X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela śliczny tort...ale udusze! Smaka mi narobiłaś jak nie wiem!

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, jaki piękny! Sama zrobiłaś? :) Powiedz mi jak zorganizowałaś 1. urodzinki, bo mnie to też zaraz czeka i nie wiem, jak to zrobić, żeby sprawić radość synkowi przede wszystkim, a nie żeby siedzieć ze starymi przy stole i jeść. :P Szczególnie, że niewiele obecnie przełknę. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Angela, to tylko ja mam schizofrenię i tropię nowe trolle. :P Więc może pani pielęgniarka Tiktik coś nam opowie, żeby mnie uspokoić? :) I założycielka naszego nowego wątku Ksosia. Możecie mnie też olać, uznając, że mam zaburzenia dysocjacyjne osobowości i będę żyła w strachu :P

hahahaha wariatka?????
    Daj spokój haneczka na co byś nie była chora my cię lubimy i cieszymy sie że jestes:-)
    A może my wszystkie jesteśmy juz chore?????
    Na pewno na ciążę hihi

• haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka, a może to ciąże urojone? :P haha

Zaufam Wam, jak zobaczę Wasze brzuszyska :D

mychakruszyna, Broszka, Bee85 lubią tę wiadomość

• Cordy Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jaki piękny :) Na pewno zrobił furorę :)

Już razem <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

To już fasola ci nie wystarcza?????
    Ja się się pochwalę brzuchem a na prywatną wyślę fotkę gdzie będę Ci machać żebyś uwierzyła w żabka04?! :-)
    Dobra?
    I odwrotnie zgoda???

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, żeby jeszcze nie było, że przez to, że podałam mail męża do tabelki wyjdę na mężczyznę podszywającego się pod kobietę ciąży :P
    Ja zmysłu detektywistycznego nie mam, jestem zbyt naiwna pod pewnymi względami. A Halinie wierzyłam, nawet pomimo jej idealnych historii, myślałam, że po prostu ma dziewczyna szczęście w życiu ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Haneczka ja mam nadzieje że już w poniedziałek będę mogła się pochwalić zdjęciem z usg ;) choć to wizyta z nfz więc nie wiem czy dają foty...a jak nie to 29 na pewno dostane:D

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    To już fasola ci nie wystarcza?????
    Ja się się pochwalę brzuchem a na prywatną wyślę fotkę gdzie będę Ci machać żebyś uwierzyła w żabka04?! :-)
    Dobra?
    I odwrotnie zgoda???

Zgoda :D Ja już wieczorami wyglądam jak w 6 miesiącu, bo mam wzdęcia :P

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę tylko zastanawiam się czemu wyszedł zamazany :D Zaraz wstawie poprawne zdjęcie.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfbdbd6071a9.jpg

No teraz to on wygląda :D

Cordy, Skali89, Moonicorns, agatia, Justyna_89, szpilka, violett, bisacz, Asienka1184, blablabla, slodka100 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Zgoda :D Ja już wieczorami wyglądam jak w 6 miesiącu, bo mam wzdęcia :P

Ja też wiec to ciąża nie urojona hahahaha

haneczka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Haneczka ja mam nadzieje że już w poniedziałek będę mogła się pochwalić zdjęciem z usg ;) choć to wizyta z nfz więc nie wiem czy dają foty...a jak nie to 29 na pewno dostane:D

Weź sobie z neta fotkę, będzie szybciej. :P Haha
    Żartuję oczywiście. :) Mam nadzieję, że dostaniesz na pamiątkę podobiznę swojej fasolinki. :) Choć na nfz raczej krucho z fotkami.

• Broszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mnie też żaden detektyw, ale może TikTik zanim dołączyła do wątku przeczytała kilka pierwszych stron i zalajkowała wpisy Blair? Mogła to zrobić później przecież.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeżeli tak nie było to podpowiedziałam właśnie linię obrony :D

Angela89, haneczka lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam mój mnie przyjmował za free i prywatnie i wtedy kiedy przyjmował na nfz i dawał za każdym razem fotkę:-)

Musisz go zapytać/ poprosić o fotkę:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra nadrobiłam z grubsza :P
    żabka04 wrote:
    Dzień dobry:-)

Dziś robię rybkę z ziemniaczkami i surówka z kiszonej kapusty.:-)
    Gołąbki wyrzucę bo mąż na nie nie może patrzeć a i połamał zęba na kapuście hihi a krokietów mi dwa zostały to zapodam mu na kolacje:-)

Przez Ciebie własnie wyjmuje rybkę na obiad :P Tylko po kiszoną kapustę mi się nie chce iść, obejdzie sie :P
    violett wrote:
    Dziewczyny, a czy wyczuwacie juz moze powiekszona macice? Bo ja od kilku dni jak stoje to czuje takie zaokraglenie tak niziutko wlasnie i sie zastanawiam czy to normlne na tym etapie?
    A ostatnio w nocy potrafie po 3-4 razy wstawac na siku, szalenstwo :D
    Wczoraj mąż mi oznajmił że już mi brzuszek widać, w poprzedniej ciąży dopiero w 20 tc cokolwiek było widać teraz porównał zdjęcia i mówi że mam właśnie taki brzuch jak wtedy. Jest jakiś progres :D

Cordy wrote:
    A my kolejny dzień spędzamy na leżakowaniu w szpitalu. Ciągle na kroplówkach z magnezem :) Dziś dostałam też syrop na moje zaparcia, bo już od 3 dni się męczę.
    Na prawdę współczuje ci tego szpitala, zaparcia pewnie od magnezu też tak miałam. Ale jesteś w dobrych rękach i dla maluszka wszystko się zniesie.

mychakruszyna wrote:
    Angela śliczny tort...ale udusze! Smaka mi narobiłaś jak nie wiem!

Wybacz :) Ale był dobry :D W niedzielę będzie drugi wysłać ?:P

haneczka wrote:
    Angela, jaki piękny! Sama zrobiłaś? :) Powiedz mi jak zorganizowałaś 1. urodzinki, bo mnie to też zaraz czeka i nie wiem, jak to zrobić, żeby sprawić radość synkowi przede wszystkim, a nie żeby siedzieć ze starymi przy stole i jeść. :P Szczególnie, że niewiele obecnie przełknę. :P

Ta sama.. teraz to wymyśliłaś :D Aż takim talentem nie jestem. Lubię piec ale nie aż tak :D
    My robimy 2 imprezy, jedna już się odbyła dla rodziny. A druga w niedziele dla kolegów i koleżanek córy :D 6 dzieciorów wieku 1-2.5 roku. Więc będzie zabawa. Ogólnie imprezy na słodko, wręcz bardzo słodko :)

Co to trola nie będę się wypowiadać już na ten temat. Każdy z nas nim może być.

• Broszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już taki ze mnie obrońca - Ksosię kojarzę z różowej strony, więc trollem chyba nie jest:) i to z kilku wątków:)

haneczka, Behemottka lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania - szacun, ze to zauwazylas! Kazdy jeden post, lubi blair i lubi tiktik.

Halina, really? Przyznasz sie teraz czy mamy przyjechac do Brennej? A moze wpadniemy w odwiedziny do Twojego zboru?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, tak w skrócie napiszę
    jestem tu nowa-stara, gdyż do tej pory tylko was czytałam. Nie angażowałam się ponieważ produkowałyscie tyle stron, że nie dałam rady nadrabiać. Zresztą gdy czytalam, to czytałam same wypowiedzi a nie kto to napisał ;) Zeby nie bylo że jestem jakiś podrabianiec mogę wstawic usg ale z pierwszej ciąży bo teraz do tej pory nawet nie byłam na żadnym usg :( chodzę na nfz, usg odrazu prenatalne 8 marca więc już wyczekam te 2 tygodnie. Ew. moge wstawic zdjecie testu ciązowego :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej żeby nie było ja trolem nie jestem, może tak wyjść bo promowałam kilka razy detektor tętna :D - nie mam z tego żadnych profitów :D AAAA SZKODA :P

mychakruszyna, agatia, żabka04 lubią tę wiadomość

‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ