WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyszła mi poduszka do spania. Ja pierdziu jakie to wielkie! Chyba przegięłam
Mój chłop mnie z tą poduchą z domu wyrzuci bo pół łóżka zajmuje. Fajna jest bo jest twarda i zbita więc do karmienia też będzie ok, chłopcy się zmieszczą we dwóch no i nie grzeje głowy jak niektóre sylikonowe. Minusem jest jej waga, no ale przy takich gabarytach to swoje ważyć musi. Poleżałabym a tu trzeba iść po młodego. Dobrze, że mam po drodze stacje benzynową bo mój pęcherz daje popalić.
-
Lusia_M wrote:A co do imienia to już postanowione, że nasza córeczka to będzie Liliana
Też chciałam Lilkę, ale mąż kręci nosem.
Mówicie, że do szkoły rodzenia i na zajęcia fitness trzeba mieć zaświadczenie od lekarza?? Idę dzisiaj na wizytę, dobrze wiedzieć, że to jest potrzebne, może od razu to załatwię.
-
Macioszczyczka wrote:Mam wyrzuty sumienia, zjadłam 1/3 paczki czpisów...;/
Ale miałam taaaką ochotę.
Hehe, rozumiem, że masz wyrzuty sumienia, że nie zjadłaś całej?mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:Przyszła mi poduszka do spania. Ja pierdziu jakie to wielkie! Chyba przegięłam
Mój chłop mnie z tą poduchą z domu wyrzuci bo pół łóżka zajmuje. Fajna jest bo jest twarda i zbita więc do karmienia też będzie ok, chłopcy się zmieszczą we dwóch no i nie grzeje głowy jak niektóre sylikonowe. Minusem jest jej waga, no ale przy takich gabarytach to swoje ważyć musi. Poleżałabym a tu trzeba iść po młodego. Dobrze, że mam po drodze stacje benzynową bo mój pęcherz daje popalić.
Dzierzba ja też sie zdziwiłam jak moja przyszłaod soboty na niej śpię, ale jakoś tylko pierwszą część nocy na razie, potem jak się wiercę i kręcę to jakoś nie mogę się z nią dogadać
ale wszystko z czasem pewnie
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Przyszła mi poduszka do spania. Ja pierdziu jakie to wielkie! Chyba przegięłam
mam nadzieje, ze jutro przyjdzie
Dzierzba lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny