WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dzisiaj naprodukowalyscie
Poznanianka w którym szpitalu rodzisz?
Co do butelek to mój lubił lovi a smoki nuka ale tylko kauczukowe. Smoka używał do 3 lat na noc do zasypiania i wady zgryzu i mowy nie ma. Zabki są prosteButelkę zaczęłam używać pozniej, nie pamietam ile młody miał miesięcy wiec nie wiem która butla sprawdza sie najlepiej w przypadku konieczności np. dokarmiania od początku.
Co do niekapkow i innych kubeczków przerobiłam ich mnostwo i wydaje mi sie ze każde dziecko bedzie miało swój typ. Mój wolal kubeczek i słomkę
Dziewczyny polećcie mi prosze monitor oddechu, bo chce młodego umieścić szybko w swoim pokoiku, a to mi da większy spokój ( tak sądzę przynajmniej)Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Ja też chce kupić monitor oddechu choc maly będzie miał łóżeczko w sypialni ale nie mam zamiaru wisieć nad nim caly czas i pilnować czy oddycha ;)zastanawiam się co kupic do trzymania dziecka w salonie przez dzień...? Wiadomo spać będzie w łóżeczku w sypialni ale w salonie też chciałabym mieć takie miejsce a łóżeczka turystycznego nie chce bo dużo miejsca zajmuje
-
nick nieaktualny
-
Ale wam dobrze z ciuchami ja mam 3 pary jedne musialam już kupic w 12 tygodniu i już sa ciasnawe, boje kiedy przestane sie w nie mieścić
Dodam, iz doety nie zmieniłam jedyne co to zakaz ćwiczeń i prawie 9 kilo juz mam na plus!!!
Na szczescie od 3 tygodni zakaz zniesiony wiec zaczynam z dnia na dzie coraz bardziej ćwiczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 19:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:I jak się sprawdza ten 360? Da się go dobrze domyć bo własnie chciałabym na później kupić bąblom
Tak da się wszystko rozebrać, uszczelkę z tego co wiem nawet można kupować. Ale po niekapku TT jestem bardzo zadowolona. Przez to Tysia nauczyła się pić ze zwykłego kubka. Dziś opanowała picie ze słonkiDzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:wracającdo tematu butelek- znalazłam coś takieg0 http://kidy.pl/mimijumi_butelka_dla_niemowlat_120_ml . cena powala, ale opinie ma dobre- tylko czy to nie jakiś chwyt marketingowy?
Koleżanki córka nie chciała pić z żadnej butelki (tylko cyc) w desperacji kupiła tą i niestety dalej tylko cyc -
claudiuszek wrote:wracającdo tematu butelek- znalazłam coś takieg0 http://kidy.pl/mimijumi_butelka_dla_niemowlat_120_ml . cena powala, ale opinie ma dobre- tylko czy to nie jakiś chwyt marketingowy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ja się nastawiam na karmienie butlą, a pierś tak jka z synkiem, jako dodatek do ściągnięcia przeciwciał przez jakieś 3 mc
Ja bardzo bym chciała karmić piersią, mała nie miała na tyle sił aby ssać no i druga sprawa od początku przyzwyczaili ją do butelki. Do 5 miesiąca była tylko na moim mleku które ściągałam. Teraz jak się nie uda karmić piersią to nie dam rady ściągać. Nie przy dwójce małych dzieciWięc albo pierś albo mm. Liczę na tą pierwszą opcjie
-
Hej, ja już po wizycie.
Nowości są takie, że najprawdopodobniej załapię się jeszcze na sierpień. Siedzę i przetrawiam. Lepiej popatrzę na materace skoro już o nich mowaagatia, pirelka, Pysiaczek89, Sabina, _izunia_, A_n_k_a_80, mmargol lubią tę wiadomość