WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI jeżeli chodzi o szyjke to mnie też pobolewa i kluje. Kilka razy wróciłam szybciej z zakupów do domu żeby się położyć bo się przestraszylam, ale na wizytach lekarz też bada "recznie" i mówi że jest ok. Wpisane w karcie mam też 3|0|0 nawet się miałam zapytać Was co to znaczy
no ale jak jest dobrze to dobrze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:Dziewczyny!
Mam juz wyniki badań tych moich dzisiejszych i sa słabemam duzo przekroczeń powyżej i poniżej normy
Mocz mi wyszedł złe bo pH mam 8, fosforany bezpostaciowe- bardzo liczne i nabłonku płaskie-liczne
Teraz TSH wyszło 1,514, a w szpitalu jak byłam to miałam 3,03 i gin przepisała ten euthyrox... Juz teraz sama nie wiem bo chyba za mało jest?
Mi też wyszło ph 8 i fosforany mój gin nawet nie zareagował powiedział że ok poprzednie ph miałam 7 i fosforany też byly może taki urok mamy bo myślę że by zareagował jakby było coś nie tak
-
Żabcia widzę ze Ty rownież ostatnio w nienajlepszym humorze, witaj w klubie
Miejmy nadzieje ze wraz ze zmianą pogody poprawi się nasze samopoczucie
Jutro idę zbadać tsh i jeżeli dalej rośnie to wizyta u endo mnie czeka.
Właśnie wciągnęłam drożdżówkę i mnie pokarało okropną zgagąŻabcia_ lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Skali89 wrote:Mi też wyszło ph 8 i fosforany mój gin nawet nie zareagował powiedział że ok poprzednie ph miałam 7 i fosforany też byly może taki urok mamy bo myślę że by zareagował jakby było coś nie takMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa krew i mocz robię w kolejnym tyg.przed wizytą u ginekolog. Zobaczymy.
Na razie nie było źle z wynikami poza pappą w średnim ryzyku.
Wkurzyłam się, bo kolejny wydatek Nas czeka.. Dopiero co auto naprawione, chcieliśmy wymienić opony, a okazało się, że dwie są 20-sto letniei zimowe tak samo..strach jeździć było na dalekie trasy, a byliśmy 3 razy na drugim końcu Polski. Cud, że nic złego się nie stało !!!!
Teraz kolejny wydatekjak tak dalej pójdzie to lekarz, dentysta i inne wydatki wypłukają nas z kasy, że dla dzieci braknie żeby cokolwiek kupić.
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Pysiaczek nie chcesz tej diety tfu tfu
Jedyne chyba gluza wyszła spoko, bo 73? Wiec chyba dobrze?
Poza tym, ja przytyłam juz prawie 5 kg, wiec chyba za duzo?Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ech, my rozliczamy sie z US w Polsce i w Hameryce i powiem Wam, że tutejszy jest o wiele gorszy i głupszy niż polski. W Polseczce to nawet ludzie pracują, a tutaj nigdy ludzia nie doświadczysz, ale jak coś zrobisz nie tak, to od razu Twoja wina, nie ma odwołań i bój się FBI
-
nick nieaktualny