo mąż na nie nie może patrzeć a i połamał zęba na kapuście hihi a krokietów mi dwa zostały to zapodam mu na kolacje:-)

Przez Ciebie własnie wyjmuje rybkę na obiad :P Tylko po kiszoną kapustę mi się nie chce iść, obejdzie sie :P
    violett wrote:
    Dziewczyny, a czy wyczuwacie juz moze powiekszona macice? Bo ja od kilku dni jak stoje to czuje takie zaokraglenie tak niziutko wlasnie i sie zastanawiam czy to normlne na tym etapie?
    A ostatnio w nocy potrafie po 3-4 razy wstawac na siku, szalenstwo :D
    Wczoraj mąż mi oznajmił że już mi brzuszek widać, w poprzedniej ciąży dopiero w 20 tc cokolwiek było widać teraz porównał zdjęcia i mówi że mam właśnie taki brzuch jak wtedy. Jest jakiś progres :D

Cordy wrote:
    A my kolejny dzień spędzamy na leżakowaniu w szpitalu. Ciągle na kroplówkach z magnezem :) Dziś dostałam też syrop na moje zaparcia, bo już od 3 dni się męczę.
    Na prawdę współczuje ci tego szpitala, zaparcia pewnie od magnezu też tak miałam. Ale jesteś w dobrych rękach i dla maluszka wszystko się zniesie.

mychakruszyna wrote:
    Angela śliczny tort...ale udusze! Smaka mi narobiłaś jak nie wiem!

Wybacz :) Ale był dobry :D W niedzielę będzie drugi wysłać ?:P

haneczka wrote:
    Angela, jaki piękny! Sama zrobiłaś? :) Powiedz mi jak zorganizowałaś 1. urodzinki, bo mnie to też zaraz czeka i nie wiem, jak to zrobić, żeby sprawić radość synkowi przede wszystkim, a nie żeby siedzieć ze starymi przy stole i jeść. :P Szczególnie, że niewiele obecnie przełknę. :P

Ta sama.. teraz to wymyśliłaś :D Aż takim talentem nie jestem. Lubię piec ale nie aż tak :D
    My robimy 2 imprezy, jedna już się odbyła dla rodziny. A druga w niedziele dla kolegów i koleżanek córy :D 6 dzieciorów wieku 1-2.5 roku. Więc będzie zabawa. Ogólnie imprezy na słodko, wręcz bardzo słodko :)

Co to trola nie będę się wypowiadać już na ten temat. Każdy z nas nim może być.

• Broszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już taki ze mnie obrońca - Ksosię kojarzę z różowej strony, więc trollem chyba nie jest:) i to z kilku wątków:)

haneczka, Behemottka lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania - szacun, ze to zauwazylas! Kazdy jeden post, lubi blair i lubi tiktik.

Halina, really? Przyznasz sie teraz czy mamy przyjechac do Brennej? A moze wpadniemy w odwiedziny do Twojego zboru?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, tak w skrócie napiszę
    jestem tu nowa-stara, gdyż do tej pory tylko was czytałam. Nie angażowałam się ponieważ produkowałyscie tyle stron, że nie dałam rady nadrabiać. Zresztą gdy czytalam, to czytałam same wypowiedzi a nie kto to napisał ;) Zeby nie bylo że jestem jakiś podrabianiec mogę wstawic usg ale z pierwszej ciąży bo teraz do tej pory nawet nie byłam na żadnym usg :( chodzę na nfz, usg odrazu prenatalne 8 marca więc już wyczekam te 2 tygodnie. Ew. moge wstawic zdjecie testu ciązowego :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej żeby nie było ja trolem nie jestem, może tak wyjść bo promowałam kilka razy detektor tętna :D - nie mam z tego żadnych profitów :D AAAA SZKODA :P

mychakruszyna, agatia, żabka04 lubią tę wiadomość

‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ