WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny_izunia_ wrote:Witam
Już po wizycie u dentysty. Niestety nie da się ograniczyć wizyt i wydawania kasy. Miały być tylko niewielkie ubytki a tu oczywiście po rozwierceniu dwóch zębów założyła lekarstwo i miejmy nadzieję, że uda się uniknąć kanałowego. Teraz znowu za dwa tygodnie z innym zębem. Zobaczymy jak będzie.
Nadrobię was teraz bo zaraz obiadek trzeba zrobić.no ale trzeba zrobić..
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za odzew.
Wyniki sa mojej cioci ktora na codzien zyje w Anglii ale przyjechala na tydzien wiec robi wszystkie badania, bo na problemy kobiece i w ogole... Jest otyla wiec zrobila cukier. Jak zobaczylam wynik to sie wystraszylam ale od razu pomyslalam o was....
Jak wyszlam z domu o 11, tak dopiero wrocilam'ogladalam wozki i albo zdecyduje sie na camarello picasso albo tako omega....
Ten pierwszy wazy zaledwie 10kg z gondola wiec dla mnie bomba. Nowka z fotelikiem 1650zl...
I chyba przy nim zostane
Musze tylko malza zaciagnac i zamawiamy bo sie czeka do miesiaca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!
Mam juz wyniki badań tych moich dzisiejszych i sa słabemam duzo przekroczeń powyżej i poniżej normy
Mocz mi wyszedł złe bo pH mam 8, fosforany bezpostaciowe- bardzo liczne i nabłonku płaskie-liczne
Teraz TSH wyszło 1,514, a w szpitalu jak byłam to miałam 3,03 i gin przepisała ten euthyrox... Juz teraz sama nie wiem bo chyba za mało jest?Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej dobrze, ze ja Was mam na tym forum. Bo juz dzwoniłam do mojego M. ze musze iść na wizyte szybciej, a nie do poniedziałku czekac. Czyli mówicie, ze teraz to TSH jest dobre
chociaż tyle
a co do tego moczu to juz raz brałam urofuraginum a potem ten urosept i było ok, a teraz znowu cos
wydawało mi sie, ze duzo pije tej wody, ale zwiększę w takim razie ilośc, chociaż i tak mam juz dosyc tej wody
Dziękuje za odpowiedziŻabcia_ lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Moja gin pisze mi w książeczce dokładnie kiedy mam badanie nie dzieli na tygodnie tylko pisze np. 19tdz+5dz. Endokrynolog pisze w karcie 19/20tc. Czyli zależy od lekarza.
Pirelka i u mnie niestety to nie będzie koniec z tymi zębami. A już myślałam...
Huśtawka nastrojów niestety ostatnio często mi się zdarza.
Pysiaczek świetne masz to TSH. Mi ostatnio zaczęło rosnąć i mam większą dawkę euthyroxu.
Lecę robić pieczarkową. Miłego popołudnia i udanych wizytPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki
jak dobrze pójdzie to pod koniec miesiąca wyprowadzony się z tego mieszkania zawilgoconego jupiiii
Cieszę się bo wreszcie na swoim i babka nie będzie się wtracala
do wszystkiego
Macioszczyczka, mysza0406, Pysiaczek89, Żabcia_, Ania91, Sabina, _izunia_, violett, mmargol lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:32
Macioszczyczka, Strazaczka1990, żabka04, claudiuszek, Pysiaczek89, mychakruszyna, Żabcia_, Ania91, A_n_k_a_80, Sabina, _izunia_, violett, mmargol, martta lubią tę wiadomość