WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa odkurzam a ten potrafi leżeć na łóżku, ale czasem zaskakuje i robi coś czego bym się nie spodziewała
Poza tym uważam, że ogromne lenistwo mojego męża po pracy wynika z mojego zachowaniazawsze uważałam, że ciężko pracuje i że należy mu się odpoczynek trochę większy niż mi
a teraz cierpię
-
nick nieaktualnyTo ja mojego chłopa gonie bez skrupułów
tylko że mój jest tylko na weekendy, więc pomoc jest taka sobie. Ale za to robi mi wszystkie zakupy, nawet wkładki, podpaski czy puder
Generalnie narzekac nie mogę. Zdarzyło się, ze w nocy wyladowalam z córką w szpitalu to wstał i przyjechał od razu. O 4 w nocy prosił się, żeby go na oddział do nas wpuscili. -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a547925f5f8.jpg
To moje 300g szczęsciamychakruszyna, Pysiaczek89, Broszka, Malutka92, A_n_k_a_80, Dzierzba, Lusia8998, Skali89, violett, _izunia_, Sabina, Anulka01, bbeczka91, Miśka***, AniaLewandowska, mmargol, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:U mnie TP na koniec sierpnia z genetycznego. Ale jak dotrwamy do koncae lipca będzie super
Właśnie teraz nie wiem... Na genetycznym robionym w 12tc mam 31.08...Zgłupiałam.
Ja na swojego też nie mogę narzekać. Raz na dwa tygodnie jeździ na duże zakupy, jak trzeba odkurzy i posprząta i robi to czego ja nienawidzę... PRASUJE!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 12:54
-
mychakruszyna wrote:Od 3 dni boli mnie brzuch
nie ciągle ale jednak dokuczliwe to. Bole jakbym miała okres dostać
no i czasem kłuje mnie w szyjce macicy. Nie wiem co myśleć o tym ale poczekam poniedziałek niedaleko może maleństwo rośnie i takie sa skutki.
wizyte tez mam w poniedziałek.
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyJestem i żyje
Sympatyczny gość ale jego sprzęt już nie !!!!!!!wrrrr
Dostałam znieczulenie i co chwila pilnował i pytał czy ok
Dwa zęby do zrobienia bo coś tam się zaczyna dziać
Brzuch mnie boli na linii z pępkiem ale mam nadzieje że to od spiny ze strachu ....
Deszcz pada i jest do doopy
Musze iść po córkę do przedszkola
-
Pysiaczek widzę że na tym samym etapie mamy te same objawy...ja też czuje sama nie wiem czy to kopniaki...jakby mi w jelitach strasznie kręciło szczególnie jak wstaję lub poloze się...może to faktycznie 1 ruchy
choć do calkiem przyjemnych nie uznałabym
Pysiaczek89, AJrin lubią tę wiadomość
-
ALINKA
sprawdziłam trzy razy, ostatecznie porownalam, ale nadal kwota do zwrotu jest wyższa kiedy ja jestem podatnikiem ,a mąż wspolmalzonkiem (niższa o około 450 zł kiedy mąż jest podatnikiem )
Nie wiem od czego to zależy. Dochód po odliczeniach ten sam (poz 111). Podstawa obliczenia podatku ta sama (poz.112). Po wpisaniu składek zdrowotnych pojawiają się zmiany tzn inny (wyższy )jest podatek po odliczeniach. .. dla mnie to czarna magia ale widzę te liczby i tak się zrobiło. Pewnie sprawdzę to w wersji rozliczenia indywidualnego
rozliczenia indywidualne nie szokuja...
po prostu w wersji drugiej kazą nam zapłacić wyższy podatekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 13:29
Sophia lubi tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Pysiaczek widzę że na tym samym etapie mamy te same objawy...ja też czuje sama nie wiem czy to kopniaki...jakby mi w jelitach strasznie kręciło szczególnie jak wstaję lub poloze się...może to faktycznie 1 ruchy
choć do calkiem przyjemnych nie uznałabym
i to kłucie w pochwie/szyjce... Boje sie ze cos tam sie złego dzieje, ale w poniedziałek wizyta u gina.
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Anulka01 wrote:Dzierzba a po ktorej szczepionce? Ponoć te nie skojarzone są bezpieczniejsze. Co prawda od tego roku cos w tych szczepionkach pozmieniali.
Sabina lubi tę wiadomość
-
Ja na mojego meza nie moge nazekac, zrobi naprawde duzo, odkuzy, umyje, wyniesie smieci, zrobi zakupy i czasami ugotuje, pomaga mi wybierac ciuszki dla fasolki
, co wieczor robi mi kakao
. Jest kochany, ale wie ze musze odpoczywac, bardzo chcemy tego dzidziusia, a z pierwszym nam sie nie udalo... jest przekochany czuje w nim oparcie ♡♡♡.
Juz nie moge sie doczekac poniedzialkowej wizyty, cos wyjatkowo nadzwyczajnie dobrze sie czuje...i to mnie niepokoi. Fasoli nie czuje, ale podobno w pjerwszej ciazy dooiero kolo 20tyg cos sie czuje wiec to mnie pociesza
-
Agatia super, że wychodzisz. Teraz grzecznie leż w łóżku.
Mnie mój chłop pomaga i nie mogę narzekać, choć czasem też się rozwali na kanapie i gra a ja mam wszystko na głowie
Pochwalę się wam. Paka ze smyka przyszła.
Jestem zakochana w jakości tych ubranek!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62ce68bd176a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b533754c366.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbfd4809a541.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d460d0065ec.jpgewa84, mysza0406, Strazaczka1990, violett, Lusia8998, A_n_k_a_80, _izunia_, martta, Sabina, Anulka01, bbeczka91, AniaLewandowska, mmargol, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Dzierzba a wczoraj przyszła mi do głowy głupia myśl. ..nie odbierz mnie źle
zastanawialam się czy jak jeden bliźniak uleje i go przebierzesz to drugiego tez?
Aż się go zapytam jak się na to zapatruje hahah
kamciaelcia, bbeczka91 lubią tę wiadomość