WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa już zapomniałam jak to jest nie myć włosów co dziennie:-( pospać dłużej ahhhh
Ja jak nie umyje włosów od wstanie z łóżka do 3h to mam wrażenie że jestem całą brudna!!!!
Matko czytam wpisy moje wczesniejszeco ten słownik klepie?!!!
Przepraszam za błędy i że wy musicie czytać w moich myślach:-)
Bo słownik nie umie:-(
Ja już po kolacji drugiejmało mi jeju jakiego mam tasiemca wrrr
-
nick nieaktualnyA ja mojemu wkręcam kochanki przez te moje durne sny a mój się że mnie brechta jak słyszy jak go na siłę pcham w ramiona innej.
Ahhhh mam narabane w głowie czasami.
Biedny chodzi do roboty tura jako górnik wraca do domu szybko nigdzie nie łazi sory do garażu ho tam motor kochanka stoi a ja mu wmawiam hihi
-
Macioszczyczka wrote:Mój mnie po brzuchu maca od święta, ale piętro wyżej to kilka razy dziennie.
Ostatnio na każde moje zapytanie kto dzwonił, mówi że kochanka, bo widzi że się wściekan wtedy.
Mój tak gada bo wie ze mnie to nie ruszaewentualnie dopytam która?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDopiero teraz mogę napisać. My po wizycie, szyjka długa 5 cm i zamknięta. Nie ważył go bo długo męczył go aby pokazał co ma między nogami. Kuba jest już oficjalnie Kuba. Lekarz powiedział że nie ma żadnych parametrow które mogły sugerować ZD. No i 2 posiewy zrobione teraz modlimy się aby telefon nie dzwonił ani piątek ani we wtorek. Ale dziś stwierdził że kolejny posiew mam zrobić gdzieś indziej bo coś mu zaczęło śmierdziec. Zastanawia się czy labo czegoś nie fałszuje. No i jak na razie nie grozi mi szpital.
Rozmawiałam o tych tamponach dla kobiet w ciąży i poleca je dla ciężarnych ale ja mogę o nich zapomnieć. Kąpać to mogę się jedynie pod prysznicem. No i do kolan jak już w basenie lub w innym zbiorniku wodnym.
Strazaczka paznokcie swoje ale utwardzone hybryda plus żel._izunia_, Madziuuuula, Strazaczka1990, mmargol, Anulka01, Żabcia_, Sabina, Pysiaczek89, kamciaelcia, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, pirelka, violett, martta lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:Mój dzieć ma dyskotekę w moim brzuchu! Szaleństwo! Ale pod ręka jeszcze nie czuje. Chyba wariuje po kalarepie
Wiecie moze od kiedy maleństwa słyszą nasze głosy?
Znalazłam coś takiego
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/ciaza-co-plod-widzi-czuje-i-slyszy_35896.htmlhttp://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/ciaza-co-plod-widzi-czuje-i-slyszy_35896.html
Gratuluję udanych wizyt
Angela super, że bez szpitala się obejdzie. Tak jak lepiej czasem zasięgnąć opinii innego lekarza o też warto zrobić badanie w innym lab.
Co myślicie o takim kolorze wózka? Czy to może być jako unisex:
http://arus.pl/media/products/b4f580939bac2dad495cb180034ca131/images/thumbnail/big_cafe_late.jpg?lm=1394306898Strazaczka1990, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzunia zwłaszcza że lekarz sam sugeruje że coś mu zaczyna nie pasować to labo, jeżeli wynik wyjdzie znów nie fajny to od razu pójdę zrobić kolejny posiew w innym miejscu wtedy będzie dowód że coś oszukuja jeżeli wyjdzie czysty. No ale czekamy może antybiotyki dały radę
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Cześć Kochane.
Wpadam chociaż na chwilkę dzisiaj. Od rana dużo pracy w domu. A po południu zafundowałam sobie 1,5 godzinny spacer w dnie strony do szwagierki. Widzę, że dzisiaj poruszacie trudne tematy. Pysiaczku, ja też życzę Ci lepszego jutra i pocieszę, że przyjdą lepsze dni. Mam tak czasem, że jednego dnia nie mam siły i ochoty na nic, a następnego mogłabym góry przenosić.
Od kilku dni trochę się martwiłam, bo nic a nic nie czułam maleństwa. Ale widocznie nie miałam czasu się na tym skupić. Dzisiaj czułam już ze 3 razy, że jest w środku i ma się dobrze. I od razu jestem spokojna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim,
ja wstałam piję herbacie i zaraz idę się ogarniać bo dzisiaj mama ucieka do UK. Wszystko co dobre szybko się kończy ale pociesza mnie fakt że w lipcu już ją będę miała na stałe JA a nie mój brat który idzie na studia w UK. Haha w końcu będę mogła z nią iść na spacer i się przytulić i wypić kawusię:D
Dzisiaj z Malwiśką jedziemy autobusem do miasta - ciekawe jak jej podpasuje prawie 20 km żółwiego tempa po naszej wyboistej drodze hihi.
Myślałam żeby iść na ciuchlandy troszkę poszperać może jakieś dresy znajdę dla siebie no i coś dla Wiśki by się kupiłoAle to jeszcze zobaczymy bo pogoda się pitoli.
Buziaki i do później.Strazaczka1990 lubi tę wiadomość