WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Sophia ale cie Bozia obdarowala!
Ja bym obciela!!!
Ja mam obecnie 85 d.
I niech tak zostanie.
A przed córką w ciąży miałam 70c.
Widzicie jak urosłam!!?
Dlatego znajdę jakieś jeszcze za 10-20zl.
Na allegro dzisiaj widziałam ale boję się że kupię i będzie za małe wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy.
Właśnie zjadłam drugi kawałek ciasta w-tki:-)
Nie ma to jak zrex słodkie na zakazie hahah
Mam nadzieję że cukry będą super bo małemu smakowało tańcuje mi i strasznie się rozpycha dzisiaj:-)
ja mam 75 K juz;c cyce jak kamienie...Sutki bolą;c -
martta wrote:oj to prawda, strasznie to irytujące!!! szukam jakiś ciuchów fajnych i nie za jakieś kosmiczne pieniądze i wszystko jest bleeeeeeee..... noszę póki co normalne bluzki tylko rozmiar większe.
-
Dziewczyny, ja w 4mc zmieniłam staniki na rozmiar większe, a teraz mam wrażenie, że już zaczynają mnie uwierać
i nie wiem co zrobić, kupiłabym sobie teraz już takie do karmienia, ale nie wiem ile mi jeszcze przybędzie. Macie rację, te staniki nie są ładne, do tego jak ktoś ma trochę większy rozmiar niż powiedzmy C-D tak jak u mnie to już w ogóle nic nie ma.
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:ja planuję z lovi kupić, a dzieci którymi się opiekowałam kiedyś miały z tommee tippee i też były dobre
A co do smoczków.Bede próbowała po urodzenii nie dawac smoka...Chyba że bedzie malec się domagał,nie bede mogła go uspokoić . smoka mam od 6-12 bodajże .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 16:20
-
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Dzierzba na aliexpress sa ladne ;-)niedrogie
To sa staniki do karmieniagorymiseczki odpinane od gory
fajny, tylko ciekawe jak trafić u nich z rozmiarówką... bo ostatnio chciałam kupić taka "przejsciówkę" bo nie wiedziałąm jaki rozmiar kupić i wstapiłam do takiego taniego marketu z chińszczyzną- przeraziłam się bo nisiłam zawsze 75 b a tam rozmiar jakby 75b a na metce 80c. Musiałąm kupić 90c- pomimo, że mieściłam się jeszcze w 75b, kosztował całe 12 zł. Ciężko trafić w chińszczyznę bez przymiarki ;/ -
żabka04 wrote:Ula czas na większy jak uwiera.
Tylko ile większy i gdzie kupić?To nie takie łatwe kupić 70F (a może i większy?), na który nie wydam majątku, bo przecież długo w nim pewnie chodzić nie będę. Na początku 4, a może na koniec 3 mc kupiłam w normalnym sklepie i były trochę większe, wydawało mi się, że dłużej mi posłużą.
W ogóle mi biust poszedł w przód już na samym początku, zanim się zorientowałam, że jestem w ciąży
-
Madziulla mozeszr zamówić xlandera starszego od dystrybutora albo w sklepie, który sprzedaje xlandery
mi znowu podoba się zeszłoroczny move i zamawiam gondolę bi stelaż i spacerówke mam.
Możesz też na allegro i olx.Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
Ula89 wrote:Tylko ile większy i gdzie kupić?
To nie takie łatwe kupić 70F (a może i większy?), na który nie wydam majątku, bo przecież długo w nim pewnie chodzić nie będę. Na początku 4, a może na koniec 3 mc kupiłam w normalnym sklepie i były trochę większe, wydawało mi się, że dłużej mi posłużą.
W ogóle mi biust poszedł w przód już na samym początku, zanim się zorientowałam, że jestem w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 16:33
-
nick nieaktualnyUla nie mam pojęcia.
Na razie sobie kup 1-2 szt za jakiś czas następne kupisz.
Ciężko ocenić kiedy twój biust przy stopuje.
Współczuję kręgosłup boli, mi się takie nie podobają dlatego pewnie je bym obciela ale ważne że mężowi sie podobaja:-)
Ale za to ty nie masz lekko:-(
-
żabka04 wrote:Ula nie mam pojęcia.
Na razie sobie kup 1-2 szt za jakiś czas następne kupisz.
Ciężko ocenić kiedy twój biust przy stopuje.
Współczuję kręgosłup boli, mi się takie nie podobają dlatego pewnie je bym obciela ale ważne że mężowi sie podobaja:-)
Ale za to ty nie masz lekko:-(