WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Claudiuszek mój mały nie używał niekapka, z butli tylko mleko, smoczek moze z 10 razy na noc (kciuka też nie preferuje). Pił łyżeczką, a od 5 mc do teraz pije z bidonu ze słomką i z normalnego kubeczka. Bidon jest rewelacyjny, bo pięknie cwiczyr mięśnie buzi
Teraz będę dawała tak samo, zero niekapkow, smoczek niekoniecznie
Sophi.ja bidon zmieniam co 3 mc, a części myje i wyparzammlody nie miał plesniawek ani innych gadżetów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 15:23
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyClaudiuszek domyślam się
Zrobisz jak będziesz uważała w praktyce
Moja córka na niedawna miała focha od razu ze szklanki piła
A ja nakupowalam tych kubków potem sprzedawałam:-)
Dlatego teraz kupie zestaw i tam jest jeden kubek oby dziecko że szklanki piwo jak córka:-)
Głowa mi pęka ta pogoda do doopy:-(claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Claudiuszek mój mały nie używał niekapka, z butli tylko mleko, smoczek moze z 10 razy na noc (kciuka też nie preferuje). Pił łyżeczką, a od 5 mc do teraz pije z bidonu ze słomką i z normalnego kubeczka. Bidon jest rewelacyjny, bo pięknie cwiczyr mięśnie buzi
Teraz będę dawała tak samo, zero niekapkow, smoczek niekoniecznie
Sophi.ja bidon zmieniam co 3 mc, a części myje i wyparzammlody nie miał plesniawek ani innych gadżetów.
wierze, ja niestety nie potrafię się przekonać. -
żabka04 wrote:Little moja córka z tego właśnie kubka się uczyła pić miałyśmy krótko go bo wolała pić że szklanki.
Niekapki nawet nie wchodziły w grę.
najgorsze niekapki to własnie te z ustnikiem, ale ten co pokazałaś też wymusza u dziecka ssanieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 15:28
-
Angela89 wrote:Mogę pokazać jak pięknie wyglądał niekapek TT po używaniu przez 3 miesiące samej wody ;/w internetach są zdjęcia. Bardzo nie apetycznie. My na codzień używamy kubka 360
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgólnie to mamy czas nad zastanowieniem się i wybraniem kubka nie kapka czy jakiegoś tam.
Trzeba zobaczyć jak dziecko sobie radę będzie dawać itd itd.
Teraz czas na wyprawkę nie zapomnijcie o cyckach czyt. Namiotów dla cyckow.
Kurcze ja szukam takich bawełnianych po sklepach i nie ma:-(
A w ciemno z allegro nie chce kupować -
Dzięki foksik.
Żabka dla mnie staniki do karmienia to czarna magia jest a poza tym są okropnie brzydkie. Moja babcia ładniejszą bieliznę nosiła.Kurde nie pamiętam kiedy cycki przestają rosnąć w ciąży. Później też jest problem bo jak pełne mleka to wielkie, jak puste to flaki. Jaki rozmiar wybrać, kiedy kupić? Najlepiej byłoby iść z pełnymi mlecznymi dojcami i kupować ale nie bardzo będzie na to czas i siła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ogólnie to mamy czas nad zastanowieniem się i wybraniem kubka nie kapka czy jakiegoś tam.
Trzeba zobaczyć jak dziecko sobie radę będzie dawać itd itd.
Teraz czas na wyprawkę nie zapomnijcie o cyckach czyt. Namiotów dla cyckow.
Kurcze ja szukam takich bawełnianych po sklepach i nie ma:-(
A w ciemno z allegro nie chce kupować
No właśnie, ja myślę o tych do karmienia. Będę kupować na koniec, bo nie wiem ile jeszcze moje cycki urosna. I wiecie co? Mam wrażenie, że we wszystkich wyglądają tragicznie, a czy mama karmiąca nie może być seksowną? -
inzynierka wrote:No właśnie, ja myślę o tych do karmienia. Będę kupować na koniec, bo nie wiem ile jeszcze moje cycki urosna. I wiecie co? Mam wrażenie, że we wszystkich wyglądają tragicznie, a czy mama karmiąca nie może być seksowną?
-
Dzierzba wrote:I jak się sprawdza ten 360? Da się go dobrze domyć bo własnie chciałabym na później kupić bąblom
Moje dziecko niestety zupełnie nie było nim zainteresowane.
A co do staników to polecam panache- może nie są mega sexi ale są wygodne.
Jeśli chodzi o ładne staniki to czasami można coś fajnego na bonprixie wytropić. -
nick nieaktualnyTo prawda biustonosze dla karmiących są straszne!!!!!
Ale jak będziemy karmić to nam nie będzie przekazał wygląd będziemy patrzeć na wygodę że się odpinane i cyc na wierzchu. A tak że zwykłym za nim wyciągnięte to się jeszcze oblejesz itd.
Ja szukam takich najtańszych po 10zł bo uważam że nie warto przepłacać.
Ja w pierwszej ciąży szłam i kupowałam tak w 7-8 mcu i rozmiarem takim jakim nosiłam. Uwaga na rozmiar klatki ona też rośnieA teraz druga ciąża i uwierzcie ale cycki mi nie urosły są jakby pełniejsze ale rozmiarem stoję w miejscu.
Dlatego ja sobie poszukam teraz bo nie wierzę że cycki mi urosna
Kiedyś sprzedawali w textilu market a teraz nie widzę nie wiem gdzie tego szukać.
A po takich sklepach z biustonoszami to nie wchodzę bo nie dam za coś co ponoszenia chwilę (córkę karmila 6mcy pokarm był nie wartościowy za mało dla córki i zanikl) i do wyrzucenia. -
żabka04 wrote:To prawda biustonosze dla karmiących są straszne!!!!!
Ale jak będziemy karmić to nam nie będzie przekazał wygląd będziemy patrzeć na wygodę że się odpinane i cyc na wierzchu. A tak że zwykłym za nim wyciągnięte to się jeszcze oblejesz itd.
Ja szukam takich najtańszych po 10zł bo uważam że nie warto przepłacać.
Ja w pierwszej ciąży szłam i kupowałam tak w 7-8 mcu i rozmiarem takim jakim nosiłam. Uwaga na rozmiar klatki ona też rośnieA teraz druga ciąża i uwierzcie ale cycki mi nie urosły są jakby pełniejsze ale rozmiarem stoję w miejscu.
Dlatego ja sobie poszukam teraz bo nie wierzę że cycki mi urosna
Kiedyś sprzedawali w textilu market a teraz nie widzę nie wiem gdzie tego szukać.
A po takich sklepach z biustonoszami to nie wchodzę bo nie dam za coś co ponoszenia chwilę (córkę karmila 6mcy pokarm był nie wartościowy za mało dla córki i zanikl) i do wyrzucenia.niestety moja miseczka w rozmiarze ZET wyklucza takie zakupy.
-
nick nieaktualnySophia ale cie Bozia obdarowala!
Ja bym obciela!!!
Ja mam obecnie 85 d.
I niech tak zostanie.
A przed córką w ciąży miałam 70c.
Widzicie jak urosłam!!?
Dlatego znajdę jakieś jeszcze za 10-20zl.
Na allegro dzisiaj widziałam ale boję się że kupię i będzie za małe wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy.
Właśnie zjadłam drugi kawałek ciasta w-tki:-)
Nie ma to jak zrex słodkie na zakazie hahah
Mam nadzieję że cukry będą super bo małemu smakowało tańcuje mi i strasznie się rozpycha dzisiaj:-) -
Dzierzba wrote:Też mnie to wkurza. Patrząc na ciążowe ubrania i bieliznę producenci chyba wychodzą z założenia, że kobieta w ciąży i po porodzie ma w nosie to jak wygląda, chodzi zarzygana i zalana mlekiem i nie musi się nikomu podobać bo jej naczelnym i jedynym zadaniem jest trwanie przy swym dziecku z miną umęczonej kury domowej.
oj to prawda, strasznie to irytujące!!! szukam jakiś ciuchów fajnych i nie za jakieś kosmiczne pieniądze i wszystko jest bleeeeeeee..... noszę póki co normalne bluzki tylko rozmiar większe.