WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:Bo ubranka prześliczne w wersji x 2
i efekt będzie super. ..ale dzieciaczki ulewają
jeden może się obsiusiac
koniecznie go spytaj
kamciaelcia, żabka04, Sabina, Anulka01, Miśka***, mmargol, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
Kamcia...popieram
Ja znalazłam trampki które na pewno kupie dla mojego małegorozmiar 11 więc pyci pyci wiadomo w domu nie będę go męczyć butami ale odwiedziny w świetnych ciuchach i butach u nielubianej cioci to co innego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4671478d2dc.pngkamciaelcia, Strazaczka1990, alinka, inzynierka, Lusia8998, żabka04, _izunia_, Sabina, Anulka01, bbeczka91, AniaLewandowska, mmargol, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Kamcia...popieram
Ja znalazłam trampki które na pewno kupie dla mojego małegorozmiar 11 więc pyci pyci wiadomo w domu nie będę go męczyć butami ale odwiedziny w świetnych ciuchach i butach u nielubianej cioci to co innego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4671478d2dc.pngStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Dzierzba: u mnie małe sa roznej wielkosci a u Ciebie jak jest?
zakladam ze jedna moze miec po urodzeniu np 50cm adruga 56:P
maz to przewidzial?ewa84, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Jak n razie idą równo wzrostem i oby tak zostało bo mój niemąż się zapłacze:) Już mu mówiłam, że mogą być różnego wzrostu to stwierdził, że wtedy trudno i później będzie kupował takie same ale w różnych rozmiarach. Nie przetłumaczę. Choć z drugiej str niech coś ma z tej ciążowej fiksacji, cieszy się po swojemu i podejmuje jakieś decyzje bo wtedy czuje się potrzebny a ja mam spokój.
-
dzien dobry:)
U Nas dziś deszczowo.Byłam ze swoim na mieście kupiłam pare sztuk legginsów..Pochodzilismy po lumpach ale nic fajnego dla maluszka nie było.Troche mnie Sławek wkurzył bo stwierdził ,że mam w lumpach ciuchów dla dziecka nie kupowac...Oznajmiłam mu że zamierzam:) nowe też bedą ale w lumpach można nie raz wychaczyc fajne rzeczy .
Slodkie są te buciki;DWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 14:28
Dzierzba, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
Sophia wrote:Mam podobnie, wszelkie kluczowe decyzje już podjęte. Wszelkie zakupy zaplanowane, gorzej z realizacją. Mi zależy żeby było w miarę ekonomicznie, a luby wybiera pierwszy lepszy sklep i nie ma znaczenia, że cena dwa razy większa.
-
Dzierzba wrote:U mnie na szczęście staramy się obydwoje szukać okazji, wyprzedaży. Jak się coś trafi to kupuję chociażby jak teraz w smyku. Zawsze kilka stów w kieszeni. U nas to ja mam bardziej lekką kieszeń, a mój to taki trochę skąpiec choć na mnie i młodym nie oszczędza aż tak strasznie, bardziej działa to na zasadzie uświadomienia mi, że pewnych rzeczy naprawdę nie potrzebuję jak np 10 pary butów.
W zasadzie to trochę zazdroszczę. U nas wszelkie zakupy kończą się tekstem "jak ci się podoba to kup" tym sposobem mam sporo ponad 50 par butów bo buty mi się często podobają, czasem nawet bardzo podobne do tych które już mam. Sama muszę nad sobą panować. Ostatnio wymyśliłam, że na spacer z dzieckiem w przyszłym sezonie zimowym to mi się ugg'sy przydadzą. I już było niezwykle blisko do zakupu, luby jak zwykle "bierz jak chcesz". Nagle mnie olśniło, że nigdy mi się te walonki nie podobały i wole inne śniegowce. Całe szczęście bo tysiak w kieszeni został, a ja mam w szafie jeszcze miejsce na jedną parę butów -
Dziewczyny jechać do szpitala czy nie wizytę mam dopiero za 2 tygodnie a przed chwilą widziałam krew na chusteczce nawilżanej + straszne grudy jak twaróg żółte. Od rana jakoś dziwnie mi się brzuch zachowuje bo raz jest miękki raz twardy i jak wstałam przed 6 tak do tej pory tak się dzieje i pobolewa. W ogóle nie czuję szyjki.
Nie chcę być panikarą ale to pierwsza długo wyczekiwana ciąża i nie chcę żeby mnie na IP wyśmiali. Może lepiej najpierw zadzwonić do swojego gin ??
Zaraz zwariuję -
Witam się w kolejnym tygodniu
Lusia kontaktuj się lekarzem i to szybciutko albo jedź do szpitala. Masz prawo kosultacji w każdej niepokojącej sytuacji.
Agatia super, że już do domku. Tylko odpoczywaj i uważaj na Was
Skali ja nigdy nie zanosiłam żadnego zaświadczenia od gin. do dentysty. Fakt zęby trzeba wyleczyć w II trymestrze tak mi mówiła zarówno gin. jak i dentystka.
LRF ja też mam połówkowe dokładnie za tydzień i już nie mogę się doczekać. U mnie to będzie dokładnie 21+0.
Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na pozostałych.
Miłego popołudnia