X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Sophia ale cie Bozia obdarowala!
    Ja bym obciela!!!
    Ja mam obecnie 85 d.
    I niech tak zostanie.
    A przed córką w ciąży miałam 70c.
    Widzicie jak urosłam!!?
    Dlatego znajdę jakieś jeszcze za 10-20zl.
    Na allegro dzisiaj widziałam ale boję się że kupię i będzie za małe wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy.

Właśnie zjadłam drugi kawałek ciasta w-tki:-)
    Nie ma to jak zrex słodkie na zakazie hahah
    Mam nadzieję że cukry będą super bo małemu smakowało tańcuje mi i strasznie się rozpycha dzisiaj:-)

ja mam 75 K juz;c cyce jak kamienie...Sutki bolą;c

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    oj to prawda, strasznie to irytujące!!! szukam jakiś ciuchów fajnych i nie za jakieś kosmiczne pieniądze i wszystko jest bleeeeeeee..... noszę póki co normalne bluzki tylko rozmiar większe.
    Ja też normalne noszę i tuniki kupiłam. Po ciąży też założę a przynajmniej jakoś wyglądają.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Ula89 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja w 4mc zmieniłam staniki na rozmiar większe, a teraz mam wrażenie, że już zaczynają mnie uwierać :-/ i nie wiem co zrobić, kupiłabym sobie teraz już takie do karmienia, ale nie wiem ile mi jeszcze przybędzie. Macie rację, te staniki nie są ładne, do tego jak ktoś ma trochę większy rozmiar niż powiedzmy C-D tak jak u mnie to już w ogóle nic nie ma.

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Dzierzba na aliexpress sa ladne ;-) i nie drogie 1z2ephv.png
    Tylko czy to do czegokolwiek będzie się nadawało? Boję się chińszczyznę zamawiać. No i zdecydowanie nie posiadam takich piłek jak pani ze zdjęcia :D

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładne malutka:-)

Strazaczka nie zazdraszczam:-)

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja planuję z lovi kupić, a dzieci którymi się opiekowałam kiedyś miały z tommee tippee i też były dobre :)
    ja też z lovi ..Dużo osób mówi że są bardzo dobre:)
    A co do smoczków.Bede próbowała po urodzenii nie dawac smoka...Chyba że bedzie malec się domagał,nie bede mogła go uspokoić . smoka mam od 6-12 bodajże .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 16:20

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ładne malutka:-)

Strazaczka nie zazdraszczam:-)
    najgorzej jest jak ściągam cyckonosz do snu..To płaczez bólu są takie cięzkie.Przed ciążą miałam 75DD tez nie mały.Po mamuście takie biuście mam

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Dzierzba na aliexpress sa ladne ;-)niedrogie

1z2ephv.pngjphtg7.png
    To sa staniki do karmienia :-P gorymiseczki odpinane od gory
    ładnie się tu piersi prezentują;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula czas na większy jak uwiera.

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki cyc jak rozmiar K to udręka dla kobiety.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Opinie ma ogolnie dobre,na fb jest grupa właśnie kobietek zamawiających z ali. Ja czekam na kilka zamowionach ubranek,rzeczy dla dzieci
    Podaj nazwę grupy :)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Dzierzba na aliexpress sa ladne ;-)niedrogie

1z2ephv.pngjphtg7.png
    To sa staniki do karmienia :-P gorymiseczki odpinane od gory

fajny, tylko ciekawe jak trafić u nich z rozmiarówką... bo ostatnio chciałam kupić taka "przejsciówkę" bo nie wiedziałąm jaki rozmiar kupić i wstapiłam do takiego taniego marketu z chińszczyzną- przeraziłam się bo nisiłam zawsze 75 b a tam rozmiar jakby 75b a na metce 80c. Musiałąm kupić 90c- pomimo, że mieściłam się jeszcze w 75b, kosztował całe 12 zł. Ciężko trafić w chińszczyznę bez przymiarki ;/

mhsvi09k4211dm8g.png

• Tigana Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja moge polecić staniki z alles mama do karmienia, sa sliczne i praktyczne. Uzywam od roku i nadal super.

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka nie zazdroszczę. Chyba taki biust jest kłopotliwy prawda? Moja koleżanka ma duży i jest szczupła i ciężko jej kupić ubrania które by pasowały i do tego siada jej kręgosłup. Choć pewnie faceci są w niebo wzięci ;)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Ula89 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ula czas na większy jak uwiera.

Tylko ile większy i gdzie kupić? :P To nie takie łatwe kupić 70F (a może i większy?), na który nie wydam majątku, bo przecież długo w nim pewnie chodzić nie będę. Na początku 4, a może na koniec 3 mc kupiłam w normalnym sklepie i były trochę większe, wydawało mi się, że dłużej mi posłużą.
    W ogóle mi biust poszedł w przód już na samym początku, zanim się zorientowałam, że jestem w ciąży :P

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla mozeszr zamówić xlandera starszego od dystrybutora albo w sklepie, który sprzedaje xlandery :) mi znowu podoba się zeszłoroczny move i zamawiam gondolę bi stelaż i spacerówke mam.
    Możesz też na allegro i olx.

Madziuuuula lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula89 wrote:
    Tylko ile większy i gdzie kupić? :P To nie takie łatwe kupić 70F (a może i większy?), na który nie wydam majątku, bo przecież długo w nim pewnie chodzić nie będę. Na początku 4, a może na koniec 3 mc kupiłam w normalnym sklepie i były trochę większe, wydawało mi się, że dłużej mi posłużą.
    W ogóle mi biust poszedł w przód już na samym początku, zanim się zorientowałam, że jestem w ciąży :P
    Uleńko musiała byś isć i przymierzyć...Ja jak poszłam z 75DD to ubralam ze 20 biustonoszy..i to z mama musiałam iśc bo samej cięzko było dobrac taki by sie nic nie wylewało.Ja za swój dałam 42 zł..Kupiłam sobie od razu dwa to wyszło mi około 80.Biust od 3 miesięcy w miejscu stoi i mam nadzieje ,że na tym się skończy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 16:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula nie mam pojęcia.
    Na razie sobie kup 1-2 szt za jakiś czas następne kupisz.
    Ciężko ocenić kiedy twój biust przy stopuje.
    Współczuję kręgosłup boli, mi się takie nie podobają dlatego pewnie je bym obciela ale ważne że mężowi sie podobaja:-)
    Ale za to ty nie masz lekko:-(

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ula nie mam pojęcia.
    Na razie sobie kup 1-2 szt za jakiś czas następne kupisz.
    Ciężko ocenić kiedy twój biust przy stopuje.
    Współczuję kręgosłup boli, mi się takie nie podobają dlatego pewnie je bym obciela ale ważne że mężowi sie podobaja:-)
    Ale za to ty nie masz lekko:-(
    też bym obcieła ale Sławek nie pozwala.Jeszcze stwierdził,że dwoje bede miała do wykarmienia .Jego i syna;D

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.bebiprogram.pl/
    jak się zarejstrujecie to dostaniecie bezpłatny zestaw upominków dla mamy i dziecka..Kuzynka dostała:) ten kocyk sensoryczny jest fajny:)

poznanianka, mmargol lubią tę wiadomość

‹‹ 779 780 781 782 783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ