WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPidpisuje się pod Kamcia.
Potem te chwile nie wrócą tylko zostaną pieluchy,kupki,kołki,niewyspanie i radość z naszych pociech.
A czy pysiaczek koleżanka VI mówiła że ja coś boli??? Nie!!!!
Nie porównuj się do innych ciaz bo każdy jest inna!
Twój organizm potrzebuje najwidoczniej więcej odpoczynku,mniej stresu i więcej laby
A noże organizm daje ci znać że masz leżeć odpoczywać i dlatego macica ci pokazuje rogi.
Stres też robi swoje masz rację sama sobie to robisz na własne życzenie.
Ale ty nie masz powodu do nie pokoju!!!!
Korzystaj z relaksu,lezakowania i rób to ba co masz siłę.
Szukaj i czekaj na ruchy dziecka, ciesz się szperaniem po necie i kompletuj wyprawkę lub po prostu czytaj książkę.
Mi też jest czasami smutno bo mialam w planie iść się kształcić ale ciąża mi na to nie pozwoliła bo więcej czasu przespałam nie nadawalam się do nauki i siedzenia w szkole do tego plamienia i cukrzyca już udupiona na amen
Pół ciąży zlecilo i nic nie umiem bo przespałam ale ważne że z dzieckiem ok.
Co do posiłków nie chodzi o jedzenie Słodkiego ty masz jeść zdrowo np. Kromka chleba z sałata, szynka i pomidor lub ogórek. Obiad mięsko i koniecznie warzywami lub surówka więcej warzyw itd itd porcję jak Wróbelek.
Będzie dobrze tylko uwierz w ciążę i tego dzieciaczka chyba nie chcesz żeby był taki jak ty teraz albo później?
Pysiaczek89, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jutro jadę do mamy cały strych przewalimy i dołożymy wyprawkę przywiozę sobie a potem później będę praca i pracowała:-) zobaczę co trzeba kupić i już nie mogę się doczekać
Wstawię zdjęcia ile ja tego mam hihi
Na chwilę będę zmuszona zostawić te szmatki i pojechać na wizytę do diablo a tam min 2h siedzenia
Ahhhh ciężki dzień jutro przede mną także odezwę się wieczorem jak będę miała siły.
W czwartek dentysta o matko już się boję na samą myśl:-( -
nick nieaktualnyWłaśnie Pysiaczek! Nie steruj siebie i dzieciątka bez powodu. Ciąża to TYLKO 40 tygodni, które się nie powtórzą, więc zrób wszystko żeby ten czas wspominać jak najlepej. Rośnie w tobie życie! To coś niepowtarzalnego!
A hemoglobina i hematokryt będą spadać praktycznie każdej z nas, bo to norma w ciąży. Dzielisz się z dzieckiem!Behemottka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek a może pomoże ci jak będziesz rozmawiać z brzuszkiem tzn gadaj sama do siebie ale do dziecka.
Marcelek bardzo się ucieszy i pewnie z chęcią mamie da koniaka za jej dziwactwa hihi
Mam bratanka Marcela:-)udane dzieckoPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze wiedzieć mysza:-)
Nie wiem jak w ciąży ale wcześniej jak brałam to codziennie byłam w wc a yeraz raz na 5 dni
Tak jem treściami i mało że nie ma co:-(
Chociaż ostatnio tak się zapchana że myślałam że urodzę w wc aż darlam się na męża bo mnie poganial mieliśmy wychodzić a ja tam umieralam:-( -
nick nieaktualnykupiliśmy wózek!
jest już jedna rzecz do odhaczenia
alinka, Strazaczka1990, żabka04, kamciaelcia, violett, Behemottka, Pysiaczek89, bbeczka91, haneczka, mmargol, _izunia_, Anulka01, claudiuszek, Sabina, Żabcia_, A_n_k_a_80, Pauka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupiliśmy Roan Maritę w kolorze grafitowym
póki co wózek złożony czeka na znalezienie jakiegoś tymczasowego miejsca, a później musimy go wyczyścić i już Filip będzie miał brykę na cacy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:14
kamciaelcia, Strazaczka1990, Behemottka, Pysiaczek89, żabka04, violett, _izunia_, Anulka01, Sabina, A_n_k_a_80, martta lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane.
Wpadam chociaż na chwilkę dzisiaj. Od rana dużo pracy w domu. A po południu zafundowałam sobie 1,5 godzinny spacer w dnie strony do szwagierki. Widzę, że dzisiaj poruszacie trudne tematy. Pysiaczku, ja też życzę Ci lepszego jutra i pocieszę, że przyjdą lepsze dni. Mam tak czasem, że jednego dnia nie mam siły i ochoty na nic, a następnego mogłabym góry przenosić.
Od kilku dni trochę się martwiłam, bo nic a nic nie czułam maleństwa. Ale widocznie nie miałam czasu się na tym skupić. Dzisiaj czułam już ze 3 razy, że jest w środku i ma się dobrze. I od razu jestem spokojna.Pysiaczek89, Strazaczka1990, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Dziękuje Wam jeszcze raz za pocieszenie i rady
fajnie mieć to forum i Was
a ja pracuje nad swoim nastawieniem i od jutra zaczynam rozmowy z Marcelem ❤️
Pozdrów Marcela od cioteczek wirtualnychStrazaczka1990, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny