WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela, jaki piękny! Sama zrobiłaś? Powiedz mi jak zorganizowałaś 1. urodzinki, bo mnie to też zaraz czeka i nie wiem, jak to zrobić, żeby sprawić radość synkowi przede wszystkim, a nie żeby siedzieć ze starymi przy stole i jeść. Szczególnie, że niewiele obecnie przełknę.
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Angela, to tylko ja mam schizofrenię i tropię nowe trolle. Więc może pani pielęgniarka Tiktik coś nam opowie, żeby mnie uspokoić? I założycielka naszego nowego wątku Ksosia. Możecie mnie też olać, uznając, że mam zaburzenia dysocjacyjne osobowości i będę żyła w strachu
hahahaha wariatka?????
Daj spokój haneczka na co byś nie była chora my cię lubimy i cieszymy sie że jestes:-)
A może my wszystkie jesteśmy juz chore?????
Na pewno na ciążę hihi -
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Żabka, a może to ciąże urojone? haha
Zaufam Wam, jak zobaczę Wasze brzuszyska
To już fasola ci nie wystarcza?????
Ja się się pochwalę brzuchem a na prywatną wyślę fotkę gdzie będę Ci machać żebyś uwierzyła w żabka04?!
Dobra?
I odwrotnie zgoda??? -
Kurcze, żeby jeszcze nie było, że przez to, że podałam mail męża do tabelki wyjdę na mężczyznę podszywającego się pod kobietę ciąży
Ja zmysłu detektywistycznego nie mam, jestem zbyt naiwna pod pewnymi względami. A Halinie wierzyłam, nawet pomimo jej idealnych historii, myślałam, że po prostu ma dziewczyna szczęście w życiu -
haneczka wrote:Żabka, a może to ciąże urojone? haha
Zaufam Wam, jak zobaczę Wasze brzuszyska -
żabka04 wrote:To już fasola ci nie wystarcza?????
Ja się się pochwalę brzuchem a na prywatną wyślę fotkę gdzie będę Ci machać żebyś uwierzyła w żabka04?!
Dobra?
I odwrotnie zgoda???
Zgoda Ja już wieczorami wyglądam jak w 6 miesiącu, bo mam wzdęciażabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurdę tylko zastanawiam się czemu wyszedł zamazany Zaraz wstawie poprawne zdjęcie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfbdbd6071a9.jpg
No teraz to on wyglądaCordy, Skali89, Moonicorns, agatia, Justyna_89, szpilka, violett, bisacz, Asienka1184, blablabla, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Haneczka ja mam nadzieje że już w poniedziałek będę mogła się pochwalić zdjęciem z usg choć to wizyta z nfz więc nie wiem czy dają foty...a jak nie to 29 na pewno dostane:D
Weź sobie z neta fotkę, będzie szybciej. Haha
Żartuję oczywiście. Mam nadzieję, że dostaniesz na pamiątkę podobiznę swojej fasolinki. Choć na nfz raczej krucho z fotkami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra nadrobiłam z grubsza
żabka04 wrote:Dzień dobry:-)
Dziś robię rybkę z ziemniaczkami i surówka z kiszonej kapusty.
Gołąbki wyrzucę bo mąż na nie nie może patrzeć a i połamał zęba na kapuście hihi a krokietów mi dwa zostały to zapodam mu na kolacje:-)
Przez Ciebie własnie wyjmuje rybkę na obiad Tylko po kiszoną kapustę mi się nie chce iść, obejdzie sie
violett wrote:Dziewczyny, a czy wyczuwacie juz moze powiekszona macice? Bo ja od kilku dni jak stoje to czuje takie zaokraglenie tak niziutko wlasnie i sie zastanawiam czy to normlne na tym etapie?
A ostatnio w nocy potrafie po 3-4 razy wstawac na siku, szalenstwo
Cordy wrote:A my kolejny dzień spędzamy na leżakowaniu w szpitalu. Ciągle na kroplówkach z magnezem Dziś dostałam też syrop na moje zaparcia, bo już od 3 dni się męczę.
mychakruszyna wrote:Angela śliczny tort...ale udusze! Smaka mi narobiłaś jak nie wiem!
Wybacz Ale był dobry W niedzielę będzie drugi wysłać ?
haneczka wrote:Angela, jaki piękny! Sama zrobiłaś? Powiedz mi jak zorganizowałaś 1. urodzinki, bo mnie to też zaraz czeka i nie wiem, jak to zrobić, żeby sprawić radość synkowi przede wszystkim, a nie żeby siedzieć ze starymi przy stole i jeść. Szczególnie, że niewiele obecnie przełknę.
Ta sama.. teraz to wymyśliłaś Aż takim talentem nie jestem. Lubię piec ale nie aż tak
My robimy 2 imprezy, jedna już się odbyła dla rodziny. A druga w niedziele dla kolegów i koleżanek córy 6 dzieciorów wieku 1-2.5 roku. Więc będzie zabawa. Ogólnie imprezy na słodko, wręcz bardzo słodko
Co to trola nie będę się wypowiadać już na ten temat. Każdy z nas nim może być.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej, tak w skrócie napiszę
jestem tu nowa-stara, gdyż do tej pory tylko was czytałam. Nie angażowałam się ponieważ produkowałyscie tyle stron, że nie dałam rady nadrabiać. Zresztą gdy czytalam, to czytałam same wypowiedzi a nie kto to napisał Zeby nie bylo że jestem jakiś podrabianiec mogę wstawic usg ale z pierwszej ciąży bo teraz do tej pory nawet nie byłam na żadnym usg chodzę na nfz, usg odrazu prenatalne 8 marca więc już wyczekam te 2 tygodnie. Ew. moge wstawic zdjecie testu ciązowego -
nick nieaktualny