WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem, czy się uda, ale weryfikacyjnie, wrzucę foto:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/850533ebb224.jpg
Nasza stopa ma 2,44 cm
PS. Widzę, że się udało:DWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:17
Angela89, kamciaelcia, Strazaczka1990, Pysiaczek89, claudiuszek, żabka04, _izunia_, mmargol, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Witam się Dziewczynki.
Ja dziś dalej nie zaciekawie się czuje.Jeszcze nerka się odzywa..Chyba Przewialo mnie.
Jutro połówkowe...Mam pytanie ,mam tam iść z pełnym pęcherzem? Bo nie wiem czy dam radę .Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:my wróciliśmy z zakupów, kupiliśmy materac dla małego. Martyna miała jakiś hiper super za 300 zl i nie chciała na nim spac. Wiec teraz już w ramach nauki, kupiliśmy mu zwykły kokos pianka gryka. Koleżanki z poprzedniago watku chwalą i nie maja robaków wiec zaryzykowałam. Po majówce zamówic musze druga szafe a za jakiś czas łóżeczko mimo że juz wybrane mamy
mam tez taki i sie sprawdził -
Strazaczka1990 wrote:Witam się Dziewczynki.
Ja dziś dalej nie zaciekawie się czuje.Jeszcze nerka się odzywa..Chyba Przewialo mnie.
Jutro połówkowe...Mam pytanie ,mam tam iść z pełnym pęcherzem? Bo nie wiem czy dam radę .
Raczej nie trzeba. Ja na swoje połówkowe trafiłam... rzutem na taśmę - mega korki w spokojnym zawsze miejscu - i pęcherz był może nie pełny, ale... wypełniony. Nie zdążyłam do toalety, ale lekarz nic nie narzekałStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć Mamusie, ja wróciłam do domku wcześniej przez złe samopoczucie
jakiś kryzys przechodzę... w nocy źle spałam i teraz cały dzień chodzę przyćpana, czy tylko ja tak sikam przed snem, że co 10 minut wstaję? gorzej niż po piwie
męczące to jest...
-
a ja mam glupie pyt. do doświadczonych mam o przewijak. Mialam taki na łóżeczko z zagłówkiem. Lekko ceratka się rozdarła , wiec pewnie kupimy nowy , a ten pójdzie na działkę. Chodzi mi o ten zagłówek-z czy bez? Miałam z zagłówkiem i sie sprawwdził-mała fikała i nie uciekła do góry(czyli nie uderzyła o sciane), ale jednak zdecydowanie był krótszy jeśli chodzi o powierznie do przewijania
-
Angela my niestety mieliśmy z gryka przejścia z larwami, kase oddali i dostalismy nowy oddychający też dwustronny. Jest nie zniszczony, więc córcia będzie też na nim spać. Na działkę mamy piankowy do turystyka.
Nam też pod gryka słabo działał monito oddechu, a teraz też chcę go używać.
Dzisiaj oglądałam gondole do xlandera i ponownie się w nim "rozkochalam". Ale najładniejszy jest model z ubiegłego roku.i taką zamowię. Tylko nie wiem czy.czerwoną czy khaki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela nasz materac był pechowy
czasem monitor piszczal, jak siedziałam przy małym u widziałam, ze oddycha. Więc chyba przez grubość maateraca monitor nie zawsze wyczuwał oddech. Ale większość ludzi nie narzekana grykę
więc po prostu pech, tak się zdarza i tyle
-
Madziula, ja szukam takiego wózka trochę terenowego (chodzimy często po wertepach i w góry)-ale musi być lekki i mieć podwójny amortyzator, żeby można było uśpić w nim malucha
Jeszcze nie mam typów bo powiedziałam męzowi, że wózek to jego zadanie- a on szuka wózka jak najlepszego samochodu świata- więc może to potrwać
Strażaczka- ja byłam odsikana, ale połówkowe tak długo trwają, że zaraz Ci się wypełni pęcherz
Przeraziłam się tymi robalami...człowiek to jednak mało wie o życiu...Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://www.babys-zone.com/VIVO%20climalatex%3Cbr%3Ematerac%20120cm%20x%2060cm%3Cbr%3Ez%20pokrowcem%20do%20wyboru.html_217 my mamy po córce taki i co z tego jak nie chce na nim spać
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Claudiuszek to chyba ciężko powiedzieć, bo dzidzia wybiera sobie sama
Ja przy synku kupiłam po jednej:tt, lovi, dr brown. Synek pił tylko z lovi, innych nie uznawałsmoczka znowu nie używał prawie, od wielkiego dzwonu Nuka. A butelek nuka za skarby nie chciał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:57
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:Doświadczone Mamy-jeśli już mowa o wyprawce to butelki, smoczki jakiej polecacie firmy? avent, lovi, tommee tippee, canpol, madela...??? Bo powoli chyba będe się zaopatrywać, żeby koszty rozłożyć
claudiuszek lubi tę wiadomość